Évekkel ezelőtt kaptam egy Mária képet az egyik ismerősömtől, aki Medjugorjén járt. A képhez ez a felirat tartozott: „Ha tudnád, hogy mennyire szeretlek, sírnál az örömtől.”

Két hete, az egyik budapesti gyógyításomon megjelent Mária energiája és pont ezzel a mondattal érkezett: „Ha tudnád, hogy mennyire szeretlek, sírnál az örömtől.” Mária azóta folyamatosan velem van, és emlékeztet az erejével arra, hogy mennyire fontos, hogy szeressem magam és szeressem a Világot.

Minden harcunk és negativitásunk abból fakad, hogy a szeretetet keressük, és nem érzékeljük a jelenlétét. Ezért egyre többet zárkózunk el, egyre többet támadunk, és egyre többet védekezünk. Amikor a szeretetet keressük, és nem találjuk a gondolataink, érzelmeink és tetteink zavarodottak és fájdalmas következményekkel járnak. Miket teszünk ilyenkor? Lehet csak annyit, hogy rámordulunk a villamoson a mellettünk állóra, de elmehet ez odáig is, hogy egy államfő kiadja a parancsot azok meggyilkolására és megkínzására, akiknek szolgálatára szegődött el.

A szeretet nem tud nem lenni, mert ebből az energiából teremtődött a megnyilvánult világ. Végtelen szeretet lakik bennünk, és ezzel bármikor át tudjuk ölelni magunkat. El tudjuk engedni a saját magunk feletti ítéleteinket és helyette tudjuk magunkat szeretni. És ebből az állapotból sokkal könnyebb elengedni mások megítélését is és átölelni őket szeretettel. Mindannyian szomjasak vagyunk a szeretetre, és azok a legjobban, akik a legdurvábbnak tűnnek. És ha Mária ennyire szeret minket, akkor tényleg megérdemeljük, hogy mi is szeressük magunkat és a Világot :-)

Ma van a születésnapom és arra hívlak, hogy ünnepelj velem (ha kedved van hozzá :-)). Én ma elmegyek Kairó kopt negyedébe, Mária függő-templomába, és ott megcsinálom ezt a kis rituálét, amit te is megoszthatsz velem, magadért, a szeretteidért és mindenkiért: Gyújts meg egy mécsest és ajánld a fényét Máriának. Hívd a fényével Máriát, hívd Mária mindent átölelő szeretetét a mondattal: „Ha tudnád, hogy mennyire szeretlek, sírnál az örömtől.” Lélegezd a lángból a szívedbe Máriát, és érezd, ahogy átölel a szeretettel. Ezután sugározd ki a szívedből ezt a szeretetet minden sejtedbe, az aurádba és öleled át vele Lényed teljességét. Majd öleld át vele az édesanyádat és édesapádat, akik vállalták, hogy fizikai léted kapui lesznek, és öleld át vele az összes szerettedet. És aztán idézz fel legalább három embert, akikkel konfliktusod van, emlékezz arra, hogy bármit is tettek az vezette őket, hogy nem találták a szeretetet, és öleld át őket is a szereteteddel.

Holnap, október 15-én szerte a Világon emberek gyülekeznek a tereken. Világforradalmat hirdettek, egy Új Világért, amelynek az alapja a szeretet. Ha van kedved ismételd meg holnap is ezt a kis rituálét, és zárd le azzal, hogy szeretettel öleled át az Új Világ álmát, egy olyan Világét, amely szeretetben, békében és örömben gyökerezik.

Ma, Mária függő-templomában szeretném a vizet, amit magammal viszek megtölteni Mária jelenlétével. Viszek ebből a vízből Budapestre is, és veled is szívesen megosztom, ha el tudsz jönni a következő Lélek Szertartásra az Istennő Templomba:

Lélek Szertartás – október 31. 19:00-21:00

Ha a Lelkedben vagy, ha a Lelked szerint élsz jól érzed magad függetlenül attól, hogy mi történik körülötted. Kétség, félelem, aggodalom – mindez a fejünkben létezik, az elméből a Lélekbe érkezve minden kisimul és újra együtt áramlunk a Forrásból kiáradó Fénnyel és Életeróvel. A LÉLEK választás, olykor könnyebb, olykor nehezebb. A  Lélek-Szertartásokon a Lélekbe érkezést választjuk, ezt erősítjük meg magunkban különböző rituális gyakorlatok, zene, hang és tánc segítségével.

A szertartás ingyenes, adományodat köszönöm. KÉRLEK, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT ELŐRE JELEZD: jelentkezem@vereskriszta.com

Nagyon örülök, ha megosztod velem a gondolataidat ezzel a témával kapcsolatban. Vagy bármelyikkel.

 

Szeretettel,

Veres Kriszta