Boldog elégedettség tölti ki minden sejtemet. Dél körül jár az idő itt Kairóban, kivittem az erkélyre, a napfényre a frissen mosott ruhákat, és visszabújtam az ágyba. Várom, hogy a Kedves felébredjen, és együtt reggelizzünk. Bundáskenyérhez van kedvem. És narancshoz és forrón illatos kávéhoz.

A narancsot egy lovas-kocsiról vettük, a bácsika reggel szedte a farmján és aztán hozta be a városba. Álom!

De közben mégsem. Ez a fizikai valóságom. Mélységes hála van bennem az ajandekok1és nagyon boldog vagyok.

Persze ilyenkor egy hang valahonnan távolról próbál bezavarni, és azt mondja, nana, csak ne nyugodj meg ebben, lesz még ennek böjtje. Ó, azok a generációkon keresztül ismételt, programmá vált hitrendszerek. Melyek annyiszor megakadályozzák, hogy megpihenjünk abban a végtelen bőségben, amivel a Teremtés körbe vesz.

De mindig van választásunk! Én sem hallgatok a hangra, hanem hátradőlök a jóllétben, kilélegzem és megengedem, hogy a fizikai testem, és Lényem egésze beletáguljon a Végtelen Bőségbe.

Szeretném, hogy velem tarts ide! Mert az én életem szép, Édenkertes, de még szebb akkor, ha abban minél többen osztozunk. Szeretnélek megajándékozni, hogy osztozhassunk a jóban!

Ha még nincsenek meg neked a Végtelen Bőség Meditációim, akkor most Neked adom őket ajándékba! Csak annyit kell tenned hozzá, hogy segítesz terjeszteni a Bőséget! Ajándékozd tovább minél több ismerősödnek a meditációkat, ha tudod, hogy ők is szívesen tennének a korlátozó hitrendszerek elengedéséért és a bőségben való megpihenésért:

VÉGTELEN – Bőség Meditáció

Két hanganyagot kapsz. Az első, hosszabb anyag elvezet abba az állapotba, amikor minden sejtedben nyitva vagy a végtelen bőség befogadására. Elvezet oda, ahol bizonyosan érzékeled ezt a soha véget nem érő áramlást, ellazulsz benne és eggyé válsz vele. Az a javaslatom, hogy ezt a hosszabb meditációt 8 napon keresztül hallgasd meg legalább egyszer. Így megtanulod a bőséggel való egységhez kapcsolódó érzéseket, és képessé válsz az állapot rezgésének gyors felidézésére.

A második hanganyaghoz két rövidebb, ezért bármikor könnyedén elvégezhető  meditációt kapsz, amelyek abban támogatnak, hogy pillanatok alatt visszakerülj a végtelen bőséggel való azonosulás rezgésébe.

A meditációkat használhatod az anyagi bőség beengedésére, de nem csak arra. Hiszen a bőség nem csupán a pénzt jelöli. A két hanganyag segít abban, hogy megérezd minden – legyen az szerelem, öröm, kapcsolódás, egészség – végtelen, és megnyílj annak befogadására, melynek eddig hiányát, vagy a szaggatott bőségét érzékelted

Mit tegyél? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és jelöld meg rajta azon ismerősödet is, akinek a meditációkat továbbajándékozod. Majd küldd el ezt a linket a megajándékozott ismerősödnek, hogy ő is feliratkozhasson a meditációkra (a meditációkat akkor tudom nektek elküldeni, ha a feliratkozás mindkettőtök, vagy mindenki –mert több embert is megajándékozhatsz – részéről megtörténik).

A link, ahol az ismerőseid feliratkozhatnak:

http://www.vereskriszta.com/vegtelen-boseg/

Te pedig ezen az űrlapon iratkozhatsz fel:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Ismerősöd email címe:

*