Amíg SZERELEM van, minden van. Annyi mindent akartam életemben, annyi mindent meg is kaptam, de mindnek fontossága semmivé vált, szép ajándékok, de a Valódi, ami mindig megtart, az a SZERELMES KÖZELSÉG. Mit számít, ha minden szertefoszlik is, amíg ott van a szempár, amelybe nézve hazatalálok, és a kar, amiben megpihenve a Világ minden kincse az enyém.

Ami megmarad, ami mindig táplál az a SZERELEM. Ha visszaidézed azokat a pillanatokat, amikor teljes nyitottságban együtt voltál a Kedveseddel, akkor érzed azok valódiságát. Azt, hogy valójában csak ez számított, és adott, mennyit adott.

Mindig van lehetőség visszatalálni a közelségbe, és a közelségben maradni, a amigszerelemvanközelséget táplálni. Választani az EGYütt-et a szétválasztottság helyett. Néha úgy tűnik lehetetlen, tűnhet úgy, hogy a szétválasztottság feloldhatatlan, vagy külső körülményektől függ. Valójában nem.

A közelség választásában utazva itt nyílt Spezzano könyve: „Minden gyógyulás a kötődés eredménye. Ahogy minden probléma gyökere az elszigetelődés, úgy minden gyógyulás a kötődés eredménye…A kötődés a legegyszerűbb módja annak, hogy akár a legbonyolultabb problémákat is megoldjuk. Csak annyit kell tennünk, hogy közeledünk a társunkhoz és kapcsolatot teremtünk vele, ami lehetővé teszi, hogy a természetes kötődés állapotába eljussunk. Ebből fakad a bizalom, ami ahhoz szükséges, hogy felülkerekedjünk azokon az apróságokon, amelyek útjába állnak természetes kötődésünknek, és ne hagyjuk, hogy azok eltávolítsanak minket egymástól.”

Néha a másik annyira elzárkózik, hogy a fizikaiban nem lehet elindulni a közeledés útján, de a rezgésekben mindig el lehet, a rezgések változásával, pedig változik a fizikai.

Két szabad időpontom van még Személyes Mentor-programra, ha választanád a kötődést. Kedvenc témám a párkapcsolat, de mással is jöhetsz,  ha el tudsz köteleződni magad mellett, és oda akarod tenni magadat a saját életed át-teremtésébe:

SZEMÉLYES MENTOR-PROGRAM

Ebből a két első találkozási időpontból választhatsz még: március 16. 16:00-17:00, és március 17. 16:00-17:00

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

És igen AMÍG SZERELEM VAN OLYAN GAZDAGOK VAGYUNK. Az elme mégis bármire képes, hogy megölje a szerelmet. A legfondorlatosabb gondolatokkal tud előállni azzal kapcsolatban, hogy miért nem igaz a SZERELEM, amit ajándékba kapunk. Sőt az ego által uralt elme még arra is képes, hogy társadalmi, családi elvárások, meg a saját elvárásaink fontosabbak lehetnek, mint SZERELEMBEN ÉLNI.

Ha te másképpen döntenél, és megpihentetnéd az elmét a SZERELEM örvénylő szépségében, akkor várlak nemsokára induló online kurzusomon:

„40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus

indul: 2013. március 22.

40 nap * 40 a szerelem-életérzését ébresztő meditációs hanganyag * és plusz egy, mellyel megáldhatod a május elsejei Szerelem-Ünnepet

Tőlem a kurzus negyven napja alatt negyven szufi ihletettségű meditációs anyagot kapsz, amely abban támogat, hogy a hitrendszereid dédelgetése helyett magadhoz öleld a szerelmet és beleoldódj a szerelemmel átitatott élet szenvedélyébe. Az anyagok pár percesek, ezért könnyedén, akár naponta többször is végighallgathatod őket.

A kurzus pont május elsejére fut ki. Május elseje őseink számára szerte a Világon a Szerelem ünnepe volt, ezért kapsz még egy ráadás hanganyagot, amellyel ünneplő öltöztetheted a Lelked erre az ünnepre.

A „40 Nap a Szerelemért” Online Kurzus részvételi díja 14 000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 4500Ft, ha március 18-ig  bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!