Akhnaton akkor lépett elő Egyiptom történetében, amikor a papság már teljesen eltért a tiszta energiáktól, a vallás, hit a hatalomvágynak rendelődött alá, és az EGY szétszabdalódott. Ebből kereste a kiutat, lehetőséget adva az EGGYEL, a mindent felépítő energiával való összekapcsolódásra.

A figyelmet visszairányította az anyagból és a formából a mindent felépítő energiára, a formátlanra, amiből a forma teremtődik. Ahogyan ezzel azok a tiszta fényű Atlantiszi Papok is tisztában voltak, akik energiája Akhnatonban testet öltött.

Az Alkimista Hanganyagok kapcsoltak össze Akhnaton energiájával, mély dolgokat hozott a felszínre belőlem és azonnal kaptam tőle egy erőteljes gyógyítást is.

Akhnaton tiszta gyógyító erejét augusztusban adom tovább egy csoportos gyógyító szertartáson:

AKHNATON Csoportos Bőség-Gyógyító Szertartás

2016. augusztus 28. 18:00-21:00

Az este folyamán Akhnaton energiájában engedjük oldódni mindazon részeinket, melyek méltatlan pénz-történetekben ragadtak, ezen és más inkarnációkban. Az elengedett részek után keletkező belső teret az Arany rezgésével, az Arany-Kor tudatosságával töltjük meg.

Ajánlom ezt a gyógyító szertartást akkor: ha azt tapasztalod, hogy van benned félelem, elzárkózás a vagyonnal, sok pénzzel kapcsolatban * ha azt tapasztalod, hogy el sem képzelni azt, hogy aggodalmak nélkül teljes anyagi biztonságban élj * ha azt tapasztalod, hogy mély ítéleteid vannak a gazdagsággal kapcsolatban * ha a testedben feszültség jelenik meg, amikor arra gondolsz, hogy teljes anyagi kényelemben élhetsz * ha még mindig túlságosan sok erőfeszítésedbe kerül megteremteni a szükséges anyagiakat * ha a szükségesen túl ritkán érkezik meg az a plusz, amivel kényeztethetnéd magadat

A gyógyító szertartás részvételi díja 4000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik augusztus 15-ig. A jelentkezést a részvételi díj befizetésével tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az AKHNATON szót: jelentkezem@vereskriszta.com

Ajánlom figyelmedbe az Akhnaton Gyógyító Képet és Hanganyagot is! Információért ide kattints!

Mentés

Mentés

Mentés