“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A 12 szálú DNS újra-aktiválódásával és a rengeteg Atlantiszból felnyíló tudás és energia-áthangolódás egyre közelebb visz minket ahhoz, hogy testünk sokkal atlantiszitesthosszabb ideig, akár örökké tartson, anélkül, hogy elhasználódna, megöregedne (hiszen ezek is csak az elménk hitrendszerei).

Természetesen az örökre tervezett testhez más energia-test tatozott, hiszen az, ahogyan az energiáinkat működtetjük és felvesszük az Univerzumból alapvetően meghatározza a fizikai testünk jól-létét és a fizikai világban való működésünket is.

2014-ben megérkezett hozzám az energia-test atlantiszi áthangolásának folyamata, melyet akkor áprilisban át is adtam azoknak, akik szerették volnaa ezt továbbadni másoknak is.

Majd ez az áthangolás megszületett olyan formában, hogy  a hanganyagok segítségével önmagadat hangolod át a magasabb rezgés-szint lényedbe-hívásával, engedésével.

Ez a kurzus, és még két másik Atlantiszhoz kapcsolódó, rezgéseinket áthangoló hanganyag most újra elérhető:

ATLANTISZI ENERGIA-TEST ÁTHANGOLÓ KURZUS

online kurzus indul: 2020. október 23.

Ezzel a  kurzusommal azt az áthangoló folyamatot indítod és engeded át magadon, amely újraébreszti bennünk az atlantiszi energia-testet, és ezzel megérkeztet a fizikai testünkkel és a fizikai valóságunkkal való másféle, boldogabb, kiteljesedettebb kapcsolatba.

Az áthangolás három lépcsőben történik.

Az első lépcső hanganyaga az elemek Atlantiszi Angyalainak segítségével felemeli Lényed egészének rezgését.

A második lépcső hanganyaga megerősíti tested eddiginél sokkal finomabb rezgését.

A harmadik lépcsőben 6 anyagot kapsz, amely harmóniába rendezi a különböző életterületeid rezgését.

A  kurzus díja most 6 000Ft, jelentkezésedet október 22-ig tudom elfogadni.

———–

“SZERV-KARMA” Oldó-Gyógyító Szertartás Hanganyaga

2020. október 23-án küldöm ki

Az este folyamán végigutaztunk a különböző szervekben tárolt karmikus mintázatok személyes emlékein. Tudatosítottuk azok tanítását, és a szeretetbe emelve korrigáltuk a negatív mintázatot, melyet az életünkbe hoztak. Ezen a folyamaton segít végigutazni a work-shop hanganyaga.

Ezzel a folyamattal nemcsak az életünk változik jobb irányba, de a szerveink is mély terhektől szabadulnak meg. Így megnő bennük a tér a tápláló energiák befogadására, átengedésére, könnyebben végzik a dolgukat, amelyet a testi erőnlét és frissesség jobbulásában érzékelhetsz.

A hanganyag díja most 2200Ft, jelentkezésedet október 22-ig tudom elfogadni.

—————

ATLANTISZI SZERV-TORNA Hanganyaga

2020. október 23-án küldöm ki

A hanganyag végigvezet  azon az egész testet belülről “átmozgató” gyakorlatsoron, amelyet egykor Atlantiszban is gyakoroltunk testünk Fény-Templomának örökléttel való megáldására. A torna leginkább energiák mozgatásából áll, minimális test-mozgás, illetve test- és ujjtartás kapcsolódik hozzá.

A hanganyag díja most 2200Ft, jelentkezésedet október 22-ig tudom elfogadni.

KEDVEZMÉNY! A három kurzus együttes részvételi díja 10 400Ft helyett 8800Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik kurzusokat szeretnéd (áthangoló, szerv-karma, szerv-torna, mindhárom):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom