„Szeretem a Boszorkány szót választani, és nem más kedvesebb szavakat…Ha a szó félelmet hív elő, vagy negatív feltételezéseket annál jobb, így ezek a gondolati minták végre a felszínre kerülnek, át tudnak alakulni, ahelyett, hogy továbbra is az láthatatlanul rombolnának az elménkben.” (Starhawk)

Bizony, egy szó, ami félelmet ébreszt. És felpiszkálja az összes negativitást, amit a boszorkányüldözések 500 éve boszorkany2ehhez a szóhoz hozzáragasztott. Felpiszkálja ide kapcsolódó inkarnációs emlékeinket, amiben van terheltség bőven.

Egy szó, amely felszabadít, ha engeded, hogy vigyen, keresztül a félelmeken, emlékeken, fájdalmakon. Egy szó, amely bennünk belül változik mágikus főzettől gomolygó üstté, amelyben megmártózva előbukkan lényünk varázs-erős része.

Mágikus része. És mi a mágia?

„A Mágia a valóság tudatossággal való megváltoztatásának művészete…” (StarHawk)

Ezt vesztettük el a boszorkányüldözések sötét idejében. Az erőt, hogy az életünk változtatása a kezünkben van, hogy a gondolatainkban, képzeletünkben, érzéseinkben varázserő lakik, és ezzel élhetünk. Az erőt, hogy nem kell mindent keserves nehézségekkel létrehozni, lehet azt könnyedén, gondolatok varázserejével magunkhoz vonzani.

Közekedik a születésnapom, és a születésnap mindig egy fordulópont, lezárás, átlépés az újba. Érzem a varázs-erő gomolygását, változását, érzem, ahogy születik bennem az, hogy a varázzsal még mélyebben, még tudatosabban kapcsolódjak és éljek.

Két hanganyag kerekedett a varázs-erőnkhöz való visszatéréssel kapcsolatban, melyeknek sikerült jól meglepnie (Boszorkány Hanganyagok). Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy az üst mellett Mária Magdalénával találkozom. Meglepett, amiket mondott, és mégis teljesen logikus volt. A boszorkányokként elégetett nők valójában azoknak a nőknek a leszármazottai voltak, akik a kereszt alatt megérintődtek a Krisztusi misztériummal és megőrizték azt annak valódiságában. És ez pedig a Lélek vezetésébe vetett mély hit, és a Lélekterv minden körülmények között való kibontása. Hiszen pont ezt tette Jézus. A második hanganyag sem hozott kisebb meglepetést, hiszen egészen Avalonig repített és a Grállal való beavatódást hozott.

A Boszorkány Hanganyagok mellé megérkezett az új Grál-Erőkben továbbléptető hanganyag is:

BELSŐ GRÁL Hanganyag

A hanganyagot az év utolsó tízmilliószoros napjának energiájában készítettem el, november 9-én küldöm ki újra

A hanganyag abban segít, hogy tudatosan kezdj élni a Grál-Erővel belül, tudatosan hívd az életedbe az elemek teremtést támogató erejét és folyamatosan emeld az életedet a Grál transzformáló minőségével. A hanganyag egy újabb Magdaléna Csatornázás lesz.

A hanganyag díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 8-ig.

Megrendelheted ismét a korábbi Boszorkány Hanganyagokat is. A Belső Grál és Boszorkány Hanganyagok együttes díja 3000Ft.

 

BOSZORKÁNY Hanganyagok

2015. november 9-én küldöm ki őket

Az első hanganyag tisztít azon múltjaidtól, amikor varázs-erőddel valamilyen módon visszaéltél. A második hanganyag pedig segít visszaérkezni a varázs-erőd használatába és annak mágneses erejében való bizalomba.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Belső Grál, Belső Grál + Boszorkány): *

És vannak Neked születésnapi ajándékaim is. A boszorkány-üldözések fájdalmas emlékeiből kiemelő hanganyagomat most AJÁNDÉKBA kapod:

“LÁTSZÓDOM” Hanganyag

December 13. Luca napja, a néphagyomány szerint Luca székére állva láthatjuk a boszorkányt repülni. Luca nevének jelentése a Fényt-Hozó. Tökéletes nap arra, hogy Fénybe emeljük a boszorkány-égetésekben sérült, démonizálódott emlékeket, én-részeket. És megengedjük a belső boszorkánynak – bölcs asszonynak -, hogy felrepüljön és megmutassa magát, vállalja az erejét.

Az AJÁNDÉK hanganyért Te és bármelyik ismerősöd az alábbi űrlapon tudtok feliratkozni:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *

Másik AJÁNDÉKOM:

Magdaléna Csatornázás – kedvezményesen a te születésnapod előtt

A csatornázás kedvezményes díja 4400Ft  – mert éppen 44 éves leszek :-) – 7000Ft helyett. Október 14-ig tudod megrendelni, és a saját születésnapod előtt tudunk rá időpontot egyeztetni. Így a saját születésnapod előtt tudod feltenni Magdalénának kérdéseidet a lezáruló évvel és az újjal kapcsolatban. A csatornázás kb. 30 perc. A válaszokat hanganyagként is rögzítjük, hogy bármikor visszahallgathasd.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámod és a SZÜLETÉSNAP-MAGDALÉNA szót: jelentkezem@vereskriszta.com