“Ki ez a Mária?…Mária, aki úgy ismerte Istent, ahogyan ő nem. Mária, aki megkérdőjelezte a hitét, egész hitrendszerét….A lány merész volt és metszően állította az igazát. Erősebb volt benne a saját igazsága, mint a szükség, hogy az apja egyet értsen vele. Mária szabad volt…”” (FloAeviaMagdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Szeptember elején lesz a Magdaléna Vérvonal Szakrális Zarándoklat Dél-Franciaországban. Ezzel az energiával utazunk tovább Budapesten szeptember 12-én.

BUDAPESTI MAGDALÉNA ZARÁNDOKLAT

2019. szeptember 12. 14:00-20:00

subrosamagdalena

Ezen a zarándoklaton átadom mindazt, amit Magdalénától kapunk Dél-Franciaországban. Négy helyszínen, négy szertartással. Benti helyszínen kezdünk, megnyitó szertartással, majd folytatjuk a Várban, a Mátyás Templomban a “Rózsa Alatt”, a Magdaléna Toronynál, és végül a Margitszigeten fejezzük be a Margit kápolnánál.

Ezen a zarándoklaton megnyílhatsz arra, hogy másképpen kapcsolódj ezzel a három szakrális hellyel (sok felfedezést tettem ezen helyek szakrális múltjáról mikor létrehoztam és fenntartottam az Istennő Templomot és a Danu Papnője Iskolát). Megnyílhatsz arra, hogy befogadd a tanításokat, melyeket Magdaléna ad nekünk Franciaországban. Megnyílhatsz saját Lélekutad még teljesebb vállalására. És arra, hogy a szertartásainkon keresztül átáramló energia egyik horgonyzó-pontja légy a Kárpát-medencében és így emeld a szülőföldünket.

A zarándoklat részvételi díja 13 000Ft (+ a Mátyás Temlom belépőjegye, ami ott fizetendő a kasszánál). Bejelentkezésedet 50% előleggel tudom elfogadni, a szabad helyek függvényében.

KEDVEZMÉNY! Az AranyTudat – AranyPénz Work-shop és a Budapesti Magdaléna Zarándoklat EGYüttes részvételi díja 22000Ft (24 000Ft helyett).

A francia zarándoklat résztvevői 7 000FT-os kedvezményes áron tudnak részt venni a budapesti zarándoklaton! Fontos szerepetek van az energiák lehorgonyzásában, gyertek <3

Az AranyTudat – AranyPénz work-shopról részletekért IDE KATTINTS!

JELENTKEZÉSHEZ küldd el a NEVED, TELEFONSZÁMOD és a MAGDALÉNA szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com