Mélységes hála van bennem azért, ahogyan ez a regény születik belőlem. 2016. novemberében hazafelé tartottunk Siwa oázisából, a hosszú sivatagot átszelő úton azt éreztem hogy életre kelnek a dűnék, Harcosok bukkantak elő, és arra kértek, hogy mondjam el a történetet. Alexanderét, Kleopátráét és Magdalénáét. Címet is kaptam: Az Amazigh Hercegnő. De azt nem tudtam még akkor, hogy milyen varázslatba kerülök az írás folyamatával. Hogy nem kell nekem kitalálni, kigondolni, elég csak leülni írni és a történet írja önmagát a billentyűn mozduló ujjaimon keresztül. HÁLA, mélységes hála, hogy ennek csatornája lehetek.

Szeretettel küldök néhány sort, a ma elkészült részből:
“Harcosa még mindig előtte ült, tenyere már nem őt, hanem egy dobot érintett. Ritmus szólalt meg a dobon, táncba hívó ritmus. Alexander kinyújtotta a kezét, mert érezte, hogy most már készen van arra, hogy újra szóljon a Tűzhöz a dobbal, a táncával, és a szívével. A Harcosok köre most sorfallá változott, utat nyitottak Alexandernek a tűzhöz, aki lépett, lépteit és a dobon az ujjait most a szíve vezette. Megszólaltak a Harcosok dobjai is, ahogyan Alexander elhaladt mellettük, finoman szóltak, ugyanazt a támogatást érezte a hangokban, mint előtte a táncban, mellyel a Harcosok körbevették. Lépett és nem volt benne verseny, nem akarta legyőzni a Harcosokat, és a Tüzet sem meghódítani akarta. Vágy ébredt benne ismét, ahogy közelített a Tűzhöz, de ez most a kapcsolódás vágya volt. A szíve hívta, hogy elmerüljön a Tűz eszenciájában, nem meghódítani akarta, hanem átélni és felfedezni benne az Életet.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

És ha szeretnéd majd regényemet olvasni egészben, akkor akár már elő is rendelheted:

Az Amazigh Hercegnő

Regény, amely Siwa homok-tengeréből bukkan elő, a homok emlékeiből. Regény, amelyben összeérnek a beavató utak, Nagy Sándor, Kleopátra, Jézus és Magdaléna útjai. Regény a Lélek-emlékeimből, Lemúria Őrzői Emlékezetéből.

További részletetért a könyvből és előrendeléshez ide kattints!

Ha pedig elutaznál velem oda, ahol a regény játszódik. Bejárnád a Beavatás Útját, amit bejárt Nagy Sándor, Kleopátra, Magdaléna és Jézus, akkor várlak Téged az októberi útra:

A Sivatag Harcosa és az Orakulum Papnője – Szakrális Utazás Egyiptomban

2017. október 6-14.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!