A 2014-es év sok tudat-tágulást, szintet-lépést segítő tanítást és energiát hozott, melyet én hanganyagok formájában tovább is adtam. Én hálás vagyok ennek az évnek, sok mintát elengedhettem és mindegyik után jobbult, szebbült az életem. És még hálásabb vagyok, hogy az év méltó lezárásaként érkezett még három tanítás és hanganyag.

A Téli Napfordulós hanganyag:

“VAN MEGOLDÁS” Hanganyag

Mindig VAN MEGOLDÁS, annak ellenére, hogy az ego által uralt elme sokszor azt meséli, hogy nincsen. Sokszor előfordul, hogy olyan sötét helyzetet fest elénk az elme, hogy a helyzet megváltoztatása, megoldása teljesen lehetetlennek tűnik. Holott a Végtelen Univerzumban mindenre VAN MEGOLDÁS, még a legsötétebbnek tűnő helyzetekre is. De félelmekben beszűkülve azok nem tudnak ránk találni.

A Téli Napfordulón, a legsötétebb éjszakán megszületik a Fény és innentől kezdve napró napra tovább tart az ereje. Szép szimbólikus energia-háttér ez arra, hogy az elme által sugalt reménytelen sötétségből a Fénybe táguljunk és beengedjük a megoldásokat. Ebben segít ez a hanganyag.

A hanganyagot december 23-án  küldöm ki ismét.

A karácsonyi hanganyag:

“ÉRINTEK-ÉRINTENEK” Hanganyag

Minden találkozás egy érintés, minden fizikaiban tett lépésünk, megnyilvánulások egy érintés. Érintjük a teremtett Világot és abban változásokat indítunk el. Ez megtörténik akkor is, ha nem vagyunk ebben tudatosak. Jó ebben tudatossá válni, hogy az érintéseinken keresztül az EGY szeretete érintse a Világot, a többieket. És jó abban is tudatossá válni, hogy a többiek érintései hogyan hatnak ránk, mit fogadunk be azokból.

Sokkal többet tehetünk magunkért, másokért, a Világért, mint annak tudatában vagyunk. Minden egyes lélek-zettel. A karácsonyi hanganyag abban segít, hogy tudatosan válasszuk azt, hogy az EGY szeretete érint általunk.

A hanganyagot december 23-án küldöm ki.

A szilveszteri hanganyag:

“PÉNZ-FOLYÓ 2.” Hanganyag

Sokat lehet hallani azt a pénzzel kapcsolatban, hogy az egy olyan rossz, amelyet el kell hagyni, meg kell szüntetni ahhoz, hogy a Világ jobb lehessen. Azt is sokan mondják, hogy a spiritualitás valódi mértéke az, hogy mennyire hagytad el a pénzt.

Én ezt teljesen másképpen látom, tapasztalom. A pénz se nem barát, se nem ellenség. Önmagában egy teljesen semleges energia. A mi szándékaink teszik valamilyenné, a szándékaink szerint lesz barát vagy ellenség.

Én a megoldást nem a pénz elhagyásában, elvetésében látom, hanem abban, hogy a pénz a jó és bőség forrásává változzék. És ez lehet így. És mi mindannyian tehetünk ezért azzal, hogy a saját életünkben a jó és a mindenkinek jutó jó forrásává tesszük a pénzt.

Ebben az évben több olyan hanganyag érkezett, ami a pénzzel való viszonyunkat oldotta. Az év utolsó napjára ajánlom mindezek megkoronázására ezt a hanganyagot, amellyel választhatjuk a jót, amit a pénz hozhat és tovább is adhatjuk azt. Ajánlom az év utolsó napjára azért, hogy ez legyen a következő évben már az alap hozzáállásunk.

A hanganyagot december 31-én reggel küldöm ki.

Egy hanganyag díja 1300Ft. Két hanganyag díja 2300Ft. Három hanganyag díja 3300Ft. A hanganyagokat december 23-ig tudod megrendelni.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hananyagokat kéred (Van Megoldás, Érintek-Érintenek, Pénz-Folyó 2, mindhárom): *