Beléptünk az év utolsó hónapjába, kívánom, hogy Lelkedet egyre inkább levetkőztesd a régi, kinőtt ruhákból, fogyjanak, ahogy hosszabbodnak az éjjelek és fogy az év napjainak száma. Kívánok áldott elengedést, kiüresedést, hogy a megszülető Fénynél megpillantsd saját fényedet és mindenki másét is észrevedd. Én ehhez a folyamathoz az év utolsó négy hanganyagával tudok hozzájárulni:

Látszódom 2. Hanganyag

december 13-án Luca Napján küldtem ki, december 31-én küldöm ismét

Luca napján székre állva meglátjuk a tömegben bujkáló boszorkányokat. Boszorkány-énünk az, aki bátran vállalja önmagát és a Lelke szerint él. Tavaly Luca napján érkezett az első Látszódom Hanganyag, mely segített boszorkány üldözésekben elvesztett erődet újra birtokba venni. Az idén Luca Napján érkezik egy újabb Látszódom Hanganyag, mely azon emlékeidet – jelen és előző inkarnációs – gyógyítja és integrálja, amikor ugyan nem fenyegetett veszély, de mégis nemet mondtál Valódi Önmagadra, a Lelked útjára megfelelésből és félelemből, hogy elveszítheted a szeretetet, ha vállalod Önmagadat.

A hanganyag díja 1600Ft, ha megrendelésed megtörténik december 30-ig.

——

Fény-Gyermek – karácsonyi hanganyag Jézustól csatornázva

december 31-én küldöm ki ismét

karacsony3Hanganyag a Fény-Gyermektől a Fény-Gyermeknek, aki te vagy. Hanganyag azért, hogy Karácsonykor teljes szív-szeretettel öleld át saját magadat, gyógyítva és felemelve azt a Fény-Gyermeket, akinek megszülettél. A Fény-Gyermeket, akinek mindenki megszületett. Segítség, hogy ezt felismerd azokban is, akikben elfelejtetted látni, vagy sosem láttad.

A hanganyag díja 1600Ft, ha megrendelésed megtörténik december 30-ig.

——

“Éva Ártatlansága” Hanganyag – Magdalénától csatornázva

december 31-én küldöm ki ismét

Az Édenkertes, Kígyós-Almás-Évás teremtéstörténet azt a lenyomatot hagyta hátra a nőkben, hogy sokszor önmagukat teszik felelőssé azért, ami nem az ő ügyük, helyre-tenni valójuk, hanem a férfié. Ebből segít kilépni a hanganyag, az önhibáztatásból, megmentő szerepből át a Nőbe, aki átengedi magán a Forrás szeretetét és ezzel inspirál.

A hanganyag díja 1600Ft, ha megrendelésed megtörténik december 30-ig.

—–

Ízisz Visszatérése Hanganyag

december 31-én küldöm ki

Az év utolsó napján Dahshour Hold-Piramisaitól csatornázom ezt a hanganyagot, amely gyógyítja bennünk azt az emléket, amikor a papság hatalomvágya megszüntette a Templomok Ízisz Szentélyeit, melyek a Szent Ligetek voltak. Egyiptom a Föld torok-csakrája, fontos az az üzenet, ami innen kiárad. Ízisz maga Egyiptom Földje, FöldAnya, Föld Istennő. A neki szentelt ligetek voltak hivatottak fenntartani a tiszteletet és hálát, mellyel az ember a természet és a föld felé fordult. Ízisz Szent Ligeteinek kiirtása utat nyitott a Föld egészén annak a folyamatnak, amiben az Istenit kivonódott – azaz az ember elkezdte nem látni – a Természetből, és az Élet tiszteletét, szolgálatát felváltotta a profit és hatalom hajhászása.

A hanganyag díja 1600Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik december 30-ig.

KEDVEZMÉNY! Két hanganyag díja 2900Ft, három hanganyag díja 4200Ft, négy hanganyag díja 5400Ft, ha megrendelésed megérkezik december 30-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Látszódom 2., Fény-Vagyok, Éva Ártatlansága, Ízisz Visszatérése, mind a négyet): *