“Minden ember, aki Lelke valóságára felébred, Lelke valóságát választja és éli azt, utat nyit mindazoknak, akik Lélek-útjához kapcsolódnak. Utat arra, hogy felfedezzék saját Lelkük ösvényét és azon lépve általuk is ébredjenek a hozzájuk kapcsolódók. Így születik általunk Lemúria újra fizikai valósággá.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

lemuriamagdalena1Néhány sor Márától a Lélek valóságáról. Üzenet Lemúriáról az Őrzői Emlékezetből. Üzenet, amit Márá Mária Magdalénaként inkarnálódva testben is élet és képviselt.

Elkészült Az Amazigh Hercegnő című Lélek-regényem hangoskönyv változata. Lágy lett, mint a sivatagi homokot pörgető szél, mint Kleopátra Fürdőjében a víz érintése, mint a Lelked suttogása, amit meghallasz akkor, amikor az ősi Templom falai közötti csendben meghallod. Több, mint hét órányi Lélek-érintés az, amit a Hangoskönyv hoz neked. Finoman simogató Lélek-dal, amely emlékeztet saját Lelked ösvényére. A könyvet fejezeteként mondam fel, így bármikor hallgathatod az éppen hozzád szólót.

Ebből a több, mint hét órányi hanganyagból MOST AJÁNDÉKBA adom Neked azt a szépséges a 34. fejezetet, melyből a fenti pár sor is származik.

AZ AJÁNDÉK HANGANYAGOT az alábbi űrlap kitöltésével kérheted:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*

A teljes hangoskönyvet pedig január 7-ig még kedvezményes áron rendelheted meg! Megrendeléshez IDE KATTINTS!