A Téli Napforduló és Karácsony közötti időszakot Aswanban töltöttem, Dél-Egyiptomban, ott, ahol egykor az Egyiptomi Birodalom déli határa volt. Ízisznek nincsen sok temploma Egyiptomban, hiszen maga Egyiptom földje az Ő temploma. Ő a Netert, aki maga Kemet termékeny földje, Ősanya, akinek gyermeke Egyiptom és annak minden lakója. Aswanban azonban van egy csodálatos temploma, igazi kis ékszerdoboz a Nílus vizén ringatózó szigeten.

izisztemplomEbbe a templomba ellátogatni mindig varázslat, de decemberi látogatásom Édekerti élménybe repített. Korán keltem, és még a napkelte előtti szürkeségben szálltam be a hajóba, ami a Nílusnak egy teljesen néptelen partján várt rám. Elindult a hajó a hajnali pirkadatban és nyílni kezdett a varázslat. Végtelen csend volt a vízen, minden ami az emberi világ mögöttünk maradt, távolból látszottak csak a város fényei. Siklottunk a Nílus mozdulatlannak tűnő víztükrén, hajónk haladása felébresztette a vízen alvó vadkacsákat és ők két oldalon V alakban repültek fel előttünk, úgy tűnt kapu nyitnak nekünk.

És bennem tényleg kapukat nyitottak. Szívem teljességgel kitárult, mire kikötöttünk ott, ahol a Templom eredetileg állt.  Az első gát megépítése után a sziget víz alá került, a templomot ki kellett innen emelni, szétszedni darabjaira és újra felépíteni a izisztemplom2másik szigeten, mely ma az otthona. De az eredeti szigetből megmaradt a bejárat, az ősi kapu, melynél Ízisz Papnői sokezer éven keresztül köszöntötték a felkelő napot és az ébredő életet.

Ezt tettem én is. Mély áhítattal üldögéltem a szőnyegen, melyet hajóskapitányom leterített nekem a kapu elé, gyönyörködtem a látványban, a kelő nappal változó színekben és a fényt köszöntő madarak kórusában.

És ekkor megjelent a núbiai hajósom egy hatalmas piros almával, pont akkor, amikor a gyomrom jelezte, hogy ő is felébredt és jó lenne egy falat étel. Azt hiszem még sosem ettem ennyire ízletes almát. És eszembe jutott egy sok évvel ezelőtti szertartás, melyen az volt a szándékom, hogy számomra az alma ne a bűnösség, és szégyen gyümölcse legyen, hanem az a gyümölcs, mely visszavisz az izisztemplom3Édenkertbe. Azt hiszem gyönyörű üzenetet kaptam Ízisztől ezen a reggelen arra, hogy ez megtörtént.

És a kegyelem csak áradt tovább, ezt a csodát lehetett még tovább fokozni. Nyitásra értünk oda a Templomba, a másik szigetre. Valószínű, hogy korán volt még az őröknek, mert sehol sem lehetett őket látni, és így enyém volt a templom. Csend volt és nyugalom, Lelkem pedig áradt és tágult a Templom Lelkével, és a találkozásból nyíló emlékekkel, felismerésekkel.

A Szentélyek Szentélyében összetalálkoztam egy másik kis csapattal, kora reggel látogatók voltak ők is, négy spanyol, és a helyi idegenvezető. Merőben más élményük volt, mint nekem, az idegenvezető fél óra alatt végighajtotta őket a templomon, szinte fényképezni sem hagyta őket, elmélyedésre, Lélek-élményre esélyük sem volt.

izisztemplom5Megvártam, amíg kimennek a Szentélyek Szentélyéből, a Király és Királynő közötti Szent Nász helyszínéről, én pedig leültem az oltárkő mögé és átadtam magam a hely ajándékainak. Majd tettem még egy sétát a Templom külső udvarának építményei között is. Itt már újra egyedül voltam, a spanyolokat már a hajójuk felé terelte az idegenvezető.

Gyönyörű, tökéletes reggel volt, már csak egy kávé tehette volna még tökéletesebbé. Átfutott rajtam ez a gondolat, és meghallottam a nevemet. Ashraf, a hajóm núbiai kapitánya lépkedett felém, kezében gőzölgő kávé. Finom volt, erős, forró, éppen, ahogy szeretem.

Nagyon hálás voltam núbiai barátomnak ezért a reggelért, a figyelmességekért. És valóban barát ő, ahogy a többi núbiai is, akikkel együtt dolgozom izisztemplom4Aswanban.

Hálás voltam és vagyok Ízisznek és Egyiptomnak is azért a rengeteg csodáért, amit az elmúlt 7 évben itt kaptam. És a Lelkemnek is, hogy elég erősen hívott haza, Egyiptomba.

És hálás vagyok mindazoknak, akik szintén hallják a hívást, hogy ezt az Ősi Földet felkeressék és teszik ezt velem. Minden egyes alkalommal mást kapunk, új csodákat, Lelket érintő megéléseket.

Talán te is hallod már a hívást. Talán szíved megdobbant, miközben a soraimat olvastad és érzed beérett az idő, hogy végigjárd velem a templomokat.

Várlak szeretettel áprilisban, ahol szintén tervezek egy ilyen hajnali látogatást Íziszhez. JANUÁR VÉGÉIG KEDVEZMÉNYESEN JELENTKEZHETSZ!

Lefátyolozott Ízisz – Csoportos Lélek-Utazás Egyiptom földjén

2018. április 10-17.

hosszabbítás a tengerparton április 17-20.

Ajánlom ezt az utat, ha szeretnéd, hogy  a Lelked hangja megerősödjön az életedben, és ezáltal hétköznapjaid nyíljanak a varázslatnak. Minden résztvevőnek lesz az úton egy személyes folyamata is az őt kiválasztó templomban. Ezt a folyamatot a csoport egésze támogatja.

KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad 225 000Ft heyett 205 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik január végéig a részvételi díj felének (102500Ft) befizetésével)

Részletekért ide kattints!