Az alkimista azt kutatja, hogy hogyan tud a semmiből aranyat varázsolni, hogyan tudja az alacsonyabb rezgésű formából elővarázsolni a magasabb, finomabb rezgésű aranyat. A durvább anyagból úgy lehet aranyat teremteni, ha mi először visszatalálunk saját durvább rezgésű anyagunkból a belül hordozott aranyba. Így a belső arany megtermékenyíti a külső anyagot, a valóságunkat, mindazt, amiben élünk, amit eddig teremtettünk. A belső arany megteremti körülöttünk a Bőség Arany-Szigetét.

Az ősi Egyiptomiak hosszú ideig őrizték az Arany-Rezgésén megélt földi létet. Arany-kincseiket visszadták a sivatagon keresztül a Semminek, tudva azt, hogy minden forma könnyedén elengedhető és újra előhívható.

Az Alkimista-tudatosságát, az Arany Rezgését már megtapasztalhattad az Alkimista Hanganyokkal, és most ezt a rezgést ákszerként is magadon viselheted, emlékeztetőnek és egyszerűen azért is, mert szép.

Alkimista Ékszer-Szett

bosegekszerAz ékszerek (lánc, karlánc és fülbevaló) aranyozottak követve így az ősi Egyiptomi hagyományt. Az ősi Egyiptomban a különböző anyagból készült tárgyakat sokszor borították finom arany réteggel. Az Ősi Egyiptomban az aranyat az Istenek bőrével azonosították. A fizikai formák arany borítása szimbolizálta azt az Istenit, azt a magasabb rezgést, melyet az ember a Földön, a fizikai valóságban önmagából felszínre hozni hivatott.

 Az ékszereket lapis lazuli és korall gyöngyök díszitik, szintén követve ezzel az Ősi Egyiptomi hagományt. Az Ősi Egyiptomban az egyik legfontosabb kő a lapis lazuli volt, készítettek belőle szobrokat, rituális tárgyakat, ékszereket. A lapis lazuli az Igazság köve. A Lélek köve, hiszen a IGAZSÁG, az IGAZI a Lélek fénye és az, amit a Lélek a földi létre megálmodott. Ezzel kapcsol bosegekszer1össze a lapis lazuli. És ennek leföldelésében, megélésében támogat a korall.

A láncon Ízisz medáll függ, támogat abban, hogy tudd és éld biztonságban vagy a fizikaiban, és a Teremtett Világ, a Földi Valóság támogat abban, hogy megéld Lelked arany-fényét. Ízisz azzal táplál, hogy felismerd és engedd, hogy a fizikai valóságod bőséggel tápláljon, minden szinten.

A karláncon függő Tutankhamon medáll az Isteniségére Felébredt Ember rezgésével táplál. Azzal, hogy tudd, saját belső aranyadat megélve, mindaz, ami veled érintkezik arannyá változik, az, amit belül élsz, meghatározza a külvilágban tapasztalt bosegekszer2bőséget.

A fülbevaló pedig egyszerűen szépen kiegészíti a nyakláncot és karláncot, így a szett nem csak rezgésemelő számodra, hanem szépséges ékszer is.

A fentieken kívül még egy fontos rezgéssel támogat az ékszer-szett. A MEGÉRDEMLEM-MEGENGEDHETEM MAGAMNAK rezgéssel. Rengeteg dologtól, tapasztalástól zárjuk el magunkat pusztán azon gondolat által, hogy azt gondoljuk nem engedhetjük meg magunknak. Érdemes ezt a gondolatot megváltoztatni ahhoz, hogy az Univerzum ki tudja nyitni számunkra az utat annak megérkezéséhez, amiről azt gondoltuk, hogy nem tudjuk megengedni magunknak.

Az Alkimista Ékszer-Szett mellé két hanganyagot kapsz, az egyik egy rövid RÁHANGOLÓ, a szett rezgésére, a másik a MEGÉRDEMLEM-MEGENGEDHETEM MAGAMNAK hanganyag.

A nyaklánc díja 7400Ft, a karlánccé 4800, a fülbevalóé 2200Ft. A teljes szett díja 12400Ft 14400Ft helyett. (Ha csak a karláncot, vagy nyakláncot rendeled, akkor a két hanganyagból kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd).

A szett mellé nagyon nagyon javaslom az Alkimista Hanganyagokat, melyeket kedvezményes 2000Ft-os részvételi díjért rendelhetsz most.

Ha korábban már megrendelted az Alkimista Hanganyagokat, és szeretnéd az ékszer-szettet, akkor számodra kedvezményes díja 11400Ft.

Jelen pillanatban 15 szett van, szeptember 30-ig tudod rendelni.

Az Alkimista Hanganyagokról információért ide kattints!

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, az ALKIMISTA ÉKSZER-SZETT (illetve nyaklánc, karlánc, fübevaló, aszerint, hogy melyiket kéred) és/vagy ALKIMISTA Hanganyagok szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com