Kaptam kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy azoknak is segítenek-e az Iker-Láng Meditációk, akik már megtalálták az Iker-Lángjukat. A válaszom igen, a női és férfi energiákat harmóniába rendező meditáció mindenképpen, de a harmadik Iker-Láng hívó meditáció is, mert arra is használhatod, hogy a segítségével a már meglévő kapcsolatot erősítsd.

Közben saját Iker-Láng kapcsolatom történései, amelyek egyre intenzívebben emelnek mindkettőnket a Belső Fényességünk megéléséhez, ráébresztettek arra, hogy mennyire fontos a magunkra szedett korlátozó hitrendszerek és önazonosítások elengedése és az EGYségünk folyamatos választása és erősítése.

Az Iker-Láng kapcsolatokról szóló előző írásomban elküldtem egy videót, amely az Iker-Láng kapcsolatok szakaszairól szól. Ezt az írásomat ide kattintva olvashatod!

Szeretnék most újra idézni ebből a videóból, mert ez talán neked is segíthet abban, hogy tudatosabban légy jelen a kapcsolatodban és a felesleges körök egysegmegtartasa1helyett helyet adj a boldogságnak:

„Az Iker-Láng kapcsolatok krízise annak felismerése, hogy vagy a szerelmi kapcsolatokhoz fűződő egoista hitrendszereket kell elutasítaniuk, vagy pedig a szeretett társat…Le vetkőzni a „kicsi ént”, illetve az identitás-alapú hitrendszereket és vágyakozásokat, hogy megtörténhessék a Szeretet magasabb kifejezésének átölelése…”

Ez az Iker-Láng kapcsolatok krízis szakasza, amely először elvezethet a teljes elszakadáshoz, amelyből a megadás által megszülethet az újra-egyesülés és harmonizáció. A krízis szakasz nem csak egyszer, hanem folyamatosan előkerülhet, mert az Iker-Lángok folyamatosan inspirálják egymást a „kis énből” való kilépésre és a még teljesebb EGYség megélésére.

Ezzel kapcsolatos saját megéléseimből született három meditáció, amely segít a krízist az EGYségbe visszarendezni:

EGYSÉG-MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓK

Az első két meditáció a „kis énből” való kilépést és a hamis önazonosságok elengedését segíti. A meditációból azért van kettő, mert van egy női és férfi változata is.

A harmadik hanganyag abban nyújt segítséget, hogy visszafordítsd a figyelmedet a kapcsolat EGYSÉGÉNEK Lélek-szintű táplálására, hogy a szétválasztottság teremtése helyett, figyelmedet arra az erőteljes összekapcsoltságra irányítsd, ami az Iker-Lángok között jelen van.

A három hanganyag díja 1600Ft. KEDVEZMÉNY! Csütörtök éjfélig (január 17-ig) kedvezményes, 1000Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Ha még nincs meg neked a három IKER-LÁNG MEDITÁCIÓ, de szeretnéd őket is az EGYSÉG MEGTARTÁSA MEDITÁCIÓKKAL együtt, akkor január 17-ig az eredeti 2000Ft+1600Ft helyett kedvezményes 2000Ft-os áron rendelheted meg őket!

MEGRENDELÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta