Ismét gyönyörű élménnyel ajándékozott meg a Lélek-Összekapcsolás. Pár napot Kairóban tölt az egyik barátnőm kuvaiti ismerőse és egy gyógyítás-sorozatot kért tőlem. A ma elhozott problémájáról kezdett beszélni, és szinte azonnal megjelent a térben az édesanyja energiája. Ő mindig gyengének látta, és miközben erről beszélt betöltötte a teret az édesanyja ereje, amit ő nem vett észre eddig.

Gyengének látta az édesanyját, mert úgy tapasztalta őt, hogy sosem állt ki a saját igazáért, még saját véleménye sincsen általában. Engem pedig teljesen elvarázsolt közben az az erő, amivel az édesanyja energiájának jelenléte megtöltötte a teret. Az édesanyja azzal a szelíd erővel rendelkezik, ami a „szív szemével látás”. Nem volt szüksége saját vélemény érvényesítésére, mert mindennél erősebb volt benne az a hívás, hogy elfogadással és szeretettel öleljen át mindenkit, aki a közelébe került.

Gyönyörű élmény volt a gyógyítás, ahogy ez az eddig észre nem vett erő átjárta a kanapémon fekvő nőt, ahogy egyre jobban lágyultak az energiái azzal, hogy az édesanyjáról hozott ítélettel eddig megtagadott én-részt most magába engedte.

A „szív szemével látni” ez volt Magdaléna egyik ereje is, ez az egyik minősége a Magdolna Láng erejének. A Lélekben és a Szívben lüktetve létezni, onnan kapcsolódni, észrevenni másokban a Lényegüket, ezzel segíteni abban, hogy önmagukból a szépséget a felszínre hozzák, és ezzel megváltani a Világot.

Magdaléna mostanában szinte az összes gyógyításnál megjelenik. Ahogy gyorsul körülöttünk az energiák tánca, egyre inkább képviselteti magát a Magdolna Erő, segítve és támogatva minket a szeretet választásában.

A szeretet választásának jegyében hívlak a Magdolna erejét idéző szertartásomra. És az az ajándékom, hogy szeptember 23-ig azon áron jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 5000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

MAGDOLNA LÁNG SZERTARTÁS
2011. október 1. 16:00-20:00

„Mária Magdaléna nem egy erőtlen, Jézust követő, bűnbánó szajha volt, hanem egy hatalmas erővel rendelkező nő, aki bátorsággal és elszántsággal nézett szembe a félelmeivel. Merész volt, és metszően állította az igazát. Szabad volt, s ezt sokan irigyelték tőle… Mária Magdaléna egy nemes, gyönyörű és tápláló asszony, aki előhívja belőled annak az emlékezetét, aki valójában vagy.” (Részlet Flo Aeveia Magdalena Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története című csatornázott könyvének előszavából)

Ezen a szertartáson Magdaléna eszenciájával kapcsolódunk képeken, hangokon, meditáción és érintésen keresztül. A belül élő Magdalénát ébresztjük a Vele való találkozáson, rituális olajozáson, táncon és a bennünk szunnyadó erőbe lépésen keresztül.

A szertartásról további részleteket ide kattintva találsz!

Jelentkezéshez küldd el nekem a MAGDOLNA-LÁNG szavakat, a neved, a címed és az összeget emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

A gyógyítás külön ajándéka az volt számomra, hogy a „szív szemének” erejével átitatódva egyszer csak kinyílt a szívem az édesapám felé és megláttam az ő erejét. Hosszú évek óta küzdök azzal, hogy gyengének látom őt, mert nem állt ki magáért az édesanyámmal való házasságuk harcaiban. Lassan elkezdtem arra átállítani a szemem, hogy észrevegyem azokat a helyzeteket is, amik erős volt. De most a „szív szemével” meglátva őt, hirtelen átjárt annak bizonyossága, hogy amit a gyengeségének tartottam az volt az ereje. Nem gyengeségből maradt benne méltatlan helyzetekben, hanem azért, mert annyira erős volt a szeretete édesanyám felé, hogy újra és újra megpróbálta. És pont erre az erőre vágytam eddig a férfiakban, hogy válasszák a szívüket az ész diktálta viselkedés helyett. Kegyelem a sorstól, hogy végre észrevettem mindig is az életem része volt, és ezzel én is magamba ölelhettem egy eddig megtagadott én-részemet.

Kár, hogy a be nem gyógyított sérülések miatt mégsem működött a házasságuk. És miközben ez eszembe jut, rálátok arra is, hogy saját sebzettségemben hányszor ejtettem-ejtek sebet olyankor a szeretett férfin, amikor az éppen megnyitotta a szívét. És persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy csak a nők sebzettek, és csak mi ütünk újabb sebeket, mindezt kölcsönösen tesszük, mi is sebződünk újra és újra. DE! A nő kapta meg azt az erőt, hogy könnyebben megálljon a szív erejében, mert kapunak született a látható és láthatatlan között, ezért a nő az átjáró, melyen keresztül a szeretet ereje átitatja és átformálja a megnyilvánult Világot.

Ideje, hogy nőként megnyissuk ezt a szeretet-kaput saját magunk felé, meggyógyítsuk saját sebzettségünk, mert így tudja rajtunk keresztül a szeretet ereje meggyógyítani nő és férfi kapcsolódását, és így gyógyul meg a Világ. Ennek az idejét éljük!

Csatlakozz hozzánk és lépj bele az erődbe! Az emlékezés ideje van! Emlékezz vissza a Ragyogásra, amit magadban hordozol és éld önmagadért, a szerelmedért, minden szeretettedért és a Világ összes teremtményéért:

Női Ragyogás Work-shop Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. szeptember 24-25. az Istennő Templomban

Ragyogásunk forrását magunkban hordozzuk, ezért bármikor hozzáférhetünk. A saját belső forrásából fénylő nő élete olyan, mint a legszebb kert, amiben minden pillanattal újabb virágok nyílnak, és ebben a kertben helye van a férfinak is, aki tudja és akarja magához ölelni a Kert szépségeit.

Ezen a workshopon elengedjük mindazt, ami a belső Ragyogástól visszatartott és a mindennapjainkban is alkalmazható gyakorlatokkal, rituálékkal választjuk a belső Ragyogásban való megerősödést és az erőt, ami széppé varázsolja a Világot körülöttünk. Előadásokon, személyes tapasztalatainkon, valóságteremtő gyakorlatokon, beszélgetésen és egy ragyogás előhívó és megszentelő rituálén keresztül ölelheted át saját ragyogásodat.

A work-shopról további részleteket ide kattintva találsz!

Jelentkezéshez küldd el nekem a NŐI-RAGYOGÁS szót, a nevedet és a címedet e-mailben: jelentkezem@vereskriszta.com

Szeretettel,

Veres Kriszta