Akhenaten a Bőség és Szeretet kulcsainak őrzője. Aranytudatosságból teremtő Mesterlény, aki a Bőség és Szeretet arany rezgését aktiválja bennünk. Minden év novemberébe a Bőség és Szeretet kulcsait aktiválja egy különleges együtt-állás AketAtonban, Akhenaten egykori városában.

Októberben 8 napon keresztül a nap azon két hegy között kel fel, melyek alakja kirajzolja a horizont hieroglifáját. A város neve (AketAten) azt jelenti, hogy Aten Horizontja. Ezzel a speciális októberi együtt-állással Akhenaten városának nevét rajzolja ki a kelő nap és a hegyek. A két hegy között, a Horizont hieroglifájában felkelő nap sugarai keresztül ragyognak Aten Templomának két oszlopa között, végig a Templom központi tengelyén, Akhenaten arany kódjai életre kelnek a Templom romjai között.

Október 23-án hajnalban itt a Templomban fogadjuk a Bőség és Szeretet arany kódjait:

AKHENATEN FényKódok Aktiválása

2020. október 23.

AketAten, Aten Temploma

akhenatenactivation

2020. október 23-án a kelő napnál vesszük fel a kollektív aktiválás videóit a Akhenaten egykori városának Templomában.

Ugyanezen a napon 5 főnek tudunk lehetőséget biztosítani egyéni aktiválásra.

A hajnali nap fényénél áradó arany kódokkal feltöltött Akhenaten Kristályokból szintén rendelhetsz. A kristályokat a Templom mai őrzője gyűjti Akhenaten hegyei között és mi töltjük meg az Akhenaten Fénykódokkal.

A kollektív aktiváló üzenetek díja 5 500Ft (két videó, az egyik Karimtől, a másik tőlem). Az egyéni aktiválás díja 22 000Ft (két üzenet, az egyik Karimtől, a másik tőlem, az egyéni aktiválásra jelentkezők megkapják a kollektív üzeneteket is). Az Akhenaten Kristály díja 7 700Ft.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik üzeneteket szeretnéd (egyéni, kollektív, kristály):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom