Ezt a címet viseli az egyik hírlevél, amely arról az égi eseményről beszélt, amikor június 5-én és 6-án a Vénusz bolygó elhalad a Nap korongja előtt. Évekkel ezelőtt annak a könyvnek a címe, amely végül megadta az utolsó lökést ahhoz, hogy elmenjek Glastonburybe, az volt, hogy „Az Istennő visszatér”.

A hírlevél így ír az égi eseménnyel érkező energiákról: „Tömegesen összegyűlünk és vizualizáljuk az Istennői energiák Földre érkezését, így 5000 év után először adódik meg újra a lehetőség, hogy együttesen, harmóniában alakítsuk spirituális sorsunkat, végre túllépjünk már ezen az idejétmúlt háborúkkal és konfliktusokkal teli társadalmon, és a helyén egy spirituálisan sokkal fejlettebb és megértőbb közösséget hozzunk létre.”

Annak idején pont azért fogott meg Adrian P. Kezele Az Istennő visszatér című könyve, mert felnyitotta a szemem arra, hogy nem mindig éltünk háborúkkal és az erőszak különböző formáival terhes világban. A regény kapcsán eljutottam újabb könyvekhez, az akadémiai álláspontnak ellentmondó, de egyre szélesebb körben terjedő régészeti kutatásokhoz, és kirajzolódott előttem egy olyan kőkori társadalom, amelyet addig a történelemkönyvek eltitkoltak. Hirtelen rádöbbentem, hogy az őseink többezer éven keresztül éltek háborúk, erőszak, hierarchia és védekezés nélkül. Hitük középpontjában az Istennő állt, akinek szerelmes társa az Isten és kettőjük eksztatikus ölelkezéséből születik a Világ.

Gyönyörű szimbólikus kép arra, amit a szerelemben-szeretetben összeérő női és férfi energia együtt létre tud hozni a Világban. Amit együtt teremteni tudunk akkor, amikor megszenteljük női és férfi energiáinkat és éljük az Istennőt/Istent és innen találkozunk össze a másikban élő Istennel/Istennővel.

És most ismét ennek az ideje jött el. Mária Magdaléna így fogalmazta meg ezt a Világot megáldó változást: „A férfi csatlakozik a nőhöz az alkímia végső táncában. Minden bánat elmúlik és átalakul a béke szivárványában. Nem lesz háború, nem lesz éhínség, nem lesz járvány. Az Úr és az Istennő egyesülnek, és egyesül az éjjel és a nappal. Minden erő eggyé válik és jelzi a véget és a kezdetet. A dualitásba vetett  hit megpihen, és minden kettősség eltűnik. Az emberek emlékeznek, és nem keresnek többé…A pillanatok eggyé válnak, és azt tapasztaljuk majd, hogy megállt az idő. Minden pillanat magába öleli az összes vágyat és szükséget, és minden vágyódás betöltetik. Nem lesz veszteség és elhagyatottság, mert minden ismertté válik. Az Apa és az Anya kezei összeérnek az égen, és minden gyermeküket beleölelik  a létezés kristály-fényébe.”

Kívánom mindannyiunknak azt, hogy megérkezzünk a megnyílásba, magunkba fogadjuk ezt a szépséges energiát, és ez áldást hozzon az életünkbe, a szeretteink körébe és a tágabb világunkba.

Ha szeretnél személyre szabottan összekapcsolódni erre az eseményre, és személyre szabottan magadba fogadni a felénk áradó energiák áldását, akkor várlak Téged Magdaléna Csatornázásra:

Magdaléna Csatornázás – 2012. június 6.

Skype találkozóra várlak, ahol először elmondhatod azt, ahol éppen vagy az életedben és felteheted a kérdéseidet arra vonatkozóan, ami éppen foglalkoztat. A nap energiája miatt javaslom, hogy koncentrálj életed azon területeire, amelyek mélyen összekapcsolódnak a női és férfi energiákkal, vagy azokra a területekre, ahol diszharmóniát, „háborút” érzékelsz.

A beszélgetés után Mária Magdaléna és az égi esemény energiáit magamba hívva, tolmácsolom feléd Magdaléna Téged segítő, támogató, átalakulást hozó szavait. Magdaléna üzenetét rögzítem, hanganyagként kapod meg, így bármikor előveheted és meghallgathatod (illetve arra is információt kapsz, hogy milyen formában és hány napon keresztül hallgasd mindenképpen a rezgéseidet átformáló hanganyagot).

Ebből a pár időpontból választhatsz: 17:00-17:30, 18:20-18:50, 19:00-19:30, 19:40-20:10,

A csatornázás és a hanganyag ára 5000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, és a skype címedet: kriszta@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta