Szeptemberben egy szó nélkül tűnt el az életemből a Kedves. Belőlem pattant ki a konfliktus, ami őt belesodorta a saját mély gödrébe, amiben ott is maradt, és azóta nagyon furán nyilvánul meg. De mindez mit sem számít, mert én tudom, hogy Ő valójában az a melegszívű, őszinte és oroszlán-szívű férfi, akinek a nyitott Lélek-pillanataiban megismertem.

Sokszor megtapasztalom azt, hogy az emberek, egy szerelmi csalódás miatt elkezdenek nemet mondani a szerelem csodájára. Hogyan lehet a szerelemre nemet mondani? Hogyan lehet feladni a szerelem erejébe vetett hitet? Hiszen az, olyan, mintha az életre mondanál nemet!

A fájó szerelmi történetek másik velejárója a másik nemről alkotott negatív vélemény. Utolsó magyar szerelmi kapcsolódásom után sokáig abban voltam elveszve, hogy a férfiak gyengék. Valójában mindig is ezt a hitrendszert hordoztam magamban, ezért nem is tudtam mást látni, mint a férfiak gyengeségét. Ennek a hitrendszernek az átírása nyitott kaput arra, hogy megjelenjék az életemben a Kedves, aki tiszta szívemből csodálni tudtam azért, aki. És bármi is történik most, akkor sem fogok elveszni az illúziókban, tudom, hogy csak a szeretet valódi, és tudom, hogy az én távol lévő Kedvesemből is az a valódi, amikor a Szív Harcosaként ragyogott és ragyog.

A szeretetben, nyitott szívben és a szerelem érzésében való megmaradás újabb csodára nyitott ajtót az életemben. Megjelent körülöttem egy gyönyörű, támogató, védelmező és dédelgető Férfi-Erő. Mindez a Kedvesben is ott volt, de most több férfiban körém sorakozott és puha takaróként ölel. És még gyönyörűbb attól, hogy ezek a férfiak pontosan érzékelik a határaimat, nincsen szexuális irányultság a hozzám kapcsolódásukban – ami Egyiptom teljesen elnyomott és beteg szexuális energiái közepette már maga is csoda -, egyszerűen körém gyűltek, mint annak idején  a lovagok a királynő köré, és mindent megtennének értem.

Már korábban írtam a festőről, akivel teljesen különleges kapcsolatom alakult ki. Ő nem csak egyszerűen kifestette a lakást, nem ecsettel festette, hanem a szívével és lelkével, felszentelte az otthonomként. Valahányszor végzett egy helyiséggel, vagy ajtóval, hívott, hogy nézzem meg, és elmesélni nem tudom annak a mosolynak a ragyogását, ami megjelent az arcán miután látta, hogy örülök annak, amit csinált.

Mélyen meghatott Saidnak, a festőnek ez a hozzáállása, és a meghatottságomat el is meséltem a lakás tulajdonosának. Ő rám nézett és azt mondta, hogy belőle is pontosan ilyen érzéseket hívok elő. Nem tudja, mi történik, de bármit megtenne, hogy jól érezzem magam a lakásban, és amikor látja, hogy örülök, az simogatja a szívét.

És a drága Ahmed, aki a vízumom intézésében segít nekem, miközben a leggyönyörűbb élményekkel ajándékoz meg, és a beszélgetésekben kitárja a szívét, ami egyszerűen gyönyörű. És közben nem győzi ismételni, hogy bármire van szükségem hívjam.

John, forradalmár-rendező barátom szintén valódi lovagként áll mellettem. Hosszas Egyiptomról, szívről és Máriáról szóló beszélgetéseink között újra és újra felhív, hogy meggyőződjön, minden rendben van velem. Nincsen a napnak olyan időszaka, hogy ne jönne azonnal, ha szükségem van rá. Az Angyalának nevez, mert kigyógyítottam a depressziójából, és annak ellenére, hogy tudom, mennyire vonzódik hozzám, mint nőhöz, tényleg olyan tisztelettel viselkedik velem, mint egy angyallal tennénk.

És a mindent betetőző csoda Tamer, akiben ráismertem egy korábbi életemből való bátyámra. Tamer taxis, „véletlenül” találkoztunk, a taxizások közben egyre jobban összebarátkoztunk, elkezdte hozzám igazítani a munkaidejét, mindenhová elkísért, ahová egyedül nem tudnék elmenni, vigyázott rám, alkudozott, fordított…Egyik közös kalandunk közben ránéztem, és megláttam mögötte azt a másik életet, amiben a bátyám volt. Az összes érzés újra kinyílt, és most van egy bátyám, aki tényleg úgy gondoskodik rólam – még most is, amikor Kairótól több ezer kilométer távolságra vagyok -, mint ahogyan azt egy egyiptomi fiútestvér tenné. És Tamer testvérében hirtelen lett egy másik bátyám, aki alig várja, hogy megmutathassa azt, amit ő szeret Kairóból, az édesanyjában pedig egy kairói édesanyám, akivel ugyan beszélni sem tudunk, de mégis alig várja, hogy visszatérjek és molokheyát főzhessen nekem.

És közben nem is beszéltem az utcám portásairól, trafikosairól, taxisairól, akik, ha meglátnak, azonnal jönnek üdvözölni, és nekem tartogatják a legszebb mosolyukat. Meg a boltban a személyzetről, aki odajön, hogy kivegye a kezemből a bevásárló kosarat, vagy a pénztárosokról, akik azon versenyeznek, hogy melyik kasszánál fizessek.

Végtelenül hálás vagyok azért,  hogy megélhetem a férfi-erőnek ezt a gyönyörű óvó-csodáló-gondoskodó erejét. Igazából kértem is. Pont így fogalmaztam olyan négy éve a pszicho-terapeutának, akihez beszélgetésekre jártam. Hogy azt a lovagkort szeretném, ahol a lovag az erejét a királynőjének kínálja. Akkor még nem tudtam megfogalmazni, de most már tudom, hogy ez a minőség azt jelenti számomra, hogy az erőt a szeretet szolgálatába állítjuk, hogy mindennél fontosabbá válik a szívbéli megnyílás és összekapcsolódás.

Hát bele tellett egy pár évbe a bevonzása. Miért? Mert tudatlan voltam, és beengedés helyett azon panaszkodtam, hogy hol vannak a lovagok és miért nem ilyenek már a férfiak. De a panaszkodás elengedése és a férfi-fényre való rácsodálkozás végül kinyitotta a kaput a férfi-erő szépségének megtapasztalására. Most már csak meg kell várnom annak a lovagnak a megjelenését, akinek majd a szalagomat odaadom :-)

Kívánom Neked is, hogy tartsd nyitva a szívedet, mondj igent a szerelemre és mondj igent a női- és férfi fényességre, mert így tudod beengedni és megélni az együtt varázslatát.

Ha szeretnél ebbe a megengedésbe megérkezni, akkor szeretettel várlak márciusban újra induló Online Szerelem-Vonzó Kurzusomon. Ajándékom Neked az, hogy február 14-ig az Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat február 14-ig jelzed!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta