„Amikor először találkoztam így veled, egy kicsit meg is rémültem. Mert az a szem nem a te szemed volt.” – többször hallom ezt emberektől Istennő-megtestesítés után. Persze a rémület hamar tovatűnik, és a helyét átveszi a megtestesült szeretet-energiában való feloldódás.

A pap/női út és pap/női tevékenység minden egyes apró szeletkéje varázslatos, el nem cserélném semmi másért. Nem is nagyon tudom osztályozni őket. Hiszen egy teret felkészíteni arra, hogy az oda megérkezők találkozzanak a náluk nagyobb erővel csodálatos ajándék. Ugyanilyen csodálatos a szertartás energiáival együtt utazva emberi szíveket megérinteni és a szívek kinyílásában együtt utazni tovább. És csoda rálátni a fizikai mögötti energia-mintázatra és azt láthatóvá tenni a kereső számára. De mégis, ha van az egésznek koronája az a megtestesítés, amikor a testünket kölcsönadjuk a különböző gyönyörű erőknek, amelyekkel való fizikai összetalálkozás egy életre megváltoztathat emberi sorsokat. Hiszen tudjuk ezen erők létezését, kapcsolódunk velük, de testben érinteni őket mégis olyan megerősítést ad, ami után sokkal kevesebb a kérdőjel a láthatatlan felé.

És számomra a legnagyobb csoda az a megtestesítésben, hogy az erőket magamból hívom elé. És valahányszor ezt teszem újra és újra megbizonyosodom arról, hogy magamban hordozom a Végtelent. Egy vagyok az EGGYEL, semmi vagyok és minden.

Olyan sokszor alulértékeljük magunkat, megkérdőjelezzük a csodát, amit magunkban hordozunk. Pedig mindannyian magunkban hordozzuk a Végtelent és egyek vagyunk az EGGYEL. A patriarchális világ az Istenit is a szétválasztottság részéve tette, a patriarchális spiritualitásban és vallásokban éppen ezért a pap, a spirituális vezető kapuként áll az emberi és Isteni között, és az ember így megfosztódik erejétől, mert elhiszi, hogy nem lehet közvetlen kapcsolata az Istenivel. Pedig az Istenit mindannyian magunkban hordozzuk. A pap/nő szerepe ezért számomra az emlékezés és emlékeztetés. Visszaemlékezünk a magunkban hordozott Teljességre és emlékeztetünk másokat is önnön Ragyogásukra.

Idén a Pap/nő Iskola teljesen megújulva, ezzel a szellemiséggel indul útjára:

“Túl az ideákon, hogy mi helyes és helytelen van egy tér. Ott találkozom veled.” (Rúmi)

A Pap/nő Iskola azokat várja, akik érzik magukban a Lélek ösvényének lüktetés, azokat, akik vágynak túllépni a világokat és világot szétválasztó fátylon és visszaérkezni oda, ahol minden összeér és minden EGY. Azokat várja ez a képzés, akik hívást éreznek arra, hogy másokat is segítsenek az EGYségbe érkezésben és a szeretetből fakadó életben. Az Iskola részvételi díjain változtattam, hogy könnyebben elérhető legyen:

Lélek-Láng Pap/nő Iskola

indul: 2011. november 4-én

Az eddig hároméves Iskola ebben az évben kétévessé változik és megújul.  Továbbra Az első és második spirál (év) anyagát összeötvözve egyben “táncolják” végig a résztvevők. Az első spirálban eddig az évkörrel ismerkedtünk, illetve annak transzformáló hatását engedtük be az életünkbe, észrevétlenül már elkezdtek a résztvevők beavatódni pap/női “szakmába. A második spirál pedig már nagyon tudatosan a “szakmára” való visszaemlékezésről szólt (szertartások megtervezése, vezetése, gyógyító tér megtartása, elemekből olvasás, világok közötti utazás, orákulum és Istennő-megtestesítés).

A képzésnek továbbra is része a női út, a természet ciklikus változása mögött meghúzódó erőkkel – melyeket az őseink Istennőkként tiszteltek – való együtt áramlás, mert ez az út nagyon szépen és mélyen beavat az emberi folyamataink működésébe és mert ez az út hatalmas szabadságot biztosít a rendszerekből való kilépésre és az élet teljességének tapasztalására. De túllépünk ezen a rendszeren is a képzésben helyet kapnak férfi spirituális utak elemei és erői is. És helyet kap mindaz, amit az évek során a teremtésről megtanultam. És leginkább helyet kap az EGYség.

A Pap/nő Iskola tematikájáról további információt ide kattintva olvashatsz!

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

A pap/női képzés második éve a Lélek-Gyógyítóvá válás útja. A gyógyító személyes folyamatban segíti a Lélekre való visszaemlékezést, míg a papnő számos más formában segíti a személyes és csoportos Lélek- és Egység felismerést. A második évnek négy intenzív, személyes gyakorlat is a része, amely Boldogasszony, Istár, Danu és Dunasszony energiájának mély átélésén keresztül segít az előző életek emlékeinek megfényesítésében, a női erőbe lépésben, tisztánlátásban és a mindenség szeretettel való átölelésében. A Pap/nő Iskola és a Lélek-gyógyítói Képzés sorrendje tetszőlegesen választható.

A Lélek-Gyógyítói kurzusra már csak három fő jelentkezését tudom elfogadni:

Lélek-Gyógyítói Kurzus Veres Krisztával

Indul: 2011. november 12-13.

 A Lélek-Összekapcsolás folyamatában a gyógyító a révész, aki a Lélek vizének sodrását követve evez. A Lélek vize viszi a csónakot, a révész pedig segít azt az áramlásban megtartani. A Lélek-Összekapcsolásban a révész-gyógyító az utazót végigsegíti az elme szétszakítottságban, Lélektől távol tartó rétegein, közben erőteljes tisztulások és oldások történnek, majd az utazó megérkezik a Lelke Végtelen Áramlásába, mely megtapasztalást a révész lehorgonyozza a testében. A folyamat a Lélekre-Hangol, így végig az utazó Lelke az, aki vezeti a folyamatot, a révész-gyógyító csupán felerősíti a Lélek kéréseit.

 A Lélek-Gyógyító Képzésről ide kattintva találsz információt!

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

Többen kérdeztetek már arról, hogy újra indul-e idén is az Online Év-Kör Csoport. IGEN! Az idén is lehetőséged van arra, hogy akkor is behívd az életedbe az energiák ciklikus táncának jótékony hatását, ha nem vonz téged a pap/női út. Sőt ajándékom is van! A következő egy hétben te határozod meg a számodra szívesen kifizethető részvételi díjat:

Online ÉV-KÖR Kurzus

12 hónapon át tartó izgalmas utazás önmagunk csodája felé a természet iránytűjének segítségével

Indul: 2011. november 11-én

Az Online ÉV-KÖR Csoportnak az a célja, hogy a életed folyamatának harmonikus megélését segítse elő  olyan egyszerű gyakorlatok elsajátításával, melyek otthon, egyedül is végezhetőek és segítségükkel az évkerékkel való együtt mozgás örömteli változások folytonosságaként élhető meg az addigi sokszor szenvedéssel teli bukdácsolás helyett.

A kurzus menete: Az éves fejlődési spirálban 8 kört járunk be, mélyen kapcsolódva az Istennő 8 különböző arcával, minőségével. * Az egy év 8 körre van felosztva, minden körben összesen 5 írott tájékoztató anyagot (az adott istennői minőség mitológiájáról, hozzá kapcsolódó népszokásokról, illetve ezek mindennapi életre vonatkozó jelentéséről), 5 egyhetes rituális meditációs gyakorlatot kapsz, melyet időnként hang- és képanyag  is kiegészít.

Az Online Év-Kör Kurzusról részletes információt ide kattintva találsz!

Egy kör (hathetes ciklus 5 gyakorlattal) részvételi díja 7000Ft. (A körök díjai az egyes körök megkezdése előtt fizetendőek.) AJÁNDÉK! Szeretném, ha minél többen válnánk sorsunk mestereivé és tudnánk megtartani a középpontunkat a mindennapokban, ezért az az ajándékom, hogy a következő egy hétben (október 25-ig) azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 2000Ft és 7000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÉV-KÖR szót, a nevedet, az összeget és a címedet emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

 

Szeretettel,

Veres Kriszta