Évekkel ezelőtt fogyni akartam és azt javasolta a kozmetikusom, hogy kezdjem el számolni a kalóriákat. Nem tettem, mert nem érzem jól magam ilyen ön-megszorítások közepette. Akkor találtam egy étrendet, ami kedvemre való volt, nem éreztem korlátozásnak, fogytam is vele, majd újra visszahíztam. Egy évvel ezelőtt elengedtem minden étellel és testemmel kapcsolatos megszorítást, a rezgéseim szintjén kezdtem el az átalakítást és a testem teljesen átalakult.

Tegnap este két barátnőmmel vacsoráztam és desszertnek rendeltünk egy folyékony, forró, isteni csoki-csodát. Hárman rendeltünk egyet, ami azt jelenti, hogy mindenkinek kb. két-kanálnyi jutott belőle. Az egyik barátnőm már az első kanál után kijelentette, hogy ennek ledolgozására most dupla-annyit kell gyalogolnia, mint általában. Én semmi ilyesmit nem éreztem, csak élveztem a csoki-csodát, és tudtam, hogy semmi súly-felesleget nem jelent számomra, sőt a testem továbbra is a legjobb irányba változik.

Tavaly júniusban azzal indultam neki a karcsúbb testbe érkezésnek, hogy elengedtem az ételhez kapcsolt bűntudatomat és minden olyan gondolatomat, hogy az étel hizlal. Az étel magában semmit sem tesz velem, illetve pont azt teszi, amit gondolok róla. Az emberiség kollektíve azt gondolja, hogy a kenyér és a tészta hizlal, ezért a legtöbb ember ezt a tapasztalást éli. Én elkezdtem azt gondolni, hogy fogyaszt, és semmit sem változtattam az étrendemen, mégis fogyni kezdtem. Tartósan, folyamatosan.

És, ami a legszebb az az, hogy azóta mégis teljesen átalakult az étkezésem. Kenyeret például alig eszem, ha eszem is, akkor is csak az egyiptomi lapos kenyeret. Miért? Nem azért, mert azt gondolom, hogy ez így jobb, hanem egyszerűen így alakult, ezt kívánja a testem.

Azt is észreveszem magamon, hogy kevesebbet eszem, mint régebben. De ez sem úgy történt, hogy én erre törekedtem, hanem egyszerűen kialakult. Pontosan érzem, hogy mikor elég és olyankor nem eszem többet. Így nincsen már az a régi „teljesen teli vagyok, és alig tudok mozdulni” érzés sem.

Mindig is azt gondoltam, hogy a testünk pontosan tudja, hogy mi hogyan jó neki. És tényleg így van. Abban a pillanatban, hogy abbahagytam azt, hogy mi hogyan lenne jó a testemnek, és csak megengedtem magamnak, hogy azt egyem, amit éppen és amikor kívánom, és tettem mindezt bűntudat és negatív gondolatok nélkül a testem lehetőséget kapott arra, hogy kialakítsa azt, ami neki a legjobb. És nem további kilókat szedtem össze, hanem folyamatosan leadok a meglévőekből. És nagyon jó úgy leülni egy vacsorához, hogy az összes ízt élvezem, ahelyett, hogy azon feszengenék, hogyan fogok ettől hízni.

Kipróbáltál már ezer diétát, fogyókúrát, de mégsem vagy elégedett a testeddel? Sikeresen leadtad, vagy felszedted a vágyott kilókat, de az eredmény nem volt tartós? Vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad a bőrödben, és nem okoz örömet tükörbe nézni? Vannak testrészeid, amik kifejezetten irritálnak? A valóságodat az határozza meg, amit gondolsz és érzel róla. Ez mindenre igaz, kivétel nélkül. A testedre is!

Ha választod a tested tartós, örömteli és önkínzás nélküli átalakításának útját szeretettel várlak online kurzusomra! Mély hívást érzek arra, hogy egyre több emberrel megosszam a valóság örömteli formálásának útjait, ezért most az az ajándékom, hogy október 17. éjfélig azon az áron jelentkezhetsz a tanfolyamra, amit 2000Ft és 8800Ft (ennyi a tanfolyam normál részvételi díja) között jó szívvel ki tudsz fizetni. Még három napig tudod ezt az ajándékot igénybe venni:

Online Testsúlyszabályzó Teremtő-Kurzus

7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a vágyott testsúlyt és test-formát!

Ezen az online kurzuson másképpen közelítjük meg a testsúlyoddal, tested kinézetével, közérzetével kapcsolatos problémáidat. A 7 hét alatt azokon a területeken vezetlek végig, amelyeket nekem is át kellett írnom ahhoz, hogy testem változni kezdjen és megérkezzem abba a testbe amelyben élni vágyom. Átírjuk a tested formájához és súlyához kapcsolt gondolatidat, mintáidat, érzéseidet, megváltoztatjuk életed ezen területével kapcsolatos rezgésedet. Mindezt egy olyan hét-hetes gyakorlatsorral támogatjuk meg,  amely segít a rezgést fenntartani a mindennapokban, és így játszva érkezhetsz meg a Vágyott Testbe!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja 8800Ft. De most az az ajándékom, hogy október 17. éjfélig azon az áron jelentkezhetsz a tanfolyamra, amit 2000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Még három napig tudod ezt az ajándékot igénybe venni!

Az ALAP-CSOMAG mellett arra is lehetőséget biztosítok neked, hogy személyes kíséréssel (skype konzultáció) vegyél részt ezen a tanfolyamon. Előző online csoportjaimban az volt a tapasztalat, hogy a személyes kíséret, a személyes visszajelzések és tanácsok nagyban segítették a folyamat hatékonyságát, mert kifejezetten a személyes történetben való elakadásokra világítottak rá:

EZÜST-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat  * 3 személyes visszajelzés (2. és 4. gyakorlat után, illetve a tanfolyam végén)

Az EZÜST-CSOMAG részvételi díja: Alap csomag + 4 600Ft

ARANY-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat  * 7 személyes visszajelzés (minden gyakorlat után)

Az ARANY-CSOMAG részvételi díja: Alap csomag + 10 000Ft

Az online kurzusról további információt ide kattintva találsz!

 Jelentkezéshez küldd el nekem a VÁGYOTT-TEST + ALAP, EZÜST vagy ARANY (a választott csomagnak megfelelően) szót,  a pénzösszeget (amit az ALAP CSOMAGRA kifizetsz) a nevedet és a címedet emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta