Ismét Ciprusra vezetett a sors, és a hétvégén az itteni Test, Lélek és Szellem kiállításon találkoztam ismét Oxánával, fényképeket mutatott nekem. Ő és a barátnői a születésnapját szépséges szertartássá változtatták. Mindegyik nő egy-egy Istennőt jelenített meg az öltözékében és a rituáléban, amit ajándékba hoztak. Varázslatosan néztek ki.

És ismét rá kellett csodálkoznom arra is, hogy az Istennői erő mennyire női nyelv. Mennyire ráéreznek a nők arra, hogy éppen ebben a pillanatban melyik minőség támogatja őket, és meg is találják. Vagyis azt hiszem az Istennő különböző alakjai azok, akik várakoznak, és amikor megérzik a női szív kinyílását azonnal megjelennek, azonnal megmutatják magukat.

Oxana rám nézett és azt mondta, hogy minden találkozójukon velük vagyok. Két évvel ezelőtt találkoztunk először, de az sorsfordító volt számukra, azóta mindannyian egyre jobban és szebben kiteljesedtek abban a szépséges női erőben, amibe az Istennő beavat.

 Az előbb végigsétáltam a vendéglátóm házát ölelő kerten és imádtam. Az Istennő által megérintett nő, olyan, mint ez a kert. Buja, élettel teli, titkokkal csábító, minden pillanatban valami új színt megmutató. Nem találkoztam még a vendéglátónkkal, mert este érkezik meg Angliából, de sejtem, hogy ő is egy ilyen Aphrodité által megcsókolt nő. Látszik a kerten, ami veteményesnek indult, de a zöldségeket benőtték a lila, rózsaszín, sárga, fehér és mindenféle virágok. Ezer szín és illat kényeztet, mire az ember megtalálja a brokkolit. Imádnivaló. Pont úgy, mint a nő.

 Hányféle módon próbált minket a történelem skatulyákba kényszeríteni, jólneveltté változtatni, olykor még magunk is elhittük, hogy ilyenek vagyunk. De mégis valami ott lapul a női lélek mélyén, valami kiismerhetetlen, megzabolázhatatlan, az, ami a nőt ellenállhatatlanná teszi.

 Minden menstruációval előtör ez az erő, és keresi a megnyilvánulás lehetőségét, és ha nem figyelünk rá, egy idő után pusztít, árad, mint a megvadult folyó. De, ha odaadjuk magunkat ennek az árnak, a folyó gyönyörű kertet hagy maga után. És nem is kell, hogy pusztítson. Kinyithatjuk a gátakat önszántukból, és elmerülhetünk a női lélek mély kútjának igazgyöngyei között, és az, amit találunk garantáltan ragyogó lesz, és fényében megszépül minden.

Mária Magdaléna a női szépségem felfedezésében az egyik mérföldkő volt. És egy másik mérföldkő volt az a pillanat, amikor egy csatornázott könyvben rátaláltam arra a tanításra, melyet Jézus és Magdaléna együtt adtak a nőknek arról, hogy milyen is a nő valójában és mit tegyen azért, hogy megőrizze a belső ragyogását.

Erre a hét pontból álló tanításra épül nemsokára induló online kurzusom, amire a következő hat fő még kedvezményes áron jelentkezhet:

„Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával:

indul: április 20-án

7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag * 7 személyes visszajelzés

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

 „Szép az, ahogy egy nő él. A szépség belül lakik, és nem a tükörben. A kérdésem nem az, hogy „mit akarsz tenni a hajaddal?”, hanem az, hogy „mit szeretnél tenni az életeddel”. Mert az a szép. Amikor belépsz a szobába és ott hagyod az emlékedet. Amikor senki sem néz, de minden szem lát. Ez a szép.”

A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit. Várlak Téged ezen a kurzuson, ha szeretnéd ezt a kertet felfedezni.

A „Női Ragyogás” Online Kurzus részvételi díja 24500Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 18 600Ft, ha április 10-ig bejelentkezel és benne vagy a következő hat főben!

 A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/noi-ragyogas-online-kurzus/

Tamer, az egyiptomi bátyám megkérte az egyik kopt barátját, hogy vegyen neki egy arab nyelven olvasható, Mária Magdalénáról szóló könyvet. Csak annyi történt, hogy többször beszéltem neki Magdalénáról, és a szavakon keresztül megérintette Magdaléna ereje. Többször megfigyeltem már, hogy ez történik, amikor Magdaléna bármilyen formában megjelenik. Olyan erő mozdul meg egy őt ábrázoló kép által, vagy egyszerűen azzal, hogy beszélünk róla, hogy ez megérinti még azt is, aki addig sosem hallott róla.

Mi ez az erő? A LÉLEK ereje. Magdaléna nem kötött kompromisszumokat, csak a Lelke hívásának engedelmeskedett. És valójában mindannyian ezért vagyunk itt, ezt vagyunk hivatva tenni. Ezért érint meg minket egy pillanat alatt nagyon mélyen a jelenléte.

A Lélek-Összekapcsoló gyógyításaimat Magdaléna kehelyként tartja, de most a szavaival is segíteni akar minket ebben a nagy változásban, amin a Földdel együtt keresztül megyünk. Következő magyarországi tartózkodásom alatt arra is lehetőséged nyílik, hogy személyes gyógyítás formájában hangolódj hozzá a magadban hordozott Lélektervhez. Az az érzékelésem, hogy Mária Magdaléna beszélni is szeretne, ezért most néhány személyes időpontot úgy alakítottam ki, hogy csatornázás is a része lehessen:

Magdaléna-Csatornázás és Lélek-Összekapcsolás

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdalénát testesítem meg, így a kereső a kérdéseit Magdalénának teheti fel és a válaszok is Tőle, azaz a kereső Lelkéből érkeznek.

A csatornázásban az elme megkapja a válaszokat, amelyben megnyugszik, biztonságban érzi magát, így az ellenállások és félelmek kioldódnak. Ebből a megnyílt állapotból kezdődik el  a csatornázást követő Lélek-Összekapcsolás, amelyben a Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

május 8. 14:40-16:10, 18:40-20:10

A Magdaléna Csatornázás + Lélek-összekapcsolás díja 15000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 10000Ft és 15000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a MAGDALÉNA + LÉLEK szavakat erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Választhatsz időpontot csak Lélek-Összekapcsolásra is:

április 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30 * május 3. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30  * május 7. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30 * május 14. 14:15-15:15, 16:30-17:30

A Lélek-összekapcsolás díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 8000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a  LÉLEK szót erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Magdaléna emlékezett arra a tervre, amelyet a Lelke a földi inkarnációjára álmodott. Jézust is emlékezni tanította, Jézusban is felébresztette a Lélek-Terv mintázatának követéséhez szükséges erőt, és ez a közösen létrehozott mintázat adja a szilárd alapját az idei évben zajló nagy átalakulásoknak.

Magdaléna és Jézus jelenléte úgy tartja ölelésében most a Földet, ahogy ma reggel a kertben a narancs-és citromfa összeölelkezett a lépteim kísérésére. A Szent Női és Szent Férfi energia minden mást is EGY-be simító ölelése ébreszt most minket is a nagy tervbe pontosan illeszkedő saját Lélek-tervünk követésére.

Az emlékezés ideje van. Várlak Téged emlékezni és a Lelkeddel összehangolódni. Még négy fő jelentkezhet a kedvezményes áron:

 „Jézus Mária” Szertartás

2012. május 14. 19:00-21:30

A vihar tombolásában jelet kaptak arra, hogy ideje bölcsebben választani, jobban megadni magukat és teljesebben teremteni. A régi haldoklott és ők túlélték, az új részeivé váltak. Egy részük megkönnyebbült, mert meghalt a régi és ők szabadon választhatták, hogy az új rend részei legyenek. A vihar az áldozat, az átalakulás és integráció szimbóluma volt. Ők pedig örültek. A világ rendje megújult, új világ született, a fény és az igazság megtartására.  A vihar annak jele volt, hogy a régi hitrendszerek és struktúrák most feloldódnak, jel volt a képességre, hogy új tervet alkothatunk az eddigi korlátok nélkül, teljességgel a belülről fakadó tudásból táplálkozva.  Nem volt még tiszta a minta, de az emberek érezték, hogy a szellemük készen áll arra, hogy része legyen az új teremtésnek. Érezték a megelégedettséget.  Krisztus beszélt nekik a magukban hordozott fénymagról, a lélek azon minőségéről, amely most felébredt. És ezzel rátaláltak a látomásra, mely a földi világban vállalt sorsuk volt. A szíveikkel hallgatták, és a lelkük észrevette a belül hordozott fényt. Hallgatták és eggyé váltak a fénnyel, megbékéltek.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Fény-Magadba való utazásra várlak ezen az estén, találkozásra Jézussal és Máriával, és a Lelkedben hordozott mintázattal, a Tervben vállalt szerepeddel. Utazunk oda, ahol feloldódnak a struktúrák és hitrendszerek, oda, ahol benned az Új Föld álma lüktet, és oda, ahol az erőt is megtalálod, hogy mindezt valósággá változtasd.

A szertartás részvételi díja 3 900 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2600Ft, ha április 5-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben! MÉGY NÉGY FŐ JELENTKEZHET A KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/jezus-maria-szertartas/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta