Két napja egy barátommal töltöttem néhány órát a kedvenc kairói kávéházunkban. A barátom azt kérte, hogy segítsek neki megérteni mit jelent ez a mondat, amit éppen most olvasott: „Nem az történik, amit akarsz, hanem az történik, ami vagy.”

Egy mondatban: Az történik meg veled, ami a rezgéseddel összhangban van.

Bővebben kifejtve: Ki és mi vagy te valójában? Rezgés vagy, energia vagy, az atomok tánca vagy. Mint ahogyan, minden és mindenki más is az. Az atomok táncát a tudatosság rendezi formába. Odaadod a tudatos figyelmedet valaminek, és ez változást indít el az atomok táncában, így azok újra csoportosulnak, és új formákat hoznak létre. Ezeket a formákat szoktuk fizikai valóságnak nevezni.

Gyakorlati nyelvre fordítva: Hiába akarod a szerelmet, miközben folyamatosan keseregsz azon, hogy miért nincsen még itt. A vágyaddal elindítasz egy rezgést, elindul az átrendeződés az energiák szintjén. De aztán egyre több olyan gondolat jelenik meg benned, hogy miért nem sikerülhet ez neked, meg a múltban is milyen tapasztalásaid voltak ezzel kapcsolatban. Ezekkel a gondolatokkal és hozzájuk kapcsolódó rezgésekkel szintén átrendezzük az energiákat, de éppen ellentétesen azzal, mint, amire vágyunk. Ha ezt az utóbbi rezgésszintet tartjuk meg hosszabb ideig, akkor ennek megfelelő dolgok történnek velünk.

A jó hír viszont az, hogy a rezgéseinket bármikor könnyedén átalakíthatjuk. Átírhatjuk azt, amik vagyunk, és ezáltal mást is fogunk kapni.

Ha a formát, azaz a fizikai valóságot próbálod megváltoztatni, akkor nehéz folyamat felé mész. Ha a rezgéseidet változtatod meg, a fizikai valóság a változást mindenképpen követni fogja.

Gondold csak el, hogy éppen megsütöttél egy tepsi süteményt, és odaégett. Ha egy tepsi finom süteményt akarsz mégis, akkor nem a kész, odaégettet fogod újragyúrni, meg mindenfélét csinálni vele. Hanem újra előveszed a hozzávalókat, megalkotod a tésztát, változtatsz a sütési folyamaton és így lesz egy tepsi süteményed, amit élvezhetsz.

Ez ugyan így van az életedben mindennel. Ha vágysz valamire, akkor rendezd át a rezgési valóságodat, és ne a fizikaival foglalkozz!

Az elmúlt majd két év alatt rengeteget tanultam saját életem történésein keresztül arról, hogy hogyan teremtsek könnyedén új valóságot a rezgéseim újrarendezésével. Ezt a tudásanyagot gyűjtöttem Játszva Teremtő Online Kurzusomban, és a kurzus 3×3 tanítást és 3×3 gyakorlatot tartalmazó folyamata további rálátásokat hozott arra, hogy hogyan teremthetjük meg könnyedén, játékosan, örömmel az élni vágyott valóságot. Most mindezt személyesen is megosztom azokkal, akik csatlakoznak hozzám az augusztusi Játszva-Teremtő Hétvégén. SZERETNÉM, HA AZ ÉLET KÖNNYED TEREMTÉSÉNEK TUDÁSÁT MINÉL TÖBBEN MAGUKÉVÁ TENNÉK, MERT BOLDOG EMBEREK KÖZÖTT SZERETEK ÉLNI! EZÉRT MOST ERRE A PROGRAMRA SZUPER-KEDVEZMÉNNYEL JELENTKEZHET MINDENKI, AKI AZ EBBEN AZ ÉVBEN RÉSZT VETT LEGALÁBB HÁROM PROGRAMOMON:

Játszva-Teremtő Hétvége

2012. augusztus 4-5.

SZUPER KEDVEZMÉNY! Ha korábban már elvégezted az Online Játszva-Teremtő Kurzust, vagy részt vettél legalább három programomon ebben az évben (szertartás, online kurzus, egyéni gyógyítás…) és július 27-ig bejelentkezel, akkor a te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 6500Ft/nap!

A két nap alatt ezeken a témákon utazunk végig: Hogyan lépj ki a kockádból, azaz a jelenlegi valóságod beszűkült kereteiből? * Hogyan térj vissza abba az áldott gyermeki állapotba, amikor bármit el tudsz képzelni, és ezáltal behívni az életedbe? ­* Hogyan tudod a figyelmeddel a vágyaid manifesztálódását táplálni, és mire is vágysz valójában? ­* Hogyan nyílj ki a „Minden Lehetségesre” a korlátok ismételgetése helyett? * Hogyan tartsd fenn azokat a gondolatokat és érzéseket, amikkel azt teremted, amiben élni szeretnél? * Hogyan tudsz lobogni, szárnyalni, élni szenvedéllyel, a logikába kapaszkodás helyett? * Hogyan tudod erősíteni a hitedet? * Hogyan használj minden élet-darabkát a teremtésed támogatására? * Hogyan maradj meg a folyton táguló, és növekvő jóban?

A Játszva-Teremtő Hétvége részvételi díja 12 000Ft/nap. KEDVEZMÉNY! Július 27-ig a te részvételi díjad csak 9000Ft/nap. A teljes hétvége (két nap) kedvezményes részvételi díja csak 16000Ft, ha július 27-ig bejelentkezel!

SZUPER KEDVEZMÉNY! Ha korábban már elvégezted az Online Játszva-Teremtő Kurzust, vagy részt vettél legalább három programomon ebben az évben (szertartás, online kurzus, egyéni gyógyítás…) és július 27-ig bejelentkezel, akkor a te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 6500Ft/nap!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Még egyszer! Ha vágysz valamire, akkor rendezd át a rezgési valóságodat, és ne a fizikaival foglalkozz!

Persze ezt nem mindig könnyű megtenni, mert az elmét az emberiség hosszú ideje arra programozza, hogy azt fogadja el igazságnak, amit lát, és amit fizikainak érzékel.

Ebbe a hozzáállásba még akkor is belecsúszunk olykor, amikor már régóta gyakoroljuk azt, hogy világot másképpen, a rezgések szintjéről közelítsük meg.

Nekem sokat segített az a megerősítés, melyet majd egy éve egy saját programomon kaptam azáltal, hogy belepillantottunk abba, hogy milyen fizikai valóságot írnának a rezgések akkor, ha egyszerűen, teljes bizalommal engedjük a dolgokat történni.

Ha te is szeretnél ebbe belepillantani a saját életedre vonatkozóan, akkor várlak téged augusztusi programomon, melyre még két fő jelentkezését tudom elfogadni:

MEGENGEDÉS NAP

2012. augusztus 9. 10:00-18:00

A napot meditációval kezdjük, amiben a megengedés állapotában való létezést gyakoroljuk. Majd „Megengedés-Állítás” módszerével egyenként megnézzük azt, hogy hogyan alakulnának a résztvevők elhozott élethelyzetei akkor, ha az életükben a megengedést választanák. Majd minden egyes állítás végén rögzítjük is a végeredményt, hogy az odavezető úton is támogasson minket.

A Megengedés Nap részvételi díja 13000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 9000Ft, ha július 27-ig bejelentkezel! Erre a programra már csak két főt tudok fogadni, ezért azt javaslom, hogy minél hamarabb jelentkezz!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!