„Egyesítettük a szíveinket és repültünk keresztül az Univerzumon, újra hitet tettünk Isten, az emberiség és egymás mellett.  Új szikra járta át a tudatosságunkat, átélésünk intenzívebbé vált, és ez varázserőt vonzott felénk. A felismerés és az erők egyesítésének pillanata volt ez. Férfi és Nő egy erővé váltunk.

Nő és Férfi igazságának egyesítése elhozta az egyensúly erejét az Egységbe.” (FloAeviaMagdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

EGY ERŐ ELVONULÁS

2017. augusztus 6-8. Noszvaj

MÉG 2 FŐ TUD RÉSZT VENNI!

Férfi és Nő EGY ERŐ vagyunk.

Ez a harmadik DNS szálat aktivaló üzenet is.

Ez jelenik meg az Ősi Egyiptom ábrázolásaiban is, ahol a Nő átöleli a Férfit, vagy érinti annak szívcsakráját hátulról, a Férfi pedig az amenhoteptiyeérintést befogadva kilép. Hiszen a Nő a kapu a Láthatatlan és Látható, a Formátlan és Forma között, a Forrás mindent teremtő szeretete rajta keresztül árad be a Teremtett Világba. A Nő ezzel táplálja a Férfit, akit ezen energia a saját szívébe vezet, így a Férfi szívből teremt szeretet-alapú Világot.

Ennek megértése, beengedése, megélése nyit utat annak, hogy a párok teremtő energiája egyesüljön, kinyíljon, megsokszorozódjon. Ez nyit utat annak, hogy megjelenjen életünkben a pár, akivel mindezt át tudjuk élni.

A női és férfi energiák mindannyiunkban jelen vannak, különböző inkarnációkban tapasztaltuk már a Lelkünket nőként és férfiként, a múltbéli sérülések meggyógyítása, a két energia önmagunkon belüli harmóniába ölelése megteremti a teret arra, hogy a másik nemmel kívül is harmóniába kapcsolódjunk, és EGY ERŐVÉ váljunk.

Az elvonulást azért álmodtuk meg, mert a szándékunk az, hogy nőket és férfiakat segítsünk hozzá ahhoz, hogy integrálják önmagukban a nő és férfi teremtőerőt, és hogy a párkapcsolatban a gyógyult, egyensúlyba került női és férfi energia együtt hozza létre a szakrális, transzcendens egyesülést, amelyben EGY ERŐKÉNT tapasztalhatjuk a boldogságot, és tudatos, gyönyörteli és áldott emelkedésünket.

Az elvonulás minden eleme emel, egyesíti a polaritásokat, hogy megtisztított és a legmagasabb rezgésű tapasztalásunk legyen önmagunkról és a párkapcsolatunkról.

„A nő teljesen ellentétes a férfival- mindenben eltérnek egymástól. Egyetlen misztérium egyesítheti őket, melyet úgy hívunk: szerelem. Nem tudjuk, mi történik belül, a másik fejében. Ismerd el, hogy nem tudod, milyen a másik belső világa- csak fogadd el, hogy megvan a jogod, hogy Önmagad légy, és Neki is megvan a joga, hogy Önmaga legyen.”- Yogi Bhajan

Az elvonulás alatt együtt utazunk:

  • szertartásokkal,
  • meditációkkal,
  • az ősi Egyiptom mitológiájával, gyógyító eszközeivel és archetípusaival,
  • rituális olajozással ésenergetizált olajokkal,
  • hangokkal,
  • Jézus és Magdaléna személyre szóló üzeneteinek erejével
  • az egyéni és páros tudatosságot emelő, tantrikus kundalini jóga gyakorlatokkal.

Kiknek ajánljuk az elvonulást?

Nőknek és férfiaknak, egyéneknek és pároknak, akik érzik a hívást. Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel.

Az elvonulás megálmodói és tanárai:

Veres Kriszta        

krisztakemuzeumGlastonburyben az Avalon Papnője Iskola, majd a Magyarországon vezetett Papnő Iskolám, és a Kárpát-medencében valaha tisztelt Istennői minőségekkel való mély kapcsolódás segített megérteni és megérezni azt a Szakralitást, melyet Nőként önmagunkból előhozhatunk. De így az ösvény, amit jártam, még eléggé fél-lábas volt. A Megszentelt Férfi-energia beengedését, befogadását, vele való kapcsolatom gyógyítását Egyiptom hozta el. 2011 óta élek Egyiptomban, és a két energia belül és kívül való egybesimítását folyamatosan táplálja az Ősi Egyiptom templomaival, tudásával való kapcsolódásom, mindaz, amit az Iszlám – legfőképpen szufizmus – gyakorlásából kapok, és a házasságom, melynek kulturális különbségeiben akár el is veszhettünk volna, de mégis EGYütt, egyre könnyebb léptekkel járjuk az EGY ERŐ ösvényét.

 

 

Arató Mónika

egyeromoniKriszta három éves Papnő Iskoláját 2010-ben végeztem el. A képzés során felismertem, hogy a testem mennyire merev attól, hogy egy elferdült világ értékeinek próbálok nőként megfelelni. Sokat lágyultam, a csípőm és a testem mozdulatai áramlóbbak lettek az által, hogy közelebb jutottam önmagamhoz, és ez teljes nőiességemre visszahatott. Kerestem az igazi szerelmet, a Társam, aki el is érkezett az életemben, és Tőle kaptam a legszebb ajándékot is, a kislányunkat. Vele együtt, elkötelezetten keressük önmagunkban, és egymással is az EGYSÉGET, mely minden eddigi tudatosságunkon túlmutat. Ezért sikerült eddig minden viharon átkelnünk, úgy, hogy szövetségünk mindeközben egyre erősebbé válik. Végtelenül hálás vagyok a kundalini jóga tantrikus hagyományának, melynek 2014 óta tanára vagyok, hogy beavatott az energiák ismeretébe és tudatos használatába. Feladatomnak tekintem, hogy az EGYSÉGRŐL meséljek, írjak, nőket és férfiakat tanítsak arra, hogy teremthetjük meg mindezt együtt.

 

Az elvonulás időpontja:2017. augusztus 6-8.

Az elvonulás helyszíne: Noszvaj

Szállás: Rákóczi Vendégház, Noszvaj, 2-3 ágyas szobákban

http://www.rakoczivendeghaznoszvaj.hu/

Részvételi díj: 45 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi kétszeri vegetáriánus étkezést (gazdag büféreggeli és estebéd), és az összes programot.

Részletfizetési kedvezmény:

Ha szeretnél velünk lenni, és részletekben kívánsz fizetni:

  1. részlet: 25 000 Ft július 15-ig,
  2. részlet: 30 000 Ft  a helyszínen

 

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az EGY ERŐ szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com

Feltétlenül írj e-mailt, mert másképp nem tudjuk visszaigazolni a befizetésedet!Kérünk, ügyelj arra, hogy a jelentkezés során helyesen add meg az e-mail címed, mert a válaszunk csak ez esetben érkezik meg hozzád! Köszönjük!