Ültem Johnnal szemben a sarki kávézóban és ő csak beszélt, beszélt és közben ragyogott a szeme. Majd egyszer csak megállt, belenézett a szemembe és azt mondta: „Én már nem a régi John vagyok”. Mosolyogtam, és örültem neki. A régi John májusban jött el hozzám gyógyításra, és azóta visszatalált az igazi Johnhoz.

Milyen volt a régi John? Azt érezte, hogy egyedül van. Erőteljes belső hívása volt arra, hogy a művészetén keresztül – John rendező – ébressze az embereket. Ismerte az álmait, de közben elvesztette a hitét, újra és újra csalódott. Megkeseredett abban, hogy egyedül van az álmával. Hónapok óta nem dolgozott, feldagadt lábát sűrű kötés borította, csalódott az emberekben, megharagudott Istenre és minden életkedvét elvesztette. Minden illúzió volt – mondta akkor nekem.

És én azt mondtam neki, hogy nem, a szeretet, az emberekben való fénybe és az álmainkba vetett hitt, sosem illúzió. Az az illúzió, amikor elhisszük, hogy mindez nem volt igaz.

A gyógyításban John visszatalált a Lelkében ragyogó eszenciához, amit ő új Johnnak nevez. És milyen ez az új John? Az új Johnnak ragyog a szeme, tele van életerővel, a lábának semmi baja. Az új John folyamatosan rendez, a darabjaival elviszi egy szeretetben és elfogadásban gyökerező élet lehetőségét a társadalom különböző szegmenseihez. Utoljára éppen Felső-Egyiptom legszegényebb területeit utazta be egy darabbal, ami arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy választhatnak és a sorsuk a saját kezükben van. És ehhez a projekthez támogatás és pénz is érkezett. A munkája közben csodálatos szeretet-élményei vannak, és naponta találkozik olyan emberekkel, akik hozzá hasonlóan hisznek az álmaikban és tesznek is érte. Az új John már nincs egyedül.

Nagy öröm volt számomra az új Johnnal találkozni, és ismét hálát adtam azért, hogy abban segíthetem az embereket, hogy rátaláljanak a magukban hordozott Ragyogásra és azt kiteljesítsék a fizikai világban. Áldása az életemnek, hogy elvezethetem az embereket az igazsághoz, amit magukban hordoznak.

Tudod mi az igazság saját magadról? Neale Donald Walsch ma reggeli szavai gyönyörűen válaszolnak erre a kérdésre: „Két életre is elég gondolatot összegyűjtöttél már azzal kapcsolatban, hogy miért nem érsz eleget. Most már abbahagyhatod. Ezek közül egy gondolat sem volt igaz. A legtöbb ilyen gondolatod eltúlzott, a többi meg teljesen alaptalan. Most már az igazat mondd magadnak magadról: CSODÁLATOS VAGY.”

IGEN! Ott hordozod magadban önmagad teljességét, azt a részt, ahol tudod, hogy az összes álmod valóság. Azt a részt, ami arra hív, hogy higgy a szépségben, a jóban, a szívek melegében, az élet erejében. Minden, ami ettől elválaszt illúzió. Az igazság az, hogy CSODÁLATOS VAGY, és mindenki magában hordozza a CSODÁT.

Lehet, hogy történnek az életedben olyan helyzetek, amik elvisznek az álmaid és belső igazságod megkérdőjelezéséhez, mint Johnt. De mindez csak azért történik, hogy levetkőzd azokat az illúzió-mintákat, amik létrehozták ezeket a történéseket és helyettük igent mondj CSODÁLATOS ÖNMAGADRA!

Mond igent CSODÁLATOS ÖNMAGADRA! Ezért vagy itt ebben a fizikai testben! Nem azért, hogy megkérdőjelezd és leértékeld önmagad! Hanem azért, hogy megszenteld a Létezést azzal a Fénnyel, ami rajtad keresztül nyilvánul meg!

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged az illúziókból való kilépésben és Valódi Önmagadban való megerősödésben várlak Téged! Jövő hétre még van néhány időpontom egyéni és páros Lélek-Összekapcsolásra. Hétfő estig azon az áron jelentkezhetsz egyéni Lélek-Összekapcsolásra, amit most 7000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

Egyéni időpontok: november 7. 16:30-17:30, 17:45-18:45 * november 8. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30* november 9. 11:15-12:15

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a választott időpontot és összeget, a neved, a telefonszámod és a címed: kriszta@vereskriszta.com

Páros időpontok: november 10. 12:00-13.30, 13:45-15:15

A Páros Lélek-Összekapcsolás díja 7000Ft/fő. Jelentkezéshez küldd el nekem a PÁROS-LÉLEK szót, a választott időpontot, a neved, a telefonszámod és a címed emailben: kriszta@vereskriszta.com

A Lélek-Összekapcsolásról további információt ide kattintva olvashatsz!

CSODÁLATOS VAGY! Minden erőteljes változás azért jelenik most meg az életedben, hogy végre levetkőzd a sallangokat, és csak repülj Önmagad Csodájával. Az Új Világ valódi önmagunkra ébredésünkből épül!

Csatlakozz hozzánk november 11-én, és add oda magad önként a változás megtisztító örvényének! Pörögj ki a hátráltató hitrendszerekből! Ess szerelembe önmagaddal, a társaddal, az életeddel, a Világgal:

„Szerelem Örvény”

Táncmeditációs Szertartás Szentesi Szilviával és Veres Krisztával

2011. november 11. este 8:00-este 11:11

November 4-ig kedvezményes áron (4000Ft) jelentkezhetsz!

További információért és jelentkezéshez ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta