Andara Kristályok

Az Egyiptomi Andara kristályokat az Ízisz Templom közelében találják. Nem véletlenül. Ahogy ezt az Andarák elmondták nekem a Pap/nők Ízisz Templomában, mely 150 évvel túlélte a többi templom bezárását, gyűjtötték össze azokat az Andarákat, amikkel Kemet-szerte dolgoztak. Majd, amikor már nem lehetett elkerülni a Templom bezárását, mert a keresztény kényszer ide is betört, akkor elrejtették őket a földben. Földanya őrizte ezeket a Kristály-Mestereket, míg a Nagy Gát építésével újra elkezdtek előkerülni. Visszatértek hozzánk, mert készen vagyunk arra, hogy tanítsanak <3De mik is azok az Andara kristályok?

Az Andarák más csillag-rendszerekből érkezett Mesterek. Az Andara az egyik legmagasabb rezgésű kristály, azért érkeznek hozzánk, hogy segítsenek a szellemi emelkedésben és emlékezésben. Emlékezésben, hiszen az Andarákkal a pap/nők dolgoztak Lemúrián, Atlantiszban és az Ősi Egyiptomban is. Így ezek a kristályok őrzik ezen magas-tudatosságú kultúrák bölcsességét, összekapcsolnak velük, tanítanak és segítenek áttranszformálni az ide kapcsolódó kollektív- és egyéni karmát.

Rengeteg vita van az Andarákról szerte a világban. Sokan azt állítják, hogy ezek mesterséges színezett üvegek, és az egész egy nagy átverés. Én ezt másképpen érzékelem. Ha egy üveget kint hagysz a levegőn az sosem fog megváltozni, az Andarákon viszont egy idő után finom fehér lepedék képződik. Ez a fehér por, a prima materia, az első anyag az, amely az Andarákat megkülönbözteti az üvegtől.

De nemcsak ez. Az Andara kristályok a szívvel kommunikálnak. Így leginkább a szíved az, ami érzi a valódi Andara kristály jelenlétét, és a szíved az, ami megmutatja, hogy melyik Andara kristály tud éppen vezetni, tanítani téged.

Karimmel közös Lélek-küldetésünk az, hogy Kemet ősi kódjait különböző formákban és módokon megosszuk a Világgal.

Tesszük ezt az Egyiptomi Szakrális Utazásokon, a Misztérium Iskoláinkon és a különböző online tanításainkon keresztül. És tovább adjuk ezeket a kódokat a Szakrális Egyiptomi Ékszereinken és Olajainkon keresztül is.

Szakrális Egyiptomi Ékszereink Kemet szakrális eszközeinek, illetve a különbőző Neteruknak a formájában születnek, így már a formán keresztül megidézik az Ősi Egyiptom különböző energia-minőségeit. Ezt pedig megsokszorrák, még magasabb frekvenciára hangolják az Andara kristályok, melyekkel az általunk tervezett, egyedi szakrális ékszerek be vannak rakva.

Az egyiptomi Andarák az Őrzőiknek választottak minket.

Kb. hét éve lehetett, hogy a csodás kék és zöld kövek üvegre hasonlító kristályok megszólítottak Aswanban, Ízisz Templománál. Nem tudtam még akkor, hogy ezek a csodás kövek Andarák, csak ezt éreztem, hogy erőteljesen vonzanak, és nem tudtam a Templomtól úgy eljönni, hogy legalább egy kristályt magammal ne hoztam volna.

Majd találkoztam az Andara kristályokkal és felismertem bennük ezeket a kék és zöld egyiptomi kristályokat, amiket a helyiek Ízisz szemének neveznek.

Az első találkozás óta vezetnek az Egyiptomi Andara Kristályok és mutatják, hogy milyen módon szeretnék továbbadni a Felemelkedés Kódjait. Ebből a vezetésből születtek meg a Szakrális Egyiptomi Ékszereink és az Andara Kristály-Piramisok.

EGYIPTOMI-ANDARA ÉKSZEREINKET A WEBSHOPBAN RENDELHETED!

Rendeléshez IDE KATTINTS!

———–

A most elérhető ANDARA KRISTÁLY-PIRAMISOKRÓL információt a honlapon találsz.

Információért és rendeléshez IDE KATTINTS!

 

 

 

 

Feliratkozás a hírlevélre

Szívesen megajándékozlak RÁCSODÁLKOZOM című hanganyagommal. A tízperces meditációban reggel is könnyedén elmerülhetsz, így megáldva a napodat azzal, hogy a világ csodáira kinyíltan vágj neki a napnak! És tudod, minél több jót észreveszel, annál több jó dolog történik veled!

SZERETNÉD AJÁNDÉKBA MEGKAPNI a RÁCSODÁLKOZOM MEDITÁCIÓT? Ehhez csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol ingyenes hírlevelemre az alábbi űrlapon:

Név : *
Email : *
teljesnev:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom