Akhenaten Fáraó a városát messze a Sivatag mélyére építette a városát, távol az akkori Egyiptom minden fénylő városától. AketAton – Aton Horizontja – ez volt a szépséges, új város neve, ahol a Templomok falai nyitva voltak, hogy befogadják a fényt, melyet Aton, a Napkorong ad. A házak között szépséges kertek virágoztak, itt fürdőztek a Fényben azok, akik követték ide az új városba a Fáraót. A Fénylő Atlantisz Királyt, akinek küldetése volt az emberek figyelmét az anyag mögötti valódira visszahívni és összekapcsolni őket az Erejükkel, melyet a papság bitorolni akart.

A város nem véletlenül épült a Szahara ezen pontjára, a Nílus partjára, a hegyek ölelte földre. Két hegy közötti rés azt a hullámvonalat formázza, mely a benne pihenő napkoronggal a hieroglifák között a horizont jele. Évente hat napon keresztül (októberben) a Nap itt kel fel a két hegy között, és így  természet élővé teszi a hieroglifát.

Ide készülök, erre az eseményre egy kis baráti társasággal a hét végén.

És várom, hogy ismét találkozzak Akhenaten városának Őrzőjével. A helyi egyiptomi emberrel, akinek szíve Akhenaten szívével együtt dobog, aki minden nap hosszú sétákra indul a hegyekben és összegyűjti a föld ajándékait, az Akhenaten-rezgéssel átitatott kristályokat, melyek aztán utat találnak azokhoz, akik ide ellátogatnak és érzik azt az erőt, ami itt van és amit a kristályok is őriznek.

Lehet te még nem jutottál el Akhenaten városába, de távolró is megérint az a tiszta ERŐ, ami Ő. Ha szeretnéd ezt az Erőt még mélyebbre hívni az életedben és szeretnél a kristályokból, amiket még ezen különleges alkalom nap-energiája is átitat, akkor írj:

AKHENATEN KRISTÁLY

akhenatenkristaly

Rád hangolódva választom ki a kristályodat AketAtonban, és melyet aztán eljuttatok hozzád azzal a hanganyaggal együtt, melyben ennek a különleges napfelkeltének az üzenetét rögzítem.

A kristály a hozzá tartozó hanganyaggal együtt 6000Ft. Korlátozott számban tudok küldeni, javaslom, hogy mielőbb jelentkezz, ha szeretnél! Szombatig (október 21.) tudod elküldeni a jelentkezésed.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és az AKHENATEN-KRISTÁLY szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com

Ha pedig személyesen is ellátogatnál ide, akkor várlak Téged a jövő októberi útra:

Az Alkimista – Szakrális Utazás EGYIPTOMBAN

2018. október 19-31.

Részletekért ide kattints!