Nagy Sándor, Kleopátra, Mária Magdaléna. A tér-idő különböző pontjain éltek fizikai testben, de a sorsuk találkozott a sivatagban. Lépteik talán összeértek a Siwa Oázisát ölelő homoktengerben. Az oázis pálmái között. A homokban rejtőző medencék vizében. És az Orákulum Templomában.

“Alexander Királyokat látott, akik hozzá hasonlóan ültek a tűznél és dönteniük kellett arról, hogy einduljanak-e egyedül. Látott Férfiakat, kiket születésüktől kezdve Királynak neveltek, de akik tudták, hogy csak akkor válhatnak Egyiptom földjének uralkodójává, ha megkapják a sivatag és az Orákulum áldását…” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Tudta ezt Alexander – Nagy Sándor is – ezért elindult a beavatás ösvényén.

Kleopátrának menekülnie kellett Alexandriából, de a sivatag királynőként fogadta.

“Kleopátra egyszerre viszonozta az összes Harcos pillantását, amikor Igider szemébe nézett. Rajta keresztül egyszerre pillantott az összes Harcos szemébe, és még azon is túlra, látta az előttük járt Harcosok hosszú sorát, látta a Papnőket az Orákulum Templomában, látta a Királyokat, akik vagy áldást kaptak, vagy elvesztek a beavató úton, látta Alexandert egykor és látta Alexandert, aki majd eljön, de már máshogy hívják…Ellátott egészen Lemúriáig, ahol megpillantotta MáRát…” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

MáRát, aki majd testet ölt Mária Magdalénaként és megkapja beavatásai egyikét az Orákulum Templomában.

“Én Márá, aki megszületek majd az emberiség egésze számára érzékelhető földi valóságba és ismernek majd Mária Magdalénaként. És csillagok között lebegő Szerelmem és Társam, aki ismernek majd Jézusként. És kettőnk közös földi útja és megszentelt párossága utat nyit majd sok emberként létező Léleknek a Krisztus tudatossághoz és Lemúria látható valóságba emeléséhez.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Siwa, Egyiptom rejtett kincse, ahol az utak összeértek, és ahová mi is elindulunk októberben:

Augusztus 9-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz erre a zarándoklatra:

A Sivatag Harcosa és az Orakulum Papnője – Szakrális Utazás Egyiptomban

2017. október 6-14.

Részletekért ide kattints!

Ha pedig a regényemről – amiből idézek a fenti szövegben – szeretnél további információt, akkor ide:

AMAZIGH HERCEGNŐ