“Egyesítettük a szíveinket és repültünk keresztül az Univerzumon, újra hitet tettünk Isten, az emberiség és egymás mellett.  Új szikra járta át a tudatosságunkat, átélésünk intenzívebbé vált, és ez varázserőt vonzott felénk. A felismerés és az erők egyesítésének pillanata volt ez. Férfi és Nő egy erővé váltunk.  Nő és Férfi igazságának egyesítése elhozta az egyensúly erejét az Egységbe.” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Férfi és Nő EGY ERŐ vagyunk.

Ez a harmadik DNS szálat aktiváló üzenet is. Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Amíg ez nem történik meg folyamatos hatalmi harcokban egyero2folyik el az erőnk.

Van a női kollektívben egy energia-mintázat, amelyhez különböző mértékben szinte az összes nő kapcsolódik. Ez egy rejtett bosszúvágy a férfiakkal szemben. A létét felismerheted azokban a pillanatokban, amikor arról beszélsz másoknak, magadnak, vagy a szeretett társnak, hogy hogyan bizonyosodott be az, hogy ő valamire nem képes, hogyan bizonyosodott be, hogy ő nem méltó, nem elég jó. Persze ezekben a pillanatokban mi nők szenvedünk és azt éljük meg, hogy a férfi minket cserben hagyott, de közben a szenvedésünkben mégis ott a megdicsőülés, hogy na ugye, ezt mi mindig éreztük, sejtettük, és lám. Ezt a kollektív női mintázatot az az atlantiszi megélés táplálja, hogy elvesztettünk valami nagyon értékeset a férfi-energia hatalomvágy felé fordulása miatt. De ezt a mintázatot most már feloldanunk kell és nem tovább ismételni.

A férfi kollektív energia-mintázata pedig a bizalmatlanság, az érzelmek felé, a nők felé, és a nőhöz kapcsolódó érzelmek felé. A megpihenni képtelenség abban a Mennyország érzésben, amely a nő és a szerelem felé megnyílásból fakad. Sok férfi érzi úgy – és sokan teljesen tudat-talanok ebben -, hogy a nő felé kimutatott érzelmek legyengítik, és ez persze újabb és újabb harcok táptalajává válik. Ennek a bizalmatlanságnak is megvan a saját gyökere, amit a Sumér Birodalomból hoz a kollektív. És megérett annak ideje is, hogy ezt letegyük.

Ennek a két mintázatnak oldását segítő hanganyagok július 20-án, Tízmilliószoros Napon érkeztek, és most újra kedvezményesen rendelheted, a korábbi Bizalom-Kör és Beavatás Hanganyagokkal együtt:

“EGY Erő” Hanganyagok

Két hanganyagot kapsz, a női hanganyag kiold a női kollektív tudattalan férfiak felé irányuló bosszúvágyából, és saját gyógyulásod változtatja a kollektív női sorsot is.

A férfi hanganyag kiold a férfi kollektív tudattalan nők és érzelmek felé való bizalmatlanságából, és gyógyulásod változtatja a kollektív férfi sorsot is.

Mindkét hanganyag hasznos számodra, mert gyógyíthatod vele azon inkarnációidat, amikor férfi vagy női testben éltél.

——

BIZALOM-KÖR – Mária Magdaléna 2014. július 22-ei üzenete

A Forrás kiáradt megteremtette a Földi Világot, a jelenlegi otthonunkat, majd az irányítást a kezéből kiengedte és a teremtett világot a nő szeretetére bízta. A nő szeretete táplálja a férfi világban tett lépéseit, a nő kiengedi a kezéből az irányítást és a férfira bízza magát és a külső teremtést. A férfi a körben elengedi a rendszerekhez való ragaszkodást, kiszámíthatóságot rábízza magát az Istenire.

És így csodák születnek. Ha a Bizalom-Kör működik, ha a helyünkön vagyunk benne. Egyáltalán nem könnyű a helyünkön lenni benne, irányítást elengedni és bízni, mert mindannyian sérültünk, nőkét és férfiként is. De ahhoz, hogy a Földi Világ az az Édenkert legyen, amit Isten ránk bízott meg kell gyógyulnunk és a helyünkre állni a körben.

Három üzenetet érkezett Magdalénától július 22-én. Egy nőt gyógyítót és egy férfit gyógyítót, és a harmadikat, ami a Bizalom-Kört építi bennünk és általunk.

—–

BEAVATÁS HANGANYAGOK

Két hanganyagot kapsz egy Női és egy Férfi létbe beavatót, amely segít behozni az életedbe az elmaradt beavató szertartás által adott alapot és korrigálja azt is, ahogyan a másik nem beavatás-hiányára reagálsz. Mindkét hanganyag csatornázott üzenet, Abu Simbel két templomából.

A hanganyagok kedvezményes díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 7-ig.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*