A magyar nyelvben rengeteg rejtett bölcsesség van. Valójában nem is rejtett, könnyű észrevenni. Mint például az egészség szavunkban hordozott bölcsességet és tanítást. Egészség, azaz egész-ség. A betegségből meggyógyulni igyekszünk, azaz visszatalálni az Egészbe. Az egész nem tud eltűnni, mindig van, csak mi feledkezünk el olykor erről.

Érdekes tapasztalásom volt ma reggel erről. Meglátogatott Rania barátnőm a kislányával. Farida imádja a macskákat és találkozni akart Malvin cicámmal, akit kihoztam magammal Egyiptomba. Malvin a saját ütemében szeret közeledni, Farida viszont játszani akart, és volt egy elképzelése arról, hogy hogyan viselkedjék a kettőjük kapcsolódásában a cica. Persze a cicák öntörvényűek, eszük-ágában sincsen a mi forgatókönyveink szerint menni. Csak akkor közelített a kislányhoz, amikor ő békén hagyta. Farida viszont beleragadt abba, hogy a forgatókönyve csődöt mondott, és eldöntötte, hogy Malvin nem figyel rá, és nem szereti (jó tükör volt mellesleg J). Dühös lett, duzzogni kezdett, végül elbújt a szófa mögé és sírdogált.

Az édesanyából azonnal elindult a reakció, hogy megjavítsa a helyzetet. Kértem, hogy hagyja. Majd amikor Farida előbukkant a szófa mögül odamentem hozzá és elmagyaráztam neki, hogy a cica egyszerűen csak ilyen, mert minden új neki. Farida közelebb jött a mi szófánkhoz, és rövid időn belül ismét eltűnt a szófa mögött. Nem próbáltuk már megjavítani az állapotát. Rania is csak annyit kérdezett tőle, hogy talán neki is azt kéne gondolnia, hogy a kislánya nem szereti őt, hiszen pont úgy viselkedik, mint ahogy a cica. Farida lassan beengedte a mondatokat, kezdett kilátni a szétválasztottságból. Megkérdeztem tőle, hogy hogyan érzi magát duzzogva, sírva, és emlékszik-e arra a vidám, nyitott szívű Faridára, aki hozzám reggel megérkezett. Emlékezni kezdett rá, két perc múlva előjött a szófa mögül és odament a gyógyító asztalomhoz. A kezébe vette az egyik kristályt, megmutatta nekem, mondtam tegye el, ha tetszik neki.

A kék árnyalatai táncoltak a kőben. Farida pontosan tudta, hogy melyik kőre van szüksége. Farida lélek-eszenciája a víz, egy szépséges, szívéből áradó sellő lakik benne, aki azonnal megmutatta magát azon a Lélek-Összekapcsoláson, amit néhány hónapja a kislánynak csináltam.

Farida ide-oda vitte a követ. Majd visszatért és az anyukája megkérdezte tőlem, hogy mit tud a kő. Én továbbadtam a kérdést a kislánynak. Elmeséltem neki, hogy a kövek is beszélnek, csak vegye a kezébe és a kristály elmeséli majd, hogy mit tud. Farida először közölte, hogy nem mond a kő semmit, de aztán félre vonult vele. Rövid időn belül visszatért és elmesélte, hogy a kristály azt, mondta, hogy az emlékezés energiáját hordozza magában. És valóban! Farida tévedhetetlen pontossággal kiválasztotta azt a követ, aminek a rezgése emlékezteti őt a lélek-eszenciájára, és ezáltal önmaga Teljességére.

Valójában ennyire egyszerű számunkra is! A betegség csak arra mutat rá, hogy elfeledkeztünk természetes állapotunktól, ami az egészség. Minden problémás helyzetünk csak arra mutat rá, hogy elfeledkeztünk a Teljességről önmagunkban. A gyógyulás egyszerű: visszaemlékszem arra, hogy EGÉSZ vagyok. Minden probléma megoldása egyszerű: visszaemlékezem a Teljességre, ahol nincsen problémák.

Ebben általában az szokott megállítani minket, hogy fizikai bizonyítékot akarunk látni, mielőtt megpihenünk az egész-ségben, a teljességben. Fordítva van. A megpihenést követi a fizikai változás.

Az egész-ségben való megpihenést választjuk és gyakoroljuk a január 31-ei szertartáson:

„Teljes Vagyok” – Gyógyító Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 31. 19:00-21:30

Amikor megjelenik az életedben a betegség, vagy bármilyen problémás élethelyzet, azt kezelheted többféleképpen. Megpróbálhatod megszüntetni – ezt tette az emberiség hosszú ideig -, vagy felismerheted, hogy a minden diszharmónia csak annyit jelez, hogy elvesztél egy kicsit az illúziók világában, és elfelejtetted a magadban hordozott Teljességet. Önmagad Teljességének felismerése és a Teljességeddel való azonosulás az EGY-ség. Ez maga a gyógyulás, mert az EGY-ben feloldódik a szétválasztottság, a Teljesség magába öleli a kiszakadt részek illúzióját.

Ezen a szertartáson végig utazunk azon életterületeinken, amelyeken általában mindannyian megélünk problémákat: anyagi biztonság, egészség, munka, család, párkapcsolat, barátok, „miért vagyok itt?”. Túllépünk a problémáink illúzióján, a velük faló foglalkozáson, a bennük való elmerülésen, és helyette választjuk a TELJESSÉGET.

A Temetési Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2000Ft, ha december 16-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/szertartasok/teljes-vagyok-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta