Tegnap beugrottam az egyik barátnőmhöz, majd felhívott és arról beszélt, hogy azt hiszi rendben van az élete egyszerűségével – ami nekem inkább szürkeségnek tűnik -, de aztán találkozik velem és magával ragadja a belőlem áradó energia, és azt érzi, hogy élni akar, igazán. Kérte, hogy mozogjunk együtt valamit. Mondtam jó, menjünk el lovagolni. Mire azt válaszolta, hogy na azért ennyire ne húzzunk bele. Én pedig legszívesebben azt kiabáltam, volna a fülébe, hogy „Engedd a Szerelmest lenni!”

„Engedd a Szerelmest, hadd legyen őrült és féleszű. Az, aki józan aggódni fog, hogy mi mehet rosszul. ENGEDD A SZERELMEST LENNI!” – írja Rumi.

Évekkel ezelőtt Müller Péter hallgattam, Valentin Napon a színpadon ült és a szerelemről beszélt. Arról, hogy a szerelem vallásos élmény, amiben jó eltűnni, meghalni és újjászületni. Arról beszélt, hogy ma Rómeót és Júliát elküldenék pszichológushoz, hogy kigyógyítsa őket a szerelmes őrületükből.

Én nem akarok kigyógyulni. Semmi kedvem józanul, megfontoltan, logikába és racionalitásba kapaszkodva élni. Én SZERELEMBEN szeretek élni. Őrült lobogásban, szilaj szenvedélyben.

Szombaton egy ismerősöm arra próbált rábeszélni, hogy hogyan tegyem félre a szívemet a Kedvessel kapcsolatban – aki most nincs velem -, és hogyan gondoljam végig józanul az egészet. Rámosolyogtam, megköszöntem a törődését és azt mondtam, hogy a Lelkem hangját követve kívánok élni. Ha úgy élnék, ahogy ő mondja, megfontoltan, dolgokat átgondolva, akkor állandóan elvesznénk az elmém korlátai között, és nem élném meg mindazt a szépséget, amit élek. Ha józan lettem volna, akkor soha nem költözöm Egyiptomba, hiszen logikailag semmi, de semmi sem támasztotta alá ezt a lépést. Minden kockázatelemző azt mondta volna, hogy őrült vagyok, ha ezt megteszem. De én őrült szeretek lenni, mert őrültként az élet ezer-színnel ragyog az egyhangú szürkeségbe süppedés helyett.

Ha értelemmel gondolkozom, és nem a szívemmel, akkor már többször elmentem volna Egyiptomból, és mennyi mindent veszítettem volna. Mennyi izgalmas kalandot, új megtapasztalást, gyönyörű találkozást.

Ha józanul élnék, akkor ott lennék, ahol a barátnőm. Kiszámítható, de borzasztóan unalmas szürkeségből nézném azokat, akik az ÉLETET táncolják és vágyakoznék, hogy olyan lehessek, mint ők. Vágyakozva elindulnék, de amint kinyílik a kapu, melyen átlépve magamhoz ölelhetem az életet, visszariadnék, mint ő és azt mondanám, hogy „Várj, mégse ilyen gyorsan, épp csak tettem egy lépést, nem pattanhatok fel azonnal egy ló hátára.” Miért nem? Mi a legrosszabb, ami történhet? Az, hogy leesünk? Na és? Felállhatunk, a ló szépséges nyakát átölelve énekelhetünk neki Lélekből szóló dallamot, és aztán visszakapaszkodva a hátára, engedhetjük, hogy repítsen ismeretlen tájak felé.

A szerelem megtart, a Lélek megtart, a szenvedély megtart. Eddig csak akkor történtek velem olyan dolgok, amiket kihagytam volna, amikor kiestem a Szerelemből és elvesztem az elmémben. Szeretem az elmémet, de nem kérem a korlátozó gondolatokat, amelyek által tudattalan mintázatokból teremtek unalmas sorsot. Szeretem az elmémet, mert behívhatom az erejét a táncba, és használhatom az erejét arra, hogy olyan meggyőződéseket tegyek magamévá, amelyek korlátozás helyett a repülésben támogatnak.

És tudod nincsen baj a józansággal, értelemmel, kiszámított, kontrollált élettel. Van olyan, aki erre vágyik és ebben boldog. Kérdés az, hogy TE miben vagy boldog?

Én abban, hogy szerelmes pörgésben száguldok végig az életemen, szerelmes pörgésben szédülve dőlök bele az élet ölelő karjaiba. Pörgök, ahogy a dervis pörög, csodálom az élet körülöttem kibomló szépségét és a SZERELMET, ami ott táncol minden atomban.

Ha vágyod az élet szivárványszínű kalandjait, ha vágyod a szerelmes pörgést, a szerelmes őrületben létezést, akkor gyere és tarts velem! Gyere és táncoljunk együtt a szerelem lángjai között! Miért élnél szerelem nélkül, amikor annyira szebb vele az élet! Online Szerelem-Vonzó Kurzusomat február 29-ig kedvezményes áron rendelheted meg. Ha már részt vettél a kurzuson, de szeretnéd tovább tágítani a szerelemben létezés képességét, akkor megrendelheted most külön a 8×7 napi megerősítést!:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

indul: március 22-én, ÚjHoldnál

ALAP CSOMAG:  8 hét  * 1 meditációs hanganyag * 8 tanítás * 8 gyakorlat, hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 4200Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat február 29-ig jelzed!

A személyes kísérést és tanácsokat biztosító EZÜST és ARANY csomagokat most szintén kedvezményes áron rendelheted meg, ha van skype elérhetőséged!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 8×7 napi megerősít kedvezményes (2600Ft) áron rendelheted meg!

Többen kérdeztétek, hogy mit jelent a napi megerősítés. Minden nap kapsz egy olyan történetet, idézetet, gondolatsort, ami tovább erősít abban, hogy a fókuszodat megtartsd azon, amit teremteni szeretnél, és tovább táplál a szerelemben való kinyílásban.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-szerelem-vonzo-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta