A múltkori Iker-Lángos levelem kapcsán többen írtatok nekem, és ezek a levelek sokszor tükröztek csalódottságot. Nem válaszoltam ezekre a levelekre egyenként, hanem inkább itt írok még erről a témáról, mert talán másokhoz is szólnak a sorok, nem csak a levelek íróihoz.

Kaptam olyan leveleket, amely arról szóltak, hogy igen, megtörtént a találkozás, a találkozást követő szenvedélyes egymásra-ismerés, de aztán mégsem végződött jól az egész, vagy talán most is éppen egy szenvedés-mintázat van jelen a kapcsolódásban.

Az én összetalálkozásom az Iker-Lángommal olyan volt, mint egy tündérmese, de aztán a tündérmesét elkezdték felszabdalni a játszmáink. Míg egyszer csak ez eljutott oda, hogy a Kedves egyszerűen kilépett az életemből, és minden kommunikációt megszüntetett közöttünk. Akkor elég fájdalmasan érintett a történet, de a fájdalom elengedése megnyitott egy teret bennem, ahol megérthettem, hogy kik vagyunk mi egymásnak, mi a közös küldetésünk, és ráláthattam azokra a mintázatokra is, amelyeket le kellett bontanom magamban ahhoz, hogy az általam vágyott formában lehessünk együtt.

Amikor mindezek megértése megtörtént bennem, és bizonyos voltam afelől, hogy merre szeretnék menni, rám talált egy videó, amely az Iker-Láng kapcsolódások szakaszairól szól, és akkor nagyon sokat segített.

A videó arról beszél, hogy a kezdeti szeretetben repülő egymásra ismerési szakaszt gyorsan követi az ego kapaszkodása, amely megpróbálja a kapcsolódást a beletuszkolni a játszmás kapcsolati modellbe. Ez persze nem működik, hiszen az Iker-Láng kapcsolatok célja a közös emelkedés és egymás Lélek-tervének segítése. Ez a folyamat gyorsan létrehozza a krízist, amely a felszakadó félelmekkel és a félelmek közötti újra-egyesülésekkel a megtisztulást és a szív megnyílását szolgálja. A krízisben felszínre kerülő félelmek, régi mintázatok aktiválják a fájdalom-testet, és ez létrehozza a szétválasztottság illúzióját, amelynek fájdalma olyan erőteljes lehet, hogy az egyik Iker azzal kezeli a szituációt, hogy kilép belőle. A másik Iker megpróbálja helyreállítani a harmóniát, de ez kevés sikerrel jár.

Ami a megoldást és az újra-egyesülést elhozza az a MEGADÁS. És erről olyan szépen beszél a videó, hogy ezt a részt inkább szó szerint lefordítom: „A kapcsolat iránya és végkifejlete Isten kezébe helyeződik, annak bizonyosságában, hogy a kapcsolat egysége isteni védelem alatt áll. Megtörténik annak elfogadása, hogy ami a legjobb és sors-szerű a kapcsolat fizikai harmonizációja szempontjából megtörténik a saját idejében. Az „elszaladó” Iker ezáltal teret és szabadságot kap arra, hogy a saját ritmusában, a saját maga által választott módon fejlődjék…A „megadott” Iker szív-teret tart a Szeretett Társnak, miközben felfedezi az élet teljességét a Fény-Magára ébredt emberré válás útján.”

A viedó arról is beszél, hogy sok Iker-Láng kapcsolat azért nem talál vissza az újra-hamonizálódásba és újra-egyesülésbe, mert egyik Iker sem választja a teljes megadást. És ez választ is ad a csalódott levelekre, és utat is mutat arra, hogy mit lehet másképpen tenni.

Az angol-nyelvű videót itt meg is tudod nézni:

Kaptam egy olyan levelet is, amely azért volt elkeseredett, mert a két Iker jelen inkarnációban ugyanazt a nemet választotta.

Erről eszembe jut Rumi, a XIII. században élt szufi misztikus és költő, és Tabrizi Shams, a dervis Iker-Láng kapcsolata. Mindketten férfi-testben éltek, és mégis megéltek egy gyönyörű, egymást inspiráló, szerelmetes, de nem szeretői össze-kapcsolódást, miközben Rumi mélyen szerette a feleségét is. A kettőjük kapcsolata csodaszép példája az Iker-Láng kapcsolatoknak, mert az a fény, amit együtt teremtettek, máig rengeteg embert fényesít Rumi versein keresztül.

Kettőjük kapcsolatáról szól Elif Shafak gyönyörű regénye, a címe Szer-elem. Mindenkinek ajánlom teljes szívemből.

Ha érzed a vágyad az Iker-Lángoddal való kapcsolódásra, akkor ajánlom figyelmedbe új meditációimat, melyet ma éjfélig még kedvezményesen rendelhetsz meg:

IKER-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked. Az első hanganyag visszavezet oda, ahol először találkozott össze a Lelketek két külön testben, ahol megtörtént a kettéválás. Ez a meditációs anyag abban segít, hogy átérezd az Iker-Lángoddal való összetalálkozás rezgését, milyenségét, hogy amikor megtörténik a fizikai összetalálkozás könnyebben felismerd őt, bizonyos legyél a felismerésedben.

A második húszperces anyag a férfi és női energiáid egyensúlyba hozásában, és egyensúlyban tartásában segít. A férfi és női energiákkal kötött béke állapota olyan tiszta energia-térben tart, amely erősíti az Iker-Lángoddal való kapcsolat érzékelését, és ezáltal a vonzásodat.

A harmadik kb. tízperces anyag abban segít, hogy a türelmetlenség helyett megmaradj a nyitott szív fényében, és a Lelked másik felét hívó szóban.

A három hanganyag díja 2000Ft. KEDVEZMÉNY! MA ÉJFÉLIG (november 29-ig) kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta