“Én Ankhesenamun, lánya Fénylő Apának és Anyának…emlékszem AketAton fényességére, emlékszem arra, hogy az Élet Ünneplésére ébredtünk, abban éltünk és aludtuk el. Emlékszem apám békét adó pillantására, emlékszem arra a Fényre, mely jelenlétét övezte és kísérte, a fenségességre, amely mégis szeretettel-teli egyszerűséggel párosult, és mindenki felé nyitott volt. Bárki megközelíthette. Hiszen egész élete ezt tanította. Felismerni Isteni származásunk, annak bizalmában élni és puszta jelenlétünkkel ébreszteni a Fényt mindazokban, akik akár egy pillanatra is megérintődnek a találkozásban.” (Veres Kriszta, A Nap Leánya)

Elkezdtem írni az új Lélek-regényemet Akhenatenról és családi vonaláról. Akhenaten és uralkodása, amit Amarna időszaknak neveznek az egyik legjobban megosztó eseménye az Ősi Egyiptomnak. Sokan eretnek fáraónak tartják őt, diktátornak, aki betiltotta az Istenek és Istennők tiszteletét, és helyette bevezette Aton kultuszát. Az Ősi Egyiptomban egyszerűen törölték őt a király-listáról, őt és minden leszármazottját. Szépséges városát lerombolták, köveit széthordták. Az Amun Papság Akhenaten létezését, üzenetét igyekezett láthatatlanná tenni, mintha soha meg nem történt volna.

De a Fényt sosem lehet kioltani, Akhenaten energiája ma is élőn lüktet, és sokakat szólít meg, vannak akiket vonz, vannak, akiket taszít. De megszólít és hat.

Ki volt Akhenaten? Mit üzent? Diktátor volt, vagy Fénylő Tudatosságú Király, Égi Hírnök? Mi az Igazság?

Azt, hogy számodra mi az Igazság csak te tudod eldönteni, de én leírom az én Igazságomat, úgy, ahogy azt Ankhesenamun – Akhenate lánya, Tutankhamon és Ay Fáraók Királynője – elmesélte nekem.

A könyv megjelenését augusztus végére tervezem. De addig is szeretettel osztom meg Veled az első fejezetet, Ankhesenamun első üzenetét:

“Én Ankhesenamun, lánya Fénylő Apának és Anyának tudom milyen gyors és mély rombolást visz véghez a félelem. Tudom milyen gyorsan növekszenek a félelmek, milyen kényszerképzeteket hoznak létre és képesek romlást vinni a legmegszenteltebb virágzás közepébe is.

Emlékszem AketAton fényességére, emlékszem arra, hogy az Élet Ünneplésére ébredtünk, abban éltünk és aludtuk el. Emlékszem apám békét adó pillantására, emlékszem arra a Fényre, mely jelenlétét övezte és kísérte, a fenségességre, amely mégis szeretettel-teli egyszerűséggel párosult, és mindenki felé nyitott volt. Bárki megközelíthette. Hiszen egész élete ezt tanította. Felismerni Isteni származásunk, annak bizalmában élni és puszta jelenlétünkkel ébreszteni a Fényt mindazokban, akik akár egy pillanatra is megérintődnek a találkozásban.

Emlékszem arra a Szerelemre, amellyel Apám szeretette Anyámat. Anyám emlékei a Fényről nem voltak olyan tiszták és erősek, mint Apám bizonyossága, de a Szerelmük táplálta Anyám folyamatos felismeréseit és  Belső Fényének kiteljesedését.

Amikor a Belső Fény kiáradása elér egy bizonyos pontot spontán beavatás nyílik ki számunkra. A való élet teljes valódiságában kísértődünk meg egy olyan gyenge pontunk által, amely korábban a Szeretet Törvényéből való kizuhanásunkat hozta.

Anyám számára ez volt a gyermekei jövője iránti féltés. Apám mindenféle szinten és módon szólt hozzá, de erőssebbek voltak a félelem-emlékek, és a papság és családja hangjai, hatalmat kereső hangok, melyek Nefertiti anyai félelmeinek felnagyításán keresztül keresték az utat a hatalomhoz.

Anyám félelmei növekedtek és Apámat akadályként, tanításait veszélyforráskét kezdte érzékelni, ellene fordult, megtartva a felszíni tisztaságot, de belül félelem által táplált szándékokkal.

Apám pontosan látta ezt, hiszen mindent látott. És engedte a történést. Megtartotta Anyámat a szeretetében, ugyanúgy szerette az elpusztítására szőtt tervben, mint szerelmük lángolásában. Ez volt Apám beavatása. Nem siettetni mások ébredését és beavatódását, hanem megadni hozzá a Szeretet-Teret és Időt. Ebben majdnem elbukott azzal, hogy túl gyorsan akarta népe ébredését. Ezt használta ki a papság. Apám anyámnál korrigált. De már késő volt.

Emberi szemmel késő, de sosem késő ott, ahonnan Apám szemlélte a Világot, a Szeretet Áramlásának Végtelen Ócenjából. Ahol minden, ami nem szeretetet lehetőség arra, hogy Szeressünk.

Ezeket már csak később láttam át, és értettem meg. Núbia sivatagában egyedül töltött idő alatt. Amikor már eltűntem a Hatalom Világának szeme elől, névtelenné váltam, hogy a fiamban új esélyt kapjak a Szeretettel való korrekcióra.

Akkor már elpusztítottam az Ankhot, amelyet rám bíztak, elrejtettem az Élet Kulcsát, az Élet-Energia irányításánal eszközét, hogy megóvjam a visszaélésektől…” (Veres Kriszta, A Nap Leánya)

A második Lélek-regényemet előrendelheted kedvezményes áron:

Veres Kriszta – Krisztel: A NAP LEÁNYA

ankhesenamun1

várható megjelenés 2018. augusztus végén

A nyomtatott könyv tervezett ára 3600Ft.  A könyvet előrendelheted kedvezményes, 2900Ft-os áron.

Rendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

És a könyv megjelenése előtt olvashatod első Lélek-Regényemet:

Veres Kriszta – Krisztel: AZ AMAZIGH HERCEGNŐ

Nagy Sándor, Kleopátra és Mária Magdaléna története, ahogy lépteik összeérnek Siwában, a sivatag mélyén, az Orákulum Templomában

További információért IDE KATTINTS!

Ha pedig személyesen is elindulnál Akhenaten, Nefertiti, Ankhesenamun, Tutankhamon nyomában, akkor szeretettel várlak az októberi úton:

Az Alkimista – Szakrális Utazás EGYIPTOMBAN

2018. október 19-31.

A szakrális utazásról részletekért IDE KATTINTS!