Minden, ami a Teremtett Világban történik a Nőből indul ki. Ez igaz a személyes valóságunkra és a kollektíven élt földi valóságra is. Minden változás forrása a Nő. A Nő a Tér, amelyben a finom-energiák formát öltenek. De ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, erre Nőként emlékeznünk kell és a helyünkre kell állni a Tér tudatos megtartásában.

Mindezt valahol eddig is tudtam, de ennyire egyértelműen a Női Varázserő Utazás Abu Simbelben tett látogatása után tudtam megfogalmazni. Abu Simbelben található Hathor Misztérium Iskolája, mely mai formáját Nefertari Királynő idejében nyerte el. Ez a Templom  – és a valaha itt álltak – volt a Királynő beavató helye is. A Király-Fáraó a Királynő-Papnő személyében Egyitom földjével kötött házasságot, a Királynő maga Ízisz földi megtestesülése.

A templom gyönyörű falfestményei jól jelzik az utat, ami bejár a Királynő-Papnő. Hosszú ideig csak töltekezik az Isteni energiákból, tanulja a különböző rezgéseket megtartani. Majd a Nő-Királynő beavatódik Hathor és Ízisz által. Ezek után képes arra a Királynő-Papnő, hogy a Királyt vezesse abban, hogy önmagát Ízisz és Hathor, azaz Egyiptom, a föld szolgálatába ajánlja.

 abusimbel

abusimbel3

Ez most lehet távolinak hangzik. Azt kérdezheted, hogy mi közöd neked Királynőkhöz, Fáraókhoz, Egyiptom földjéhez. Te egyszerűen boldog szeretnél lenni a saját életedben.

Nagyon sok közünk van mindehhez. Mert, ami a Királynő-Király-Ország szintjén megmutatkozik itt ebben a Templomban az irányt mutat arra is, hogy Nőként és Férfiként hogyan éljük saját életünket, ahhoz, hogy boldogok legyünk és személyes életterünk, illetve azon keresztül a nagy egész ÉdenKertté változzon.

A Nő az, aki saját létezésén, testi felépítésén keresztül kapcsolódik a finom-energiák világához, amit nevezhetünk Láthatatlannak is, Léleknek is. Itt van jelen minden lehetőség, ami azután a fizikaiban megnyilvánulhat. A nő figyelme hívja a Lehetségest a Van felé. Ezt azzal tesszük, hogy megtartjuk energia szintünket abban a rezgésben, melyet valóságként élni akarunk. Térré változunk, melyet kitölt a Lehetséges, ami a Lélek Világában máris VAN, Valóság. Térként tartjuk ezt a rezgést, sugározzuk magunkból, és az egyre erősebben érzékelhető. Ebben a Térben lép, mozog és teremt a Férfi, tetteit inspirálja az az energia, amit a Nő tart.

Fontos ezt felismernünk, mert ebben rejlik az Erőnk. Ha az Erőnkbe állunk, tudatosan Teret tartunk a Világ – a személyes és a kollektív – változni kezd.

Ezt gyakoroltuk sokat az egyiptomi Női VarázsErő Elvonuláson.

iziszlanyai

És többek között ezt is gyakoroljuk az Arató Mónikával közösen életre hívott EGY ERŐ Online Kurzusunkon, melynek keretein belül kapsz majd egy videót is, mely beavat abba, ahogy az Ősi Egyiptom élte a Szakrális Nőt és Férfit. HÉTFŐIG MÉG KEDVEZMÉNYESEN JELENTKEZHETSZ:

EGY ERŐ online kurzus

2017. november 18-tól 8 héten át

Mit kapsz, ha csatlakozol a kurzushoz?

  • 8 héten át heti egy leckét
  • tanításokat az ősi Egyiptom mitológiájából, és archetípusaival
  • az egyéni és páros tudatosságot emelő, tantrikus kundalini jóga tanításokat és gyakorlatokat
  • három vezetett meditáció hanganyagot Krisztától
  • két kundalini meditáció videót Mónikától
  • imákat, amelyeket használhatsz a mindennapjaidban párkapcsolatod emelésére

Kiknek ajánljuk az online kurzust?

Nőknek és férfiaknak, egyéneknek és pároknak, akik érzik a hívást. Az online kurzus semmilyen előképzettséget nem igényel.

A kurzusról részetletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Februárban pedig várunk Téged egy szépséges utazásra ugyanebben a témában. Egyiptomban vezetünk Mónival közösen EGY ERŐ Zarándoklatot, melyben elmegyünk a Fáraó és a Királynő beavató helyeire is, illetve a Szent Nász Templomába, ahol a beavatott Fáraó és Királynő lépett Szent Párosságra. NOVEMBER 15-IG KEDVEZMÉNYESEN JELENTKEZHETSZ!

EGY ERŐ – Szakrális Zarándoklat Egyiptomban Arató Mónikával és Veres Krisztával

2018. február 20-március 2.

MÉG 5 FŐ CSATLAKOZHAT!

A részletes programért és jelentkezéshez ide kattints!

Szeretettel ajánlom figyelmedbe Móni írását az EGYről, mert gyönyörű!

IDE KATTINTVA olvashatod!