Nem messze Kairótól, egy falucska határában, a sivatag homokdombjai között rejtőzik Ozirisz Nap-Temploma. Szerencsére nem megnyitott látványosság , ezért a turisták tömege távol marad innen. De az, akinek mélyebb dolga van Egyiptommal, és Atlantisszal előbb-utóbb eltalál ide.

A templom maradványai között található egy hatalmas, különleges formájú alabástrom oltárkő. Oltárkőnek nevezem, de valójában atlantiszportalsokkal több ennél, Portál Atlantiszba.

Talán nem is véletlen, hogy a hely zárva van, de az, akinek dolga van vele mégis eltalál ide. Akinek dolga van vele…Javítok, az talál el ide, akinek a szándéka elég tiszta ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az atlantiszi energiákkal.

Tudjuk, hogy mennyi visszaélés történt az erővel Atlantiszban, és azt is, hogy ez elvezetett ennek a magas tudatosságú civilizációnak a pusztulásához, és ez mindannyiunk tudattalanjának egyik legsajgóbb emléke azóta is.

Sokan pont attól való félelmük miatt nem mernek Atlantiszhoz kapcsolódni, vagy érzékelik az sötétnek, hogy újra megtörténhet, újra bevonódnak valamilyen módon az erővel való visszaélésbe, és ez újabb katasztrófához vezetnek.

De sajnos az erővel való visszaélés mára a Világunk alapjává vált. De szerencsére mindez változásban van. Ez a változás az emberi tudatosság tágulásával történik, végtelen erőnk felfedezésével és a tiszta szándékok tudatos választásával. Éppen ezért Atlantisznak is egyre több olyan rétege tud feltárulni, ahol mindez jelen volt. A szív-energiánkban való megerősödéssel egyre tisztább a rezgésünk és ez megnyitja bennünk a tudásra való emlékezés kapuit.

És ehhez egyre több segítséget is kapunk, most például az egyiptomi Atlantisz-Portál aktiválódásával.  A portál, ami átjáró Atlantiszba persze mindig is aktív volt azok számára, akik erre készen voltak. Most már egyre többen vagyunk készen, és erre folyamatos felkészítést kaptunk az elmúlt két évben az alabástrom portáltól. Először az ősbizalom gyógyítását sugározta szét a portál, majd az  rezgésébe, aztán megérkezett az Atlantiszi Energia-Test Áthangolás energiája és most végül a portál késznek ítélt minket arra, hogy saját atlantiszi erő-emlékeinkbe, tudásunkba teleportáljon minket.

Egy éve elkészült az Abu Ghurabban található Atlantisz-Portál mini-személyes változata, és most ideje lesz újra elővenned, ha már van neked, mert a Portál sugározni kezdte azokat a kódokat, melyek a csecsemőmirigyre hatnak, kibontják azt az Atlantiszi karmából, és felemelik egy olyan rezgésbe, amely aztán tovább emeli különböző szerveink rezgését, melyek megfeleltethetőek az Abu Ghurabhoz kapcsolódó ősi egyiptomi építményeknek.

Ha még nincsen mini, személyes Atlantisz Portálod, akkor most újra rendelhetsz (korlátozott számban, április végéig):

Atlantisz-Portál

Az Atlantisz-Portál tenyérnyi mása alabástromból készül, mint ahogyan abból készült az eredeti is. Az alabástromot az ősi Egyiptomiak a Nap-Istenek kövének nevezték, azért temették el a halottaikkal, hogy a Lelket a Fény felé húzza. Az alabástrom a tisztaság köve, amely a tudatot a Fény felé húzza. Ezek után teljesen egyértelmű, hogy miért pont ezt a követ választották őseink az Atlantisz-Portál elkészítésére.

A személyes Atlantisz-Portál méltó kezek által készül. Abd’el Hakimnak az egyik fia készíti őket kézzel. Hakim – sajnos én már nem találkoztam vele, mert elhagyta a földi világot – az Ősi Egyiptomi Misztériumok egyik bölcsesség-őrzője volt. Egy olyan tudásé, amit generációk adtak tovább szájhagyomány útján. Többen Toth inkarnációjának tartották őt. A tudás tovább fut a gyermekeiben is különböző módokon, vannak közöttük gyógyító, spirituális vezető, és olyan is, aki az ősi rezgéseket az általa megformált kövekben adja tovább. Az ő kezei formálják a mini Atlantisz-Portált.

Amúgy a szálak összeérnek, mivel a Férjem unokatestvére, és persze véletlenek nincsenek, abban sem, hogy hová kerülünk az életünk során :-). És nagyon boldog vagyok, mert Hakim szavai pont ugyanazokat mondják el a legtöbb ősi egyiptomi helyről, amit én magam is érzékelek, és már korábban leírtam, anélkül, hogy ismertem volna korábban Hakim tanításait.

A személyes mini portálokat 6900Ft-os áron rendelheted, amíg van belőle. A díj tartalmazza a korábbi Portált aktiváló hanganyagot, és az új hanganyagot, mely a csecsemőmirigyet hangolja át.

A további hanganyagok – melyek a fizikai szerveinket kapcsolják össze az ősi egyiptomi építményekkel és így emelik azok rezgését – díja 2000Ft, amennyiben április 25-ig megérkezik a jelentkezésed.

Ha csak a hanganyagokat szeretnéd (csecsemőmirigy + további szervek), akkor a részvételi díj 3000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik április 24-ig.

Ha csak a tobozmirigyet hangoló új hanganyagot szeretnéd annak részvételi díja 1500Ft, és április 25-ig rendelheted.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mit szeretnél rendelni (csak tobozmirigy, csak szerveket áthangoló hanganyagok, csak portál, portál + hanganyagok):

*