A viskó című könyv egyik jelenetében Papa – Isten – elmagyaráz valamit Macknek, és ő nem nagyon érti, ezért mentegetőzik. Papa erre azt válaszolja: „Megértem, amit nem tudsz tapasztalni, azt elképzelni sem tudod.” Tényleg sokszor okoz nehézséget elképzelni valami mást, mint a fizikai tapasztalásunk. Holott az, amit tapasztalunk csak azért van ott, mert hosszú ideje azt képzeljük.

Minden egyes esetben azt látjuk, amit látni akarunk. Az érzékszerveinken keresztül elindul egy jel az agyunk felé, megérinti az ott tárolt tudatos és tudattalan emlékeket, hitrendszereket és mi ezek alapján adunk értelmet annak, ami kívül van. Sokszor nem vesszük ezt észre, mert olyan régóta – akár generációkon át, és ott van még a kollektív tudattalan is – hurcoljuk ezeket a meggyőződéseket, hogy az elménk meggyőz minket arról, hogy amit látunk az tényleg az igazság. Sőt az elme állandó megerősítéseket talál arra is, hogy alátámassza azt, amit igazságnak vél, még akkor is, amikor ott van egy csomó másik jel, amiben felfedezhetnénk egy másféle igazságot.

Tegnap ennek egy számomra szomorú példájával találkoztam. Van egy nagyon kedves lány Kairóban, több hónapja jár hozzám gyógyításra és meditációkra. Melegszívű, őszinte, viszont ragaszkodik az átlag egyiptomi meggyőződéshez, mely szerint a hadsereg az szent és sérthetetlen, nem tud semmi rosszat elkövetni, mert a nép védelmezője. A hadsereg péntek reggel óta veri, kínozza és gyilkolja a tüntetőket, minden nap több éles lövedékkel lelőtt embert – köztük gyermekeket – gyászolnak az egyiptomiak, de az amúgy melegszívű lány elméje a gyilkolást igazoló magyarázatokat talál, mert valamiért képtelen elengedni a „szent hadsereg” mítoszt. A lemeztelenített, brutálisan összerugdosott lányra például azt a magyarázatot találta az elméje, hogy a lány a melltartón kívül nem viselt más felsőruhát az abayának nevezett egész testet eltakaró, hosszú köpeny alatt, ezért egyértelmű, hogy provokálni akarta a katonákat, és ezért a szegény katonák, akik hatan rugdostak és vertek össze egy nőt, csupán az Egyiptomot romba dönteni akaró konspiráció áldozatai.

Ez lehet, hogy extrém példa, de valójában az életünk minden területén ezt csináljuk. A meggyőződéseink alapján látjuk a külső világot és ehhez, még akkor is ragaszkodunk, amikor az egyáltalán nem jó nekünk. Nincs elég pénzem, nincs elég figyelem, szeretet az életemben, nincs elég időm, nem tudom megtenni, bántanak, nincs szerencsém…Lehetne folytatni ezt a sort hosszan, de minek. Csak azért tapasztaljuk ezeket, mert ez a meggyőződésünk az életről. És hatalmunkban áll ezeket átírni.

Minden meggyőződésünk pusztán egy sokszor elismételt gondolat. Lehet, hogy már generációk óta ismétli a családod, sőt lehet, hogy többezer éve ismétli az egész emberiség, de akkor is csak egy elismételt gondolat, amit pusztán az változtatott fizikaiban megtapasztalt valósággá, hogy sokszor ismételted. DE! Választhatsz új gondolatokat, kialakíthatsz új meggyőződéseket, és ezzel átformálhatod azt, amit kívül tapasztalsz!

Sok ilyen folyamatot végigcsináltam már a saját életemben, és sok embernek segítettem már rálátni a saját valóságát felépítő meggyőződésekre, és segítettem rátalálni azokra az új gondolatokra, amikből felépíthető egy újabb, jobban tetsző valóság.

Tegnap írt nekem egy kedves ismerősöm a hó alatt pihenő kertje szépségéről. Az írása a hópelyhek táncáról visszarepített Magyarországra, ahol most a természet alvó állapota jobban érzékelhető, mint ahol én vagyok. A természet a halál és újjászületés közötti bardo állapotban pihen, és ez az energia hatja át a mi életünket is. A bardo állapotban a Lélek megpihen és új életet álmodik magának. A téli időszak ezt támogatja meg az életünkben, kilépést az eddig teremtettből, megpihenést és belelépést az újba, az álmainkhoz, vágyainkhoz közel állóba.

Van néhány időpontom Személyes Valóságteremtésre a két ünnep között, illetve január elején. Ha szeretnél segítséget a régi meggyőződésekből való kilépésre, és az új meggyőződések kiválasztására, akkor ezt most kedvezményesen teheted meg:

Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés

A Személyes Online Valóságteremtés háromhetes folyamatában négyszer konzultálunk skype-on keresztül. Az első konzultáció alkalmával ránézünk az aktuális, átírni kívánt történetedre, feltérképezzük az azt létrehozó gondolati mintáidat és kiválasztjuk helyettük azokat, amik az átélni kívánt történetedet vonzzák. És ezekkel a gondolatokkal neki indulsz az Új Történeted fizikaivá „rezgetését” szolgáló háromhetes gyakorlatnak.

Most választhatod csak az első konzultációt, kedvezményes (5000Ft) áron ezen időpontok valamelyikében:

2011. december 27. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2011. december 28. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2011. december 29. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00

2012. január 3. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2012. január 4. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2012. január 5. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM szót, a választott időpontot, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

DE választhatod a Teljes – 4 konzultációból álló – csomagot is kedvezményes áron:

Ha a teljes csomagot választod, akkor az első konzultációnkat követően hetente egyszer beszélünk egymással. A második és harmadik konzultáció alkalmával az átbillenésben támogatlak. A történetünk átírásának legnagyobb kihívása az, amikor túl nagy a különbség a régi, már átélt történet és az új, megélni kívánt történet között. Ilyenkor az elme összezavarodik és megpróbálja bebizonyítani, hogy teljesen őrült vagy és ámítod magad, ha kitartasz a folyamatban. De, ha kitartasz, megtörténik az átbillenés, a benned lévő zaj lecsendesedik, és te kinyílsz az új valóságnak. Ebben a folyamatban tart meg és támogat a második két beszélgetés. Az utolsó negyedik beszélgetéssel lezárjuk a folyamatot, illetve a folyamatodat áttekintve látlak el útravalóval a továbbiakra.

Az Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés Teljes Csomag (háromhetes folyamat négy skype konzultációval) normál díja 12 000Ft. DE MOST A TELJES CSOMAGOT KEDVEZMÉNYES, 9000FT-os ÁRON VEHETED IGÉNYBE!

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM – TELJES szót, a választott időpontot, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Amikor szeretettel fordulunk saját magunk felé akkor olyan gondolatok vannak bennünk, amiket jóleső érzések követnek. A szeretet mindig jóleső, megpihentető, elringató, átölelő. Szeretni magadat azt jelenti, hogy Isten szemével kezded el látni önnön szépségedet. Szeretni az életet azt jelenti, hogy Isten szemével tekintesz a világra. Ugyanezt Esther Hicks közvetítésein keresztül Ábrahám úgy nevezi, hogy a Forrás szemével látni! Valahányszor új jóleső gondolatokat választasz ki valóságod alapjaként akkor elkezded teremteni azt a Csodákkal Teli Világot, ami a Forrás Valósága. Hatalmadban áll ezt megtenni magaddal! Sőt másokat is láthatsz a Forrás szemével és ezzel a legnagyobb segítséget adod nekik ahhoz, hogy Valódi, Ragyogó Önmagukká váljanak!

Nézd meg ezt a csodaszép videót, hogy megerősödj Forrás-önmagad hatalmas erejében:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ADNehcUdKiM&feature=share

Kívánom, hogy a Téli Napfordulón újjászülető Fény világosítsa meg a látásunk és lássuk önmagunkat, a szeretteinket és a Világot a Forrás szemével! Kívánom, hogy az újjászülető Fénnyel szülessünk bele a bennünk lüktető szeretet hatalmas erejébe és teremtsünk szeretet-fényből egy Gyönyörű Új Világot!

Ha csak annyit megteszel a kapcsolataidért, hogy azokat a Forrás szemével látod, akkor hatalmas változást indítasz el az életedben. Várlak téged januárban, ha szeretnéd ezt gyakorolni:

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

2012. január 27. 18:00-22:00

„Azt gondoljuk, hogy sok különböző problémánk van, de valójában csak egy. A szeretet megtagadása az egyetlen probléma, és a szeretet magunkhoz ölelése a válasz. A szeretet minden kapcsolatunkat meggyógyítja…” (Marianne Williamson)

A work-shop részvételi díja 5 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha december 31-ig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/work-shopok/gyogyitsd-meg-a-kapcsolatot/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta