Ma eljött hozzám Samar, akit abban a pillanatban nagyon közel éreztem magamhoz, hogy először besétált az ajtón. Végigcsináltuk együtt azt a gyakorlatot, amit a Lélek-Összekapcsolása végén a Lelke adott neki ahhoz, hogy megtartsa magát a lelke rezgésén. A végén azt mondta nekem: Tudod kislányként erről álmodtam. Azt válaszoltam, hogy tudom, hiszen ezt a lelke pontosan megmutatta.

Samart migrén gyötri, és a migrénjének egy oka van, a benne élő kislány próbálja visszaszerezni az álmát a boldog szerelemről, és próbálja szétfeszíteni az elme kontrollját. A szerelem álmára, a szerelemre és boldog párkapcsolatra való igen-t mondás a migrén gyógyítója. Az energiák már átalakultak, Samar már kinyílt újra a lelke felé, de az elme még harcol, és azt mondogatja, hogy megtalálni azt a kapcsolatot, amiről ő álmodik, az szinte lehetetlen. De a Lélek számára nincsen lehetetlen. És a Lelkünk az álmainkon, vágyainkon keresztül kommunikál.

A Nox Eskü című dala mindent elmond: „Neked is új reményt ad minden nap. Adj esélyt a rejtett álmodnak. A szíved rég valóra váltaná. Tégy ma esküt rá. A szeretet új erőt ad minden nap. Sorsod is csak tőled változhat. Senki nincs, ki álmod áthozná. Tégy ma esküt rá.”

A Lelked a szíved álmain keresztül üzen, a vágyaidon keresztül gyengéden vezeti a lépéseidet az úton. És, ha követed a vezetést egyre több tárul fel a Lelked ragyogó szépségéből, és az a szépség egyre inkább áthatja életed egészét. És azért vagy itt, hogy a Lelked fényével átitasd és tápláld a fizikai valóságot.

Az elméd könnyen lebeszél az álmaidról és a Lelked dallamának követéséről. És, ha ez megtörténik, szenvedsz, kiszáradt kertté változol. Adj esélyt az álmaidnak azzal, hogy bízol bennük és követed az ösvényt, amit kirajzolnak előtted. Adj esélyt magadnak, és a belőled születő Világnak azzal, hogy a Lelked szerint élsz!

Ebben segítenek személyes Lélek-Összekapcsoló Gyógyításom, amire legközelebb január 20. után találkozhatunk. Az időpontokból jelentkezési sorrendben tudsz választani. Január 17-ig azt a részvételi díjat fizetheted a gyógyításra, amit 8000Ft és 13000Ft között most jó szívvel tudsz kifizetni:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

2012. január 25.  17:45-18:45 * 2012. január 30.  17:45-18:45, 19:00-20:00 * 2012. január 31. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30  * 2012. február 2. 13:00-14:00

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a neved, a telefonszámod, a címed és a választott összeget: jelentkezem@vereskriszta.com

Sokszor kérdezik tőlem, hogy segíthet-e a Lélek-rezgésére visszarendeződés fizikai problémákban. Nincsenek fizikai problémák, minden problémás helyzet csupán arra mutat rá, hogy valahol elhangolódtunk Önmagunk Teljességétől.

Pár napja meglátogatott John. Valamikor májusban járt nálam, azóta többször találkoztunk és mindig örömmel látom, hogy mennyire kicserélődött. John májusban a csalódás állapotában volt. Elveszett abban az illúzióban, hogy csalódott magában, az álmaiban, az emberekbe és Istenbe vetett hitében. És ezzel elfordult Valódi Önmagától. Befáslizott lábbal érkezett és az egyik lába annyira dagadt volt, hogy nem tudott rá cipőt venni. A gyógyítás visszavezette a hithez, Istenhez és önmagához, újra alkotni kezdett, és a fizikai elváltozásoknak nyoma sincsen. Vannak most is körülötte nehézségek, de az Önmagával való Egység viszi megállíthatatlan lendülettel.

„Ha addig vársz, amíg beteg leszel, mielőtt megpróbálnál pozitívabban összepontosítani, sokkal nehezebb dolgod lesz, mint ha még akkor kezdenéd el jólléted történetét mesélni, amikor jól érzed magad…”

Persze akkor is lehet. De mi lenne, ha már most, ebben a pillanatban választanád Önnön Teljességed megélését?

Az egész-ségben való megpihenést választhatod és gyakorolhatod a februárban induló online kurzus segítségével:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. február 7-én

21 nap ­* egy meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés * 3 személyes visszajelzés

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

A kurzust kiegészítheted a saját LÉLEK-ESZENCIÁDAT ERŐSÍTŐ VIZUALIZÁCIÓS HANGANYAGGAL. Ehhez skype címre van szükséged, hogy személyes konzultálni tudjunk, illetve rád hangolódhassak. Ezt követően elküldöm neked a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT, amit bármikor elővehetsz ahhoz, hogy megerősödj Önmagad Teljességében. A hanganyag ára 5000Ft. Ha január 10-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben akkor a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT ajándékba kapod.

A EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 8000Ft, ha január 10-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

Adj esélyt Önmagadnak és a Kiteljesedő Életnek azzal, hogy esküt teszel a szíved álmaira és rajtuk keresztül áthozod a Lelked szépségét a fizikaiban megtestesültbe!

Küldöm neked ezt a videót a NOX dalával ösztönzésnek:

A következő Lélek-Szertartáson együtt adunk esélyt:

Lélek Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 20. 19:00-21:00

A szertartáson együtt utazunk az álmaink nyomában. A szív teréből idézzük a rejtett álmokat, hogy aztán rábízhassuk azokat az Univerzumot összetartó Erőre, amely mindig válaszol a kéréseinkre. Megpihenünk ebben az Erőben, a bizalomban és az EGY elemeken keresztül megnyilvánuló szépségében.

A szertartás ingyenes, adományodat szeretettel elfogadjuk.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *

 

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta