Fayoum nevet adtam a cicának, aki múlt csütörtökön megérkezett hozzám. Írtam róla egy korábbi írásomban, akkor még csak látomásként létezett számomra. Csütörtök este óta itt van a lakásomban. Azért kapta a Fayoum nevet, mert egy Fayoumban élt korábbi életemben ismert Lélekrészemmel kapcsol össze. Varázsmódon érkezett meg hozzám, a személyes Coelho regényem folytatódik…

Először csak elmesélte egy látomásban, hogy hogyan néz ki. Majd megüzente, hogy abban a faluban van, ahonnan a Kedves családja származik. Egy újabb látomásban azt is elmesélte, hogy egy mecset közelében lakik. (Ha szeretnéd elolvasni az előző, ehhez kapcsolódó bejegyzés ide kattints!)

Elmeséltem a bátyámnak, és ő valahányszor abban a faluban járt –mert az ő családja is innen származik – keresni kezdte a cicát. Amikor először összetalálkozott a kagylós varázslóasszonnyal, megkérdezte a cicáról. Az asszony azt mondta neki, hogy keresse meg a cicát, mert az elhozza nekem újra a szerelmet. A bátyám megkérdezte hogyan keresse, de a varázslóasszony csak azt hajtogatta, hogy „keresd, keresd, keresd”. És annyit tett még hozzá, hogy nagyon fáradt lesz a bátyám, amikor megtalálja. (A varázslóasszonyról már írtam egyszer, ha akarod, elolvashatod azt a bejegyzést is ide kattintva.)

Hát tényleg elfáradt, két napja beteg volt, amikor megpillantotta a vörös fejű és hátú, fehér kiscicát Kanaterben a mecset mellett sétálni. Utánaszaladt, kergetőztek, és a cica elvezette oda, ahol az anya-macskával és a testvérével lakott. A mecset nőknek fenntartott részébe. Másnap a bátyám visszament és elhozta a kiscicát. Az anyamacska beleharapott a lábába, ami nagyon nehezen gyógyul. Ott, ahol az anyamacska belemélyesztette a metszőfogait újra és újra megtelik gennyel, minden alkalommal, amikor kitisztítják neki, egyre tisztul az a szeretet is benne, amit irányomban érez. Mondtam neki, hogy simogassa meg gyakran a lábát ezzel a megerősítő mondattal: Megengedem, hogy változzon a szeretet bennem. Ettől egy kicsit megijedt, attól félt, hogy megteszi, akkor elveszti a szeretetet, ami hozzám kapcsolja. Nem veszti el, csak egy tisztább, könnyedebb formáját fogja tapasztalni. Birtoklástól, és féltékenységtől menteset, szárnyalót, ami helyet hagy a szívében egy másik nő felé kinyíló szerelemre. Az anyamacska metszőfogai felszakították benne a Fayoumban való közös életünk óta hordozott szerelmi mintát, és most a lába tisztulásával, azok a régi, zavarodott érzések távoznak belőle. Mert nincsen már helye másnak, mint a tiszta szeretetnek.

A bátyám úton volt hozzám Fayoummal, amikor kinyílt bennem egy újabb látomás. Tudtam, hogy a következő lépése a sorsnak az lesz, hogy felhív az a nő, akivel „véletlenül” találkoztam januárban a Kedves mellett. Ő is szereplője annak a másik életnek, és most annak a helye van, hogy felfedje az igazságot, amit abban a másik életben nem tett meg. Másnap fel is hívott a nő, három hónap után és kérte találkozzunk. Tegnap találkoztam vele, nem volt még készen arra, hogy elmondja az igazságot, inkább csak hallgatott és mondott még néhány hazugságot a találkozásunk egy órája alatt. Sebaj, megérik benne az idő, és el fogja mondani.

Ahogy annak az ideje is megérik, hogy Fayoum, a cica hozzám szelídüljön. Eredetileg oroszlánra vágytam, igazi vadmacska energiára vágytam. Megérkezett. Az aprócska cicában egy oroszlán vadsága és hangja van. Édes játékot játszik velem. Nem engedi, hogy megérintsem, kerülget engem, egyre közelebbről. Sokat nézzük egymást, egyre közelebbről. Amikor nem figyelek rá, akkor keres egy helyet, ahonnan láthat, és addig kiabál, amíg rá nem nézek. Ha énekelek neki abbahagyja a kiabálást.

A Lelkem egy elfelejtett, régóta meg nem élt része tért vele vissza hozzám. Néha mégis úgy tűnik, mintha a Kedves lenne, aki Fayoumhoz hasonlóan viselkedik, eltűnve, de mégis a közelemben, ellenállva annak, hogy én közeledjek, keresve az időt és módot, amikor ő ide tud hozzám jönni. De Fayoum az én Lelkem egy része, és ez mélyen elgondolkodtatott, mintha szelídíteném azon vad részemet, ami ellenállt eddig a szerelemben való megpihenésnek, és létrehozott történéseket, amit most éppen megélek a Kedvessel.

Szépséges lecke ez, szeretni és csak lenni. Nem várni semmit ettől a pöttöm állattól, csak etetni, távolról ölelni szeretettel, és énekelni neki. És csak megengedni, hogy az energiák tánca elhozza az összetalálkozást.

A cica érkezése óta bizalom van bennem a látomásaimmal kapcsolatban, és a Lélek-tervvel, ami szépen bomlik kifelé, amelynek szereplői elfoglalják a helyüket és a mintázat egyre szebben ragyog elő a semmiből. Bízni, és engedni, hogy jöjjön az idő, amikor a Kedves mellém lép és megfogja a kezem.

Csütörtök reggel született meg bennem a megadás Isten felém az idővel kapcsolatban. Kiengedtem a kezemből az idő irányítását, Isten kezébe helyeztem, és még aznap rátalált a bátyám Fayoumra.

A Lélek mielőtt a testbe inkarnálódik tervet készít, Lelkünk mintázata belekapcsolódik a Nagy Lélektervbe. Mindannyiunknak szerepe van 2012 nagy változásában. Az emlékezés ideje van. Várlak Téged emlékezni és a Lelkeddel összehangolódni:

 „Jézus Mária” Szertartás

2012. május 14. 19:00-21:30

A vihar tombolásában jelet kaptak arra, hogy ideje bölcsebben választani, jobban megadni magukat és teljesebben teremteni. A régi haldoklott és ők túlélték, az új részeivé váltak. Egy részük megkönnyebbült, mert meghalt a régi és ők szabadon választhatták, hogy az új rend részei legyenek. A vihar az áldozat, az átalakulás és integráció szimbóluma volt. Ők pedig örültek. A világ rendje megújult, új világ született, a fény és az igazság megtartására.  A vihar annak jele volt, hogy a régi hitrendszerek és struktúrák most feloldódnak, jel volt a képességre, hogy új tervet alkothatunk az eddigi korlátok nélkül, teljességgel a belülről fakadó tudásból táplálkozva.  Nem volt még tiszta a minta, de az emberek érezték, hogy a szellemük készen áll arra, hogy része legyen az új teremtésnek. Érezték a megelégedettséget.  Krisztus beszélt nekik a magukban hordozott fénymagról, a lélek azon minőségéről, amely most felébredt. És ezzel rátaláltak a látomásra, mely a földi világban vállalt sorsuk volt. A szíveikkel hallgatták, és a lelkük észrevette a belül hordozott fényt. Hallgatták és eggyé váltak a fénnyel, megbékéltek.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Fény-Magadba való utazásra várlak ezen az estén, találkozásra Jézussal és Máriával, és a Lelkedben hordozott mintázattal, a Tervben vállalt szerepeddel. Utazunk oda, ahol feloldódnak a struktúrák és hitrendszerek, oda, ahol benned az Új Föld álma lüktet, és oda, ahol az erőt is megtalálod, hogy mindezt valósággá változtasd.

A szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2600Ft, ha április 5-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/jezus-maria-szertartas/

Következő magyarországi tartózkodásom alatt arra is lehetőséged nyílik, hogy személyes gyógyítás formájában hangolódj hozzá a magadban hordozott Lélektervhez. Az az érzékelésem, hogy Mária Magdaléna beszélni is szeretne, ezért most néhány személyes időpontot úgy alakítottam ki, hogy csatornázás is a része lehessen:

Magdaléna-Csatornázás és Lélek-Összekapcsolás

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdalénát testesítem meg, így a kereső a kérdéseit Magdalénának teheti fel és a válaszok is Tőle, azaz a kereső Lelkéből érkeznek.

A csatornázásban az elme megkapja a válaszokat, amelyben megnyugszik, biztonságban érzi magát, így az ellenállások és félelmek kioldódnak. Ebből a megnyílt állapotból kezdődik el  a csatornázást követő Lélek-Összekapcsolás, amelyben a Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

május 1. 11:40-13:10 * május 8. 13:00-14:30, 14:40-16:10, 17:00-18:30, 18:40-20:10 * május 11.   11:40-13:10, 13:20-14:50

A Magdaléna Csatornázás + Lélek-összekapcsolás díja 15000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 10000Ft és 15000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a MAGDALÉNA + LÉLEK szavakat erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Választhatsz időpontot csak Lélek-Összekapcsolásra is:

április 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30 * május 3. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30  * május 7. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30 * május 14. 14:15-15:15, 16:30-17:30

A Lélek-összekapcsolás díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 8000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a  LÉLEK szót erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta