„Mit szólsz a hullámokhoz” – kérdezte Karim, a fodrász és már csinálta is, én pedig egyre mosolygósabb lettem az eredményt látva. Szétrázta a hajam, és a mosolyomat látva megkérdezte: „Gemila” (arabul azt jelenti szép). A mosolyom tovább tágult, átöleltem vele köszönetképpen és ő azt mondta: „Hadratik, Gemila” (Te vagy a szép, nagyon udvarias arab megszólítással).

Ehhez hasonló apró szépségek hálózzák be az életemet. Semmi különös, egy egyszerű, de mégis annyira simogató és gyengédséggel teli pillanat. Mert olyan szép volt a közöttünk zajló mosoly-kommunikáció, és annyi gyengédség volt abban, ahogy kimondta, Hadratik Gemila. És olyan szépek az ujjai, amik érintik a hajtincseimet, órákig tudnék gyönyörködni pusztán az ujjai mozgásában és az ujjai finom érintésében.

Júliusban elhatároztam, hogy szeretni kezdem a hajam, és az azóta változik, szépül. Ezt a kairói fodrászatot, a finom érintésű fodrászokat már a bennem megszületett szeretet vonzotta be.

Tápláld szeretettel a tested és az örömmel felel neked azzal, hogy átalakul a vágyott formára:

Vágyott Test Work-Shop

2012. február 6. 18:30-21:30

A work-shop részvételi díja 5500Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha január 31-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben.

Ha korábban már elvégezted az Online Testsúlyszabályzó Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1500Ft.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Péntek délután érkeztem meg Kairóból, és péntek este Lélek Szertartásra gyűltünk össze az Istennő Templomban. Végig két szó visszhangzott bennem: egyszerűség és szépség. Olyan gyönyörűek voltak a térben áramló emberek, hogy a szememet újra és újra megnedvesítették a könnycseppek. Öröm-könnyek és a rácsodálkozás könnyei. Rácsodálkoztam arra, hogy mennyire szépséges mindenki akkor, amikor a Lelke ringatását követve lép és létezik.

És hogy mennyire egyszerű mindez, mennyire egyszerű a Lélekben létezni, csak az elme által emelt illúzió-falak azok, amik az átjárásról elhitetik, hogy nehéz, vagy lehetetlen. A falak, amik olyan valóságosnak tudnak látszódni az elmében való elveszettségben, pedig valójában nem is léteznek, és a Lélekben lépve mindez teljesen egyértelmű.

Egy időpontom maradt még egyéni Lélek-Összekapcsolásra jövő hétre. Ha szeretnél túllépni a látszat falon és élni a szépséget, ami a Lelkedben van, még jelentkezhetsz azon részvételi díjon, amit 8000Ft és 13000Ft között most jó szívvel tudsz kifizetni:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

2012. február 2. 14:15-15:15

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a neved, a telefonszámod, a címed és a választott összeget: jelentkezem@vereskriszta.com

A Lélekből nézve kinyílik a szépség. 2010 októberében először igazán megláttam a Kedvesemet, aki szeptember óta nincs velem. Hamburgert evett, nem látta, hogy figyelem, evett és annyira védtelen volt. Csak néztem és elmerültem abban, ahogy abban a pillanatban feltárult előttem minden kétsége, harca, az álmai és Lelke egésze. Szép volt, leírhatatlanul gyönyörű.

Azóta többször feledkeztem már bele emberekbe, akik egyedül esznek. Nem tudom miért, de valahogy az egyedüllét és a táplálkozás létrehoz egy olyan átjárót, amiben megszűnik az, hogy az az ember bármilyennek mutassa magát és egyszerűen csak önmaga lesz. Valódi lesz és szép.

Két hete beszálltam reggel egy taxiba, a festés miatt az egyik barátnőmnél aludtam, és kora reggel – Kairóban a reggel tíz nagyon korai reggel J – hazaindultam. Láttam, hogy a taxis az órát megduplázott összegről indította. Elindult bennem felfelé a mondat, hogy rászóljak. Majd valahogy a kezére tévedt a pillantásom. Nem mondtam semmit, csak elmerültem a keze szemlélésében, és a kezéből kinyílt előttem az egész élete, megnyílt a szívem és végtelen gyöngédséggel ölelte őt át a hátsó ülésről. Mit számít az a plusz két font, és az elmében lakó elvek, amikor összeérhetünk a szív terében és a Lélek fényében?

Olyan könnyű elvesznünk az elmében és abban, hogy ki mit nem csinál jól. És ugyanennyire könnyedén választhatjuk azt is, hogy észrevesszük a másik lényének szépségét és Lélekből kapcsolódunk vele.

Válaszd a szeretetet és engedd, hogy megszépítsen téged, a kapcsolataidat, a világodat! Várlak téged pénteken, ha szeretnéd ezt gyakorolni. Január 25-ig kedvezményes áron jelentkezhetsz!

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

2012. január 27. 18:00-22:00

„Azt gondoljuk, hogy sok különböző problémánk van, de valójában csak egy. A szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése a válasz. A szeretet minden kapcsolatunkat meggyógyítja…” (Marianne Williamson)

A work-shop részvételi díja 5 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 4500Ft, ha január 25-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz jelentkezőben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/work-shopok/gyogyitsd-meg-a-kapcsolatot/

A szépség szárnyán lebegve találtam ezt a szépséges videót, és küldöm minden nőnek, hogy emlékezzünk a magunkban hordozott végtelen szépségre, és arra, hogy mi tanítjuk a világot szeretni:

Csütörtökön a tánc és fátyol varázslatában emlékezünk erre:

Gyógyító- Fátyol Szertartás * 2011. január 26. 18:30-21:30

A közösség gyógyítói a nők voltak, női kezek simogatták vissza a beteget önmaga teljességébe, a Lelkébe. Évek óta figyelem, ahogy a szertartások alatt a női ujjak maguktól rátalálnak a gyógyítás ösvényére. Ez a szertartás utazás oda, hol Teljesek vagyunk Saját magunkban, megérkezés a belső gyógyító erőnkben való bizalomba. A szertartásra egy könnyű, áttetsző fehér fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 3500Ft, ha ma éjfélig (január 23.) bejelentkezel!

Jelentkezéshez küldd el nekem a FÁTYOL szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta