Emlékszel az Angyalok Városából azokra a jelenetekre, amikor az angyalok összegyűlnek a tengerparton – nem emlékszem, hogy napfelkelténél, vagy naplementénél, talán mindkettőnél -, hogy hallgassák az Univerzum szépséges zenéjét? Május elsején már írtam arról, hogy milyen változást érzékelek az atlantiszi erők ébredésével:

Abu Ghurabban, Kairótól nem messze állt valaha Ozirisz Nap-Temploma. A Nap Templom ma romos, de gyönyörű fehéren világít a közepén az atlantiszi oltárkő. Az oltárkövet a négy elem atlantiszi angyalai őrzik. Már találkozhattál is velük, ha megcsináltad az Ősbizalom meditációmat.

Eddig négy angyal jelenlétét érzékeltem, de elemből öt van. Az ötödik elem a SZER-ELEM. Tegnap valami megváltozott, az oltárkő áttetsző rózsaszínben kezdett ragyogni. Ma ezt a ragyogást átszőtte egy szintén áttetszőségbe hajló narancs-vörös izzás. Az ötödik Angyal megérkezett.”

Az első négy angyallal már te is találkozhattál, ha hallgattad az Ősbizalom meditációmat. A meditációról infót IDE KATTINTVA találsz!

Azóta tovább erősödtek az energiák, és elkezdte megmutatni magát, hogy atlantiszangyalmit is jelent ez. Ezért írtam az Angyalok Városának angyalairól, akik összegyűlnek hallgatni a Szférák Zenéjét, amely angyal-létük rezgéseit újra és újra a Teremtő szív-rezgéséhez hangolja.

Az ötödik Angyal érkezése óta az oltárkő szépséges dalt sugároz szét a Térben, szív-rezgéseket, melyek megérintik a szíveinkben saját angyalságunk kódjait, ez a dal a szívből szétfut a testeinkben, és a magunkban hordozott angyali fényhez hangol minket. Mintha a sejtjeink, a lényünket formáló atomok egy magasabb oktávon kezdenének táncolni, amely megkönnyíti számunkra az elmének a szív-rezgésében való megpihentetését.

Nem tudom leírni, hogy milyen ez a dal, amely az atlantiszi oltárból, illetve az ötödik Angyalból – akinek a színe pont olyan narancsos-vöröses-rózsaszín, mint az égbolt az Angyalok városa képen – árad, nem a füleim hallják, hanem a sejtjeim. De az érzést tudom, édes, bizalmat adó, megpihentető.

Májusi ÚjHoldnál Abu Ghurab atlantiszi oltárkövén fogom elkészíteni “Az Ötödik Angyal” meditációkat:

“Az Ötödik Angyal” Meditációk

Három meditációs anyag jelentkezett be eddig. Az első harmonikus ölelkezésbe rendezi benned az elemeket (levegő, víz, tűz, föld), így megnyitva benned a Teret az Ötödik Angyallal való találkozásra, és az oltárkőből áradó angyali szív-dal befogadására.

A második hanganyag abban segít, hogy ezt a szív-dalt, illetve a rezgéseid angyali oktávra emelkedettségével átrezgesd azokat az élethelyzeteidet, ahol érzed, hogy az elméd irányít még, és nem a szíved.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy a Szerelmes Társaddal közösen utazzatok el az oltárkőhöz és beengedjétek a angyali szív-dal transzformáló rezgését a kapcsolódásotokba. Figyelem! Ide csak azt viheted magaddal, akivel már nyíltan kimondtátok egymás felé, hogy ti egy pár vagytok. Ha ez még nem történt meg, akkor magadat és a Szerelmet tudod elvinni ebbe az élménybe.

A hanganyagok jelképes díja 1000Ft. A hanganyagokat május 9-ig tudod megrendelni (a meditációkat május 10-én, ÚjHoldnál készítem el, és május 11-én küldöm ki).

FIGYELEM! Ha már jelentkeztél az Atlantiszi Önmagam Csatornázásra, és elfogadtam a jelentkezésed, akkor ne rendeld meg külön ezeket a hanganyagokat, mert automatikusan megkapsz mindent, ami segíti a csatornázásra való felkészülést.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*

A meditációkat bármelyik napszakban hallgathatod, de különösen jó az számodra, ha napfelkelténél hangolódsz a hanganyagok segítségével. A júniusi ÚjHoldig tartó időszakban bármilyen módon hangolódsz a szívedre, és bármit teszel a rezgéseid emeléséért az különösen hatásos számodra a hajnali felkelő napfénynél. (Fontos viszont, hogy ezt jó érzésből tudd megtenni, tehát, ha szenvedést jelent neked, hogy felkelj, és ezt nem tudod átminősíteni, akkor ne erőltesd).

Miért fontos a júniusi ÚjHold, miért írok erről újra és újra?

Már egy ideje érzékelem, hogy érik az idő ezen Atlantiszi Ragyogó Énünk átölelésére és aktiválására, amely természetesen megint nagyot fog változtatni a fizikai valóságunkon.

Néhány napja végre megmutatta a Lélek ennek idejét. A júniusi ÚjHoldtól a júliusi atlantiszionmagamÚjHoldig tart az az idő-kapu, amikor felerősödik ezen énünk rezgése, ebben az időszakban minden azt támogatja, hogy ráébredjünk ezen én-részünkre és újra élni kezdjük.

Júniusi Sötét-, illetve ÚjHoldnál (június 5-8.) négy a Lélek által kijelölt, kairói helyre fogok ellátogatni: a Szfinx szív-temploma, Mária fája, egy mecset (még nem mutatták meg, hogy melyik), illetve Abu Ghurab Ozirisz Templomának négy atlantiszi angyal által őrzött, atlantiszi oltárkövéhez. Ezeken a helyeken fogadom az érkező, atlantiszi én-részt felébresztő, aktiváló energiákat.

Korlátozott számban, magammal tudom vinni néhány ember szándékát az atlantiszi fény-résszel való összekapcsolódásra:

“ATLANTISZI ÖNMAGAM” Csatornázás

Ha megszólítanak ezen szakrális helyek, és azt érzed, hogy adni tudnak neked Atlantiszi Önmagad erőire ébredés folyamatában, akkor szeretettel látlak azok között, akik energiáját magammal viszem ezekre a helyekre, és akiknek aztán hanganyagban elküldöm azt a személyes csatornázott üzenetet, amelynek többszöri meghallgatása aktiválja és erősíti Atlantiszi Önmagad rezgését.

A üzenet rezgését nem csak a hanganyagban kapod meg, hanem egy szakrális tárgyban is, amelyet személyre szólóan neked választok ki, és viszek magammal ezekre a helyekre.

Azt érzékelem, hogy a csatornázást megelőzően érkezni fog egy olyan rezgés, melyet újra és újra megszólítva a számodra abba a legoptimálisabb nyitottságba kerülhetsz, melyben könnyű az érkező energiákat befogadnod.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében tudom elfogadni, jelen pillanatban még nem tudom, hogy mennyi a maximális létszám, de ezt a Lélek jelzi majd az adott pillanatban.

A csatornázás részvételi díja: 11 000Ft.

Jelentkezéshez írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

Júniusban ismét tudok fogadni egy-két főt, vagy ismerősökből álló kisebb csoportot Egyiptomban, az igényeitek szerint összeállított utazásra. Ha azt érzed/érzitek, hogy szívesen átélnétek itt az atlantiszi erőitek ébredését, akkor várom a jelentkezéseteket.

Az utazásról részleteket ide kattintva olvashatsz!