A mai reggelből egy órát azzal töltöttem, hogy néztem az előbukkanó negatív gondolatokat, ítéleteket, majd átöltem őket szeretettel, és átöleltem azokat a helyzeteket és személyeket is szeretettel, amikhez, és akikhez a gondolataim kapcsolódtak. Nem látom értelmét annak, hogy bármit negativitásból, azaz félelemből – mert minden negativitásunk mögött félelem húzódik meg – kezdjek el. Akkor keltem ki az ágyból, és vágtam bele az új napba, amikor már csak a jól ismert tágasság volt bennem.

„A rezgésed ott van, ahol legutóbb hagytad. Ha tehát elalvás előtt valami miatt aggodalmaskodva fekszel az ágyadban, reggelre kelve onnan folytatod, ahol előző éjszaka a gondolataid vagy rezgéseid abbahagyták, és gondolataid aznap ebből a kellemetlen alapállásból indulnak.” – írja Esther és Jerry Hicks A bőség törvénye című könyvében.

Éjjel felébredtem, és felléptem az internetre, hogy megnézzem a Twitteren mi történik a Tahrir Téren táborozókkal. Kinyitottam egy Facebook üzenetet is, ami visszavitt egy olyan kapcsolódásba, amely több rossz érzést is hagyott maga után. Ezeket a rossz érzéseket dédelgetve aludtam el újra. Persze a rezgéseimnek megfelelő álmokat álmodtam, és abban a rezgésben ébredtem, amiből elaludtam.

Érdemes erre neked is odafigyelned! Az életünk minden pillanatában teremtünk, mert a gondolataink újra és újra átrendezik az energiákat körülöttünk. Az alvás állapota nyugalmi állapot, mert ilyenkor az elme kikapcsol, alvás közben tovább utazol azon a rezgésen, amiben előtte voltál.  Ezért szoktam a Látlak című Cd-met ajánlani elalvás előtti meghallgatásra. A Cd-én egy Lélekre hangoló meditáció található, illetve a meditációhoz kapcsolódó szintén Lélekre hangoló zene. A lelkünk rezgésével együtt utazva szépséges tánc az életünk. Ezért jót tesz nekünk, ha a Lélek rezgéséből alszunk el, mert így onnan is ébredünk és ez áldás a következő napunkra.

Minden jó gondolat, örömmel és békével eltöltő emlék, történet ugyanilyen jótékony hatású az éjszakai megpihenésedre és a másnapi ébredésedre. Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzusomat ezért egészítettem ki olyan napi megerősítő gondolatokkal, idézetekkel, történetekkel, melyek a bőség-tudatot erősítik. Az eddigi anyagon kívül hét héten keresztül minden nap kapsz egy olyan megerősítést, amellyel elalvás előtt áthangolhatod a rezgésedet. MA ÉJFÉLIG (november 28.) az Online Pénz-Vonzó Kurzusomat azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni:

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzus

indul: 2011. december 8.

ALAP CSOMAG:7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat november 28. éjfélig jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 7×7 napi megerősít kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

FIGYELEM! Megrendelheted csak a napi megerősítéseket is, ha a múltban már részt vettél a kurzuson!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

Ajánlom figyelmedbe januári ÚjHoldnál induló 3×3 hetes Online Játszva-Teretmő Kurzusomat is, amelyben összegyűjtöttem mindazt, amit az elmúlt két évben felszínre hoztam abból, amit a teremtés művészetével kapcsolatban magamban hordoztam, és ami teljesen átírta az életemet. A kurzus segítségével te is tudatossá válhatsz a mindennapjaidban, és életed minden pillanatát, még a nehézségeit is megtanulhatod a boldogságod és örömöd szolgálatába állítani. December 9-ig az általad meghatározott részvételi díjon jelentkezhetsz:

Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: január 23-án, az ÚjHold új kezdeteket támogató erejében!

3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat * 3×3 személyes visszajelzés

Az első három hétben elkezdjük az életünk könnyed, örömteli újraírását, hívni kezdjük a vágyainkat. A második három hétben azokon a helyzetek könnyed átalakítását gyakoroljuk, amik általában megállítják a teremtési folyamatainkat. A harmadik három hétben, pedig azzal játszunk, hogy hogyan tudjuk az életünk minden pillanatát a teremtésünk részévé tenni.

Az Online Játszva-Teremtő Kurzus részvételi díja 27 000Ft. KEDVEZMÉNY! December 9-ig azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit 15000Ft és 27000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/online-jatszva-teremto-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta