Sub Rosa – a misztérium és tudás, melyet titokként kell kezelni, melyet csak az arra hivatottnak lehet felfedni. Először Ízisz Misztériumaihoz kapcsolták a Római Birodalomban. Később átvették titkos társaságok is. A kereszténység idejében jellé változott a rózsa. Templomokban, katedrálisokban a falba vésett, képeken megtalálható rózsa szimbólum alatt gyakran találunk olyan információkat, melyek kódoltak és melyek túlmutatnak az Egyház által elfogadott dogmákon, tanításokon. Ezek a rejtett információk gyakran kapcsolódnak Fekete Madonnához, Máriákhoz, Magdalénához, azaz a női misztériumokhoz.

Évek óta utazom a Rózsa Alatti titkokkal, és évek óta tapasztalom, hogy a kódolt üzenetek könnyedén nyílnak fel előttem, a történelmi tények mögötti rejtett összefüggéseket úgy látom át, mintha kaptam volna ehhez egy speciális dekódoló szemüveget. Most értettem meg, hogy miért van ez így.

Két éve próbálok bejutni az Alexandria-közeli Ízisz és Ozirisz Templomba, ahol Kleopátra sírját keresik. A Templom zárva a látogatók előtt. de most az OroszlánKapu energiájában kinyílt az ajtaja előttem. Döbbenetes élmény volt, azonnal ismerős, és felkavaró, hiszen azonnal érzékeltem a Templom tájolásával a tér-időbe ültetett örök üzeneteket. A Templom az időn kívül létező prófécia, rengeteg idővonal ér itt össze és kapcsolódik Magdaléna és Easa Misztériumához.

Ezen kívül a Templom a Misztérium Arkitekjeinek beavató helye, ezért is volt ismerős, jártam már itt. Itt kapták a tanításaikat azok, akik később a Sub Rosa titkos tudását a templomokba ültették, hogy lássa az Igazságot az, akinek a szeme nyitva.

A Templom az OroszlánKapu előtt nyílt ki, majd újra beengedett közvetlenül az OroszlánKapu után, és második alkalommam megérkezett a meghívás arra, hogy itt kezdjük majd az októberi Egyiptomi utazást:

dahabeya1

A Titkos Tudás Misztérium-Útja Egyiptomban

2021. október 12-23.

taposirismagna

Október 12.  Repülés Kairóba, transzfer a szállodába

Október 13.  Alexandria

Alexandriában felkeressük a Régi és Új Könyvtárat, majd a Misztérium Arkitektjeinek templomát, ahol az út nyitó-szertartása lesz.

Október 14. Gizai Fennsík (középső Piramis), Mena House reggeli, repülés Aswanba

Giza három piramisa Orion öve, azaz ehhez a három csillaghoz hangolt. A Szfinx a Szíriuszi Macskalényeket ábrázolja egy elképzelés szerint, akik szintén jelentős szerepet játszottak az ősi Kemet megalapításában. A Nagy Piramisra, és a Szfinxre így tekinthetünk, mint az Orion és Szíriusz energiájára a tájban, azaz Ozirisz és Ízisz energiájára.

Október 15. Kalabsha Temploma

Ezen a szigeten öt különböző núbiai templom található. A fő templom Mendulis – Hórusz núbiai neve – temploma, ahol Mendulis keselyűköpenyébe burkolózva várja mindazt, amit elengedni vágyunk. Kertassi – Hathor núbiai neve – szentélye pedig az első kapu az Álmok Útján.

Október 16. Philae Temploma, kihajózás a dahabeyaval

A papnő sziget az eredeti Szent Sziget, ahol Ízisz Ligete őrizte Ozirisz testének egy darabját. Volt itt egy barlang, ahonnan az áradás “indult”, a folyót Ízisz Oziriszért hullatott könnyei duzzasztják fel. Az Ízisz Templom más funkciói mellett az Isteni Házasság helyszíne volt. Itt egyesült a beavatott Fáraó a beavatott Királynővel, aki magát Íziszt, azaz Egyiptom földjét testesíti meg. Ízisz a trón, tőle kapja a jogot a Király az uralkodásra.

Október 17.  Kom Ombo Temploma

KomOmbo a Dualitásból az EGYbe Templom, a krokodil beavatások helyszíne is.

Október 18. Edfu Temploma és Al Kab Temploma

Edfu Hórusz Temploma. Hórusz a Fény-gyermek, aki Ízisz és Ozirisz nászából születik, itt ebben a Templomban folytatódik tovább Ízisz és Ozirisz története.

El Kab apró, de annál különlegesebb templom, melyet Hathornak és Nekhbetnek épített III. Amenhotep és Tiye Királynő, Akhenaten apja és anyja. A portal, melyen keresztül Akhenaten, a csillaglény belépett a földi síkra.

Október 19. Esna, Karnak Temploma és Luxor Temploma

Esna a varázslat temploma, az Annunaki kapcsolódásinkat gyógyító hely.

Karnak Temploma az Amun Papság egykori központja, rengeteg kódolt misztériummal. Itt található Sekhmet “élő” szobra.

Luxor Temploma, az Ember Temploma. A Templom különböző részei megfelelnek az emberi test különböző részeinek, így erőteljes gyógyító helye a testnek.

Október 20. Hatshepsut Temploma és a Dandarai Hathor Templom, utazás Marsa Alambe

Hatshepsut Királynő és egyben Fáraó, különleges szerepet töltött be Egyiptom történelmében, hiszen nőkét ült Egyiptom trónján. A Temploma a Mátrixról való leválás erőteljes portálja.

A Dandarai háromszintes Hathor Templom Egyiptom szívcsakra temploma, ahol a Hét Hathor lágy, de erőteljes energiája vezeti a belső transzformációs folyamatot.

Október 21-22. Pihenés a Vörös Tengernél, Marsa Alamban

Október 23. Hazarepülés

Akkor érdemes velem utaznod ha nem elmebéli információkat akarsz, hanem felfedeznéd az ősi helyek energiáját, és azt, ami a Lelked és Egyiptom Lelkének találkozásából előbukkan.

Az utat egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, én vagyok a spirituális rész vezetője és az energia-folyamatok megtartója.

További információért írj nekem: jelentkezem@vereskriszta.com

FIGYELEM!

A nyitó szertartást, AMIGDALA AKTIVÁLÁST, melyre a MISZTÉRIUM ARKITEKTJEINEK TEMPLOMÁBAN kerül sor videóra rögzítjük, így akkor is utazni tudsz vele, ha személyesen nem tudsz velünk lenni.

A videóanyag díja 7700Ft.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, címed (a számlához) és az AMIGDALA szót erre az email címre: jelentkezem@vereskriszta.com

A nyitó szertartás alatt készül az új illat-eszenciánk is:

SUB ROSA Olaj

A SUB ROSA Olaj alapja az Ízisz-Magdaléna Olaj, mely eredetileh a szent női-papnői vérvonal – nem csak fizikai, hanem lelki es szellemi – önmagadban valo felebresztesében és a kapcsolódás elmélyítésében segít.

Ez az olaj balady, azaz egyiptomi rózsa olajból készült. A balady rózsa illatában benne van Egyiptom földjének minden varázsa, mélységesen szép női energiája, ahogyan benne volt Mária Magdalénában is, akit Kleopátra unokájaként és Ízisz Papnőként erős szálak kapcsolnak Egyiptomhoz. És még valami benne van a balady rózsában, a mindenki számára elérhető, azaz bárki Magdaléna energiájának edényévé tud válni, aki elég bátor ahhoz, hogy a Lelke szerint éljen. A hanganyag és az üzenettel átrezgetett parfüm-olaj felszentel arra, hogy a Magdalénától ajándékba kapott energia-minőségeket áraszd magadból az életedbe.

Az Ízisz-Magdaléna Olajből születik meg október 13-án az AMIGDALA AKTIVÁLÓ Szertartáson a SUB ROSA Olaj anya-eszenciája. Az Ízisz Magdaléna Olajat keverjük a résztvevők által hozott különböző rózsa-olajokkal, a szívek szándékával és a szertartás energiájával.

A SUB ROSA Olaj használata:

Egy-egy cseppel finoman érints meg a harmadik szemedet és a Mátrix pontot a nyakadon (öreg lyukként is ismerheted), majd lélegezd be ezen a két ponton keresztül az amigdala két mandulájába a olaj illatát és rezgését azzal a szándékkal, hogy igen mondasz SOPHIA, azaz az isteni bölcsesség, intuitív vezetés ébredésere benned.

A SUB ROSA Olaj ára 2220Ft (10gr), október második felében tudod majd átvenni.

Megrendeléshez küldd el a neved, telefonszámod, címed (a számlához) és a SUB ROSA Olaj szavakat erre az email címre: jelentkezem@vereskriszta.com