Imádtam a pénteki Szerelem-Örvény szertartást, mert imádom azt figyelni, ahogy a szertartásokon a teljes káoszból magától megszületik a harmónia. Augusztusban volt egy szertartás az Istennő Templomban, körtánccal zártuk. Nem voltak kitalált lépései, egy ponton eszembe jutott, hogy kellene mégis adni egy lépést, amit mindenki követhet. De nem tettem, hagytam a pillanatot lenni. És a tánc végére magától megszületett az a közös lépés.

A pillanat magában hordozza a rendet. Egy sokkal szebb és sokkal mélyebb rendet, mint, amit az elme kitalálni képes. Tolle így ír erről a rendről: “Ha besétálunk egy erdőbe, amelyet emberi kéz még nem érintett, gondolkodó elménk mindenütt csak rendetlenséget és káoszt fog látni. Képtelen lesz még arra is, hogy megkülönböztesse az életet (a jót) a haláltól (a rossztól), hiszen ilyen helyen erdőszerte a rothadó, pusztuló anyagon sarjad az élet. Csak ha eléggé elcsendesültek vagyunk, ha a gondolkodás zaja elül, akkor ébredhetünk rá, hogy itt rejtett harmónia uralkodik, megszenteltség, magasabb szintű rend, amiben mindennek megvan a tökéletes helye…Az elme kellemesebben érzi magát egy rendezett parkban, mert azt gondolkodva tervezték meg, az nem a maga természetes módján alakult. Itt tehát olyan rend uralkodik, amit az elme képes megérteni, az erdőben azonban olyan érthetetlen rend, ami az elme számára összevisszaságnak tűnik.”

Október végén meglátogattam egy kairóban élő dél-amerikai nőcit. Aznap este Egység-Szertartásra hívta az embereket, és örömmel láttam, hogy a szertartáshoz előszedett négy éneklő kristálytálat. Nem volt terve az estére, azt javasolta, hogy mindenki tegye be a közösbe azt, amije van. Ő a kristálytálakat tette be a közösbe. Egy ember lefeküdt középre, a többiek pedig játszottak a tálakon. Először iszonyatos hangzavar volt, voltak, akik először találkoztak a tálakkal, és nem ismerték még a tála finom rezdüléseit. Megjelent bennem a kontroláló, megjelent a késztetés, hogy megmutassam nekik, hogyan játszhatunk együtt egy harmonikusabb módon, de mégsem tettem. Rábíztam magam arra, ami a pillanatból előbukkanni akar. Tíz percbe tellett és elcsendesedett a hangzavar, és a hangok finoman ölelkeztek a térben.

A péntek esti Szerelem-Örvény hasonló szépséges megtapasztalást hozott. Évekig vezettem a szertartásokon kígyózó ember-spirálokat. Péntek este nem én vezettem a spirálokat, hanem azok vezették saját magukat. Csak annyit mondtam, hogy változzanak a körök kígyóvá, és örömmel láttam, hogy kígyózni kezdenek a teremben a spirálok, növekszik az energia-tér és nő az eksztázis.

A világban az ember alkotta rend szétesőben van és ÚJ REND születik. Az természetes rend, ami ott van a természetben és egyszerűen szép. Az a rend, ami a Lélekből fakad, és egyszerűen szép. Új korszak bontogatja szirmait. Egy olyan élet, melyet nem akta-kupacok és átláthatatlan jogszabályok irányítanak, hanem a Lélek. Egy olyan Világba lépünk át, ahol az emberek Lélekből élnek, viszi őket a pillanat áramlása és az eddigi küzdelem gyönyörteljes megtapasztalássá változik. Sőt már át is léptünk, csak vannak olyanok, akik még ellenállásban vannak, és az új rendet káosznak hiszik.

Saját életünkben is egyre több olyan helyzettel találkozhatunk, amikor szétesik az elképzelés, ami leírja azt a rendet, aminek szerintünk lenni kellene. Minden ilyen helyzet esély egy új kalandra, ami gyönyörű megtapasztalások felé visz minket. Ha hagyjuk. Mert sokszor ellenállunk a saját rendünk szétesésének, és ezzel eltoljuk a helyén születő természetes rendet is.

De dönthetünk másképpen is, tágulhatunk a pillanatból kibomló, csodákat tartogató természetes renddel. És ennek a rendnek az a sajátossága, hogy nem a vágyainkról való lemondás felé visz, hanem a vágyaink olyan megtestesülése felé, ami felülmúlja azt, amire az elménk által kitalált rend lehetőséget adna.  Engedd történni a Változást. Erősödj meg a bizalomban, hogy jó helyre visz. Ezzel utazunk csütörtök este:

 „Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS EST

2011. november 17. 18:00-22:00

Az este három részből áll:

18:00-19:00     Saját életből vett példákkal illusztrál előadás a MEGENGEDÉS átalakító erejéről.

19:00-19:45    A MEGENGEDÉS állapotába való átlépés egyszerű gyakorlatának közös gyakorlása

20:00-22:00     A résztvevők által elhozott élethelyzetek felállítása, és az arra való rápillantás, hogy hová visz minket a szituáció, ha engedjük történni

MA ÉJFÉLIG (november 14.) még kedvezményes 3000Ft-os áron jelentkezhetsz!

 Részletes információért ide kattints!

Jelentkezéshez küldd el nekem a MEGENGEDÉS szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

A rend mögötti rend áthatja a női létet. Egész lényünket átjárja, mégis egy olyan terület, melyet sokáig magára hagytunk. Elhittük azt is, hogy nincs. A nő a kapu a látható és láthatatlan között. És ha szeretnél ebből minél többet felfedezni várlak Téged új Nőknek szóló szertartás-sorozatomra:

Fátyol-Tánc Szertartások – 5 szertartás női erőnk 5 aspektusának felfedezésére

Első alkalom:

Látó-Fátyol * 2011. november 21. 18:30-21:30

A temetés a nők dolga volt, sirató-asszonyok segítették át a testét elhagyót a Fénybe. Női szemek kísérték a Lelket az ösvényen, ami a belső szem számára látható. A női szem keresztül lát a sötéten, keresztül lát az anyag sűrűségén, képesek vagyunk belelátni a Fénybe, a Valódiba, akkor is, amikor azt sűrű fátyol takarja. És ha egyszer látjuk, akkor az elindul a fátylon túlra és megérkezik a formák világába. Ez a szertartás utazás a magunkban hordozott transzformációs erővel, és belső látásunk erejében való biztos megállással. A szertartásra egy könnyű, áttetsző fekete fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás. KEDVEZMÉNY! Ha a következő három napban jelentkezel, a te részvételi díjad az első szertartásra csak 3000Ft! Az öt szertartás együttes részvételi díja csak 12500Ft!

A szertartásokról részletes információért ide kattints!

Jelentkezéshez küldd el nekem a FÁTYOL szót, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta