Tegnap kaptam egy szívemet nagyon megsimogató kedves levelet, és a levélben egy linket. Kryon csatornázást Egyiptommal kapcsolatban. Lassan olvasom, mert nagyon sok minden van a csatornázásban, és be kell engedni, több szinten kell megérteni. De már így is nagyon sok borzongás élményem volt, ahogy az olvasottak hozták a megerősítéseket azzal kapcsolatban, amiket érzékelek és élek itt.

Kryon azzal kezdte a csatornázást, hogy beszél a történelem előtti Egyiptomról, azaz arról, hogy azelőtt az 5000 év előtt, amit az ősi Egyiptomról ismerünk léteztek már itt civilizációk.

Számomra ez annyira egyértelmű az itt töltött évek után, hogy néha el is felejtem, hogy vannak, akik még midig hiszik a hivatalos verziót. Ha itt vagy és kapcsolódsz a földdel, ami él – ahogyan ezt Kryon kihangsúlyozta – azonnal egyértelmű lesz, hogy a Piramisok nem pár ezer évesek, ahogyan a Szfinx sem, a hozzá kapcsolódó Völgy-Templomról már nem is beszélve.

Kryon azt mondta, hogy minél messzebbre megyünk vissza a történelem előtti időkbe annál nagyobb szerepet játszott a nőiség, a női tanítók, a női bölcsesség.

Megnevezi az Anyák Anyját, akit Egyiptomban Hathorként ismertek.

Nagy borzongás-élmény volt számomra, amikor beszél a föld alatti sötét helységről, benne a szoborról, Hathor szobráról, aki mindig is itt volt. Eredetileg itt volt <3

 

A kép Hathort, a Hathorokat, Hathor papnői ábrázolja, ahogyan beavatják az ősi bölcsességbe Nefertarit. A kép Abu Simbelből származik, Nefertari és Hathor templomából, melyett II. Ramszesz építtetett.

DE! És ezt most Kryon is megerősítette. Hathor mindig is itt volt, Abu Simbel mindig is az a hely volt, ahol Hathor misztériumaiba avatták be a Királynőt. Erre a núbiaiak is pontosan emlékeznek, számukra Abu Simbel ma is núbiai templom, hiszen templomok voltak itt már jóval II. Ramszesz előtt is.

Ezek után még nagyobb izgalommal várom a novemberi női utat, ahol ezeken a Hathorhoz kapcsolódó helyeken utazunk végig, és fogadjuk mindazt, amire Hathor beavat minket.

Két fő még velünk tarthat ezen a Női Varázs-Úton, és VASÁRNAPIG még kedvezményesen jelentkezhetsz:

NŐI VARÁZSERŐ ELVONULÁS EGYIPTOMBAN

2017. október 31 – november 10.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

 

És még egy, amit szeretnék kiemelni abból, amit Kryon mondott és amit pontosan éreztem már az első Nílusi hajóutamon.

Kryon azt mondja, hogy képzeld el az egykori Egyiptomot, ahol rengeteg víz van, zölden hullámzó dombok és buja növényzet. Ligetek. Szent Ligetek.

Pontosan emlékszem az első hajóútra, ringatta a Nílus a hajót, siklottunk a partot ölelő keskeny zöld sáv és a végtelenbe nyúló sivatag között. És tudtam egész lényemmel, ahogy én ismerem ezt a tájat, de abban az időben, amikor ismertem még zöld volt.

Ahogy arra is pontosan emlékszem, hogy Dahshour Hold-piramisai között is gyönyörű Szent Liget volt, ahonnan minden reggel kiáradt az élet himnusza és ébresztette Kemet gyermekeit…

dahshourkriszta

Sok titok van még a homok alatt, írta Kryon.

A Hold-piramisok közötti egykori Szent Liget helyére viszem el, többek között a szív-szkarabeuszokat, hogy megáldja őket a sivatag. Azzal, hogy saját homok alatt pihenő erőidet hozza a felszínre. És, hogy megáldja a Szent Liget azzal, hogy a Fényed, melyre visszaemlékezel Szent Ligetté változtassa életed minden olyan részét, ahol az élet még nem virágzik. Áldás. Így legyen.

MA még rendelheted!

SZÍV-SZKARABEUSZ NYAKLÁNC

szivszkarab1

Szakrális ékszer, melynek energiája összekapcsol Maattal, az alappal, melyre az Ősi Egyiptomi Civilizáció épült. Segít hogy szíved vezetését követve megtaláld a kiutat a spirituális ego csapdáiból, és valódi Fény-Emberré változz, Szívből Teremtővé.

Az ékszert a következő TeliHoldas Nap reggelén viszem el töltekezni az Atlantisz Portálhoz és Dahshourba Ízisz egykori Szent Ligetéhez.

Az ékszerhez megkapod a Szív-Szkarabeusz hanganyagokból a másodikat, illetve azt a két hanganyagot, amivel az Atlantisz Portál és Ízisz Szent Ligete azon a napon megajándékoz.

Részletekért és megrendeléshez ide kattints!

 

A teljes Kryon anyagot pedig itt találod:

http://www.kryon.hu/2017.02.02-13.php