„Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására. Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép És megállsz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe. A legnagyobb kincseket, amiket ember számára teremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet és a békességet.” (Wass Albert, Mese az erdőről)

 A tegnap esti Megszentelt Élet Szertartáson ezzel a mesével indultunk el az élet szentségében való kinyílásban. Wass Albert azt írja, hogy amikor észreveszed a természet szépségét, akkor lepattannak a szívedet bezáró lakatok. Nyíltunk a mesében, és érezni lehetett a tér tágulását, ahogy a szíveink nyílni kezdtek. Elővettük azt, amit a természet ajándékul erre a szertartásra nekünk adott – gesztenyét, faágat, követ, makkot, virágot, levelet -, elmerültünk a szépségük szemlélésében, majd elhelyeztük ezt a szépséget az Istennő Templom oltáraira és a hely az Angyalok Tisztásává változott.

Nem volt nálam konkrét, kezemben fogható ajándék, de ott volt a szívemben az, amivel Kairó a repülőtérre menet megajándékozott. A szívemben nyíltak tovább a sárga, rózsaszín és bíbor virágok, amik az útszéléről integetve varázslattal áldották meg a tegnapi reggelemet. És most az ablakon kinézve ismét varázslatot látok, zöld ágak fürdenek az őszi napfényben, ami lágysággal mosdatja őket. És az aranyban fürdő zöld szerte-szét szórja ezt a lágyságot, jut belőle mindenkinek, aki magát erre megnyitja.

És hogy tudunk nyitva leni arra a szépségre, ami állandóan körbevesz? A jelenléttel az életünkben. Mi az, ami a jelenléttől távol tart? Csak saját magunk. Amikor belefeledkezünk abba, ami szerintünk nem úgy történik, ahogy annak kellene. Amikor belefeledkezünk az élettel szembeni ellenállásunkba. Azokba a gondolatokba, és hozzájuk kapcsolódó érzésekbe, amik elhitetik velünk, hogy az életünk történése ellenünk van, hogy nem lehet jó nekünk, hogy az álmaink mindig távol maradnak.

Valakinek, vagy valaminek az elvesztése alkalmas talaja a bezárkózásunknak, és ilyenkor azt hisszük, hogy semmi sem történik úgy, ahogy nekünk jó lenne, miközben csak annyi történt, hogy bezárkóztunk saját illúzió-világunkba, és nem vesszük észre azt a rengeteg csodát, amit az élet áramlásából felénk nyílik.

Ha van az életedben olyan megváltozott élethelyzet, amiben elakadtál akkor az új online kurzusom segítségével elengedheted az ellenállást, a bizalom állapotába lépve megengedheted az életed kinyílását és beengedheted azt, amire vágysz. A kurzus anyaga nemcsak jelen helyzeted átalakításában segít, hanem megtanulsz vele egy olyan új élethez való hozzáállást, amivel választhatod a folyamatos jóllétet az ellenállás és harc helyett. A kurzusra nagy az érdeklődés, és az első tíz főnek járó kedvezményes ár már betelt. De szeretném, hogy minél többen legyünk jelen örömmel az életünkben ezért, az első tíz főnek járó kedvezményes árat te is megkapod, ha szeptember végéig jelentkezel:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: október 23-án, a Sötét Hold Elengedést támogató erejében

5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat * 5 személyes visszajelzés

Az öthetes kurzus alatt a minket és a világot felépítő 5 elem ereje támogatja a transzformációs folyamatunkat:

Első hét: Föld Elem – a fizikai szint megtisztítása és vágyaink megfogalmazása

Második hét: Tűz Elem – energiáink megtisztítása és az energiáink fókuszának a hiányról a Vanra irányítása

Harmadik hét: Víz Elem – érzelmeink megtisztítása és a jóllétünket támogató érzelmek választása

Negyedik hét: Levegő Elem – gondolataink megtisztítása és a jóllétünket támogató gondolatok választása

Ötödik hét: Szer-Elem – az ötödik elem a Szer-Elem, ahol minden összeér, és ahonnan minden születik, az ötödik héttel a Létezés állapotába érkezünk, amely az erőlködés nélküli, örömmel való átélése a pillanatnak, amelyből az életünk teljessége természetesen kibomlik

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

Az öthetes online kurzus részvételi díja: 17500Ft. KEDVEZMÉNY! Az első tízből már kimaradtál, de még megkaphatod a kedvezményes árat (12500Ft), ha szeptember végéig bejelentkezel! Ha október 15-ig bejelentkezel a te részvételi díjad csak 15000Ft

Jelentkezéshez küldd el nekem az ELENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

És miközben ezeket a sorokat írom, kaptam egy idevágó Esther és Jerry Hicks idézetet: „Nagyon ritkán hangolódnak hozzá valódi erejükhöz, mert logikátlannak tűnik számukra, hogy, hogy erő van a megpihenésben, elengedésben, a szeretetben, örömben és boldogságban. A legtöbb ember nem érti meg, hogy a valódi erő az ellenállás elengedésében van – mert ez az egyetlen akadálya a valódi erőnek.”

Engedd el az irányítást és élet áramlása pont oda visz, ahol lenni szeretnél! Ezt persze könnyebb kimondani, mint megtenni. Az elme keresi a logikát, érteni akar, értelmet akar, látni akarja a bizonyítékot, mielőtt megnyugszik. (Illetve pontosítok. Mindezt az ego akarja, és erre használja fel az elme erejét. Az elme a segítőnk is lehet akkor, amikor már nem az ego irányítja, hanem a szív és a lélek. És az ego is megszelídül és megpihen, amikor átöleljük a szeretet erejével.)

Agusztusban Glastonburyben jártam ismét egy csoporttal és volt egy egész napunk, amikor a családállítás kicsit átalakított változatát hívtuk segítségül ahhoz, hogy rápillantsunk olyan élethelyzeteinkre, amikkel szembehelyezkedtünk, amiket nem tudunk elfogadni. Arra pillantottunk rá, hogy hová alakulnának ezek a helyzetek, ha szeretettel elfogadnánk őket. Nagyon érdekes és megerősítő tapasztalás volt.

Október másodikán tartok egy egész napos programot, ahol mindezt te is megtapasztalhatod. Még néhányan igénybe vehetitek az első tíz főnek járó kedvezményes árat:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS KURZUS

2011. október 2. 11:00-18:00

 “Ha már nem evezel az áramlattal szemben – ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben -, a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áram elvisz vágyaid teljesüléséhez.  Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.” (Esther és Jerry Hicks)

A napunk három részből áll:

11:00-12:30     Saját életből vett példákkal illusztrál előadás a MEGENGEDÉS átalakító erejéről.

13:30-14:00     A MEGENGEDÉS állapotába való átlépés egyszerű gyakorlatának közös gyakorlása

14:00-18:00     A résztvevők által elhozott élethelyzetek felállítása, és az arra való rápillantás, hogy hová visz minket a szituáció, ha engedjük történni

A kurzusról további információt ide kattintva találsz!

A Megengedés Kurzus részvételi díja 9 000 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 7000Ft, ha benne vagy az első tízben!


Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,

Veres Kriszta