Az Andara Lemúria, Atlantisz és az Ősi Egyiptom gyógyító és szertartás köve. Az Andarák a csillagokból érkezett “Mesterek”, a legmagasabb rezgést hordozzák, és így az emberiség tanítói, segítői a Felemelekedés folyamatában. Az Andarák a Föld olyan fontos energetikai pontjainál kerülnek elő, melyek kapcsolatban állnak azokkal a Mester-tudatosságú Ősi Kultúrárakkal, amelyek az Andarákat használták.

Többen kapcsolatba kerültetek már egyiptomi Andara kristályokkal, akár az egyiptomi utazások alatt, akár a tőlünk vásárol Andara kristály-piramisok, az Andarával berakott szakrális egyiptomi ékszereken keresztül.

De most februrában egy sokkal mélyebb Andara-kapcsolódásra, utazásra hívlak és várlak:

ANDARA KRISTÁLY-TEMPLOM – Szertartásos Utazás

2022. február 10. 17: 00-20:00

ÁlomVölgy Meditációs Központ Piliscsaba

andara3

Egyiptomi Andara kristályok és kristálypiramisok ölelésében töltött három órára hívlak téged <3

Az Andara kristályok az aswani Ízisz Templom közeléből kerülnek elő. Ez az a Templom, amely 150 évvel túlélte a többi templom bezárását, azaz Kemet ősi tudását őrző utolsó pont. Itt gyűjtötték össze azokat az Andara kristályokat, mellyel Kemet Pap/női dolgoztak és gyógyítottak. Majd, amikor az Ízisz Templom bezárása nyilvánvalóvá vált, itt a Templom közelében rejtették el őket a Föld mélyébe.

A kristályokkal tett szertartásos utazás összekapcsol az ősi Kemet arany-tudatosságával, tisztítja mindazon blokkokat, melyek eddig akadályoztak a szellemi fejlődésben, a tudatosságod emelesében, és ezen inkarnációra tervezett Lélek-Utad megvalósításában.

Részvételi díj: 9 220Ft

KEDVEZMÉNYEK!

Január 22-ig kedvezményes 7 220Ft-os áron jelentkezhetsz!

Az Andara Kristály-Templom Szertartás és az ÍZISZ és OZIRISZ Ölelésében Szertartásos Nap együttes, kedvezményes részvételi díja 25 220Ft

Az ÍZISZ és OZIRISZ Ölelésében Szertartásos Napról információért IDE KATTINTS!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik szertartásokra jelentkezel (Ízisz és Ozirisz, Andara Kristály-Templom, mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom