A mesémben létezik egy olyan Világ, ahol minden pillanat az öröm és a szeretet erejével átitatott. Ebben a Világban szeretkezünk, táncolunk, énekelünk, dobolunk, jókat eszünk, gyönyörködünk a Világ szépségében. Tegnap egy barátnőmet gyógyítottam, és az volt az első üzenet a Lelkétől, hogy az álom, amit hív már rég testet öltött az életében, csak nem vette észre. És akkor rádöbbentem, hogy hiszen már én is rég a mesémben élek.

Magyarországra utazásom előtt elmentünk ebédelni a kedvenc sushi éttermembe két egy egyiptomi barátnőmmel és arról beszéltünk ki milyen Világról álmodik. Elkezdtem a Világomról mesélni és azt vettem észre, hogy a júliusomról mesélek. Pont olyan volt, mint amilyennek a Világot álmodom. Éjjel nevettünk, ölelkeztünk, szeretkeztünk és az Istenihez repültünk a Kedvessel. Felébredés után tettem-vettem, könnyedén, majd visszabújtam a Kedves mellé, amikor ő is felébredt. Délután, miután elment gyógyítottam, találkoztam a barátaimmal, jókat ettünk, vitorláztunk a Níluson. És sok estét töltöttem a Téren, ahol egy hónapig egyiptomiak tömegei táboroztak. Összetalálkoztunk sátrak előtt vadidegenként, sokszor egymás nyelvét sem értve, és összeértünk a megosztott ételben, a szemek pillantásában, a meditáció csendjében, a dob és az ének hangjában, a mosolyokban és egymás felé nyíló szíveinkben.

Aztán jött az augusztus és vele az Egyiptomot jelen pillanatban kormányzó hadsereg, aki a Tér idilljét szétverte. És én vágyakoztam a Világom után. Közben szerte a Világon Tereken gyülekeznek az emberek, és a kormányaik minden próbálkozása ellenére nem mennek haza. Nő a számuk és egyre szaporodnak a Terek.

És én továbbra is a mesémben élek. Most éppen itthon vagyok, és nem győzök újra rácsodálkozni a szépségre, ami minden pillanatban körül vesz. A repülőtérről az Élet Szentségét ünneplő szertartásunkra érkeztem és azóta szertartásból szertartásba hullámzom. És az egyik szebb, mint a másik. És mi történik a szertartások között? A mécseseknek a textilek színén szétszóródó fénye kísér, ölel a levelek ezer színén csillogó napfényben, a tó vízéről elrugaszkodó hattyú kecsességében, az arcomat simogató kezekben.

Tegnap egy számomra ismeretlent nagyon felbosszantott a honlapom tartalma és azt írta, hogy teremtsek magamnak agyat a fantáziámmal. Ez alatt általában azt szokták érteni az emberek, hogy legyünk racionálisak, nézzük a tényeket és ne ábrándozzunk. Jót mosolyogtam az egészen és visszatértem a mesémhez. És ahhoz a boldogsághoz, hogy a mesém „fertőz”. Hogy egyre több ember választja ezt a Világot és hogy az évek során egyre több embernek tudtam megtanítani azt, hogy hogyan vigyen el másokat is ebbe a Világba, amelyet valahol mélyen mindannyian vágyunk (általában azok a legjobban, akik a leginkább tiltakoznak ellene, csak ők annyira félnek lépni, hogy inkább hülyének nevezik azokat, akik lépnek a szív vágyai felé).

Hétfőn a Pap/nő Iskola másodikosai pótolták azokat az alkalmakat, amiről lemaradtak. És hihetetlenül gyönyörű napunk volt – persze ugyanezt elmondhatom az elsősök pénteki papnő-szenteléséről és a szombat esti Magdaléna Szertartásról is -, és számomra azt volt a legsimogatóbb látni, hogy hová vitte a papnő iskolásokat ez a két év. Hogy mennyire mélyen együtt utaznak a pillanattal, bátran vállalva minden váratlan helyzetet és hogyan tudják tapinthatóvá és fizikailag megtapasztalhatóvá tenni a pillanatban úszó varázslatot.

Idén a Pap/nő Iskola teljesen megújulva indul útjára:

“Túl az ideákon, hogy mi helyes és helytelen van egy tér. Ott találkozom veled.” (Rúmi)

Mit tesz a Pap/nő? A VARÁZSLATBA VISZI EL AZ EMBEREKET. És mi a Varázslat? Az elme kontrolljának elengedése, a megadás, ahol megszűnik jó és rossz, helyes és helytelen és csak a LÉTEZÉS marad. Varázslat az, amikor kinyílik a híd a látható és láthatatlan között, megnyílunk a térben áradó energiáknak és odaadjuk magunkat a velük való együtt táncnak.

A Pap/nő Iskola azokat várja, akik érzik magukban a Lélek ösvényének lüktetés, azokat, akik vágynak túllépni a világokat és világot szétválasztó fátylon és visszaérkezni oda, ahol minden összeér és minden EGY. Azokat várja ez a képzés, akik hívást éreznek arra, hogy másokat is segítsenek az EGYségbe érkezésben és a szeretetből fakadó életben:

Lélek-Láng Pap/nő Iskola

indul: 2011. november 4-én

Az eddig hároméves Iskola ebben az évben kétévessé változik és megújul.  Továbbra Az első és második spirál (év) anyagát összeötvözve egyben “táncolják” végig a résztvevők. Az első spirálban eddig az évkörrel ismerkedtünk, illetve annak transzformáló hatását engedtük be az életünkbe, észrevétlenül már elkezdtek a résztvevők beavatódni pap/női “szakmába. A második spirál pedig már nagyon tudatosan a “szakmára” való visszaemlékezésről szólt (szertartások megtervezése, vezetése, gyógyító tér megtartása, elemekből olvasás, világok közötti utazás, orákulum és Istennő-megtestesítés).

Most a két spirál tanításait egy évben fonom össze Onodi Renáta papnői segítségével, aki ebben az évben aktív segítőm volt az első évesek folyamatában, novembertől kezdve pedig tanítóként tevékenykedik mellettem. A gyorsított folyamatot az a tudat-tágulás és rezgés-emelkedés teszi lehetővé, ami az elmúlt néhány évben történt, illetve most is történik. A tudat-tágulással könnyebb az emberek számára az elengedés és megadás, ezért a transzformációs folyamatok egyre gyorsabbak és örömtelibbek, ami így teret hagy arra, hogy a pap/nők figyelme kinyíljon a pap/női tudás gyakorlata felé.

A képzésnek továbbra is része a női út, a természet ciklikus változása mögött meghúzódó erőkkel – melyeket az őseink Istennőkként tiszteltek – való együtt áramlás, mert ez az út nagyon szépen és mélyen beavat az emberi folyamataink működésébe és mert ez az út hatalmas szabadságot biztosít a rendszerekből való kilépésre és az élet teljességének tapasztalására. De túllépünk ezen a rendszeren is a képzésben helyet kapnak férfi spirituális utak elemei és erői is. És helyet kap mindaz, amit az évek során a teremtésről megtanultam.

“A célunk immár: fölébredni az álomban. Ha fölébredettek vagyunk az álomban, az ego teremtette földdráma véget ér, és egy jóindulatúbb, csodás álom bontakozik ki. Ez az Új Föld.” (Eckhart Tolle)

Pap/nőként ébresztünk, megmutatjuk a szenvedésből kivezető ösvényt és felébresztjük az öröm, szépség és élet szentségének szunnyadó emlékeit, felébresztjük az embereket valódi Ragyogó Önmagunkra, ébresztői és teremtői vagyunk az új csodás álomnak.

A Pap/nő Iskola tematikájáról további információt ide kattintva olvashatsz!

Ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél írj nekem: kriszta@vereskriszta.com

És ismét megbizonyosodtam abban is, hogy egyetlen dolog választhat el a Varázslatban Létezéstől, és minden pillanatom gyönyörrel teli átélésétől: saját magam. Az a saját magam, aki elveszik az ego sugallta gondolatokban és az azokból születő szétválasztottságban. A Szúfik azt mondják, hogy a „Te napod táncol minden atomban”. És így is van, a Forrás, az Egy gyönyörű fénye táncol minden atomban. Bennünk is, és az erre való felébredésünk a kulcs ahhoz, hogy kilépjünk a szenvedésből és táncoljunk a Lélek végtelen terében.

Egyéni gyógyításaimon a Lélek rezgésére hangolom vissza a hozzám fordulókat. És ez a gyógyítói út az életem legnagyobb áldása, csodálatos ajándék, amit visszakaptam ebben az inkarnációban. És most nagy örömömre szolgál, hogy ezt tovább adhatom mindazoknak, akik érzik a hívást erre a szépséges gyógyítói útra:

Lélek-Gyógyítói Kurzus Veres Krisztával

Indul: 2011. november 12-13.

Az egyéves kurzus öt hétvégéje alatt egyre mélyebbre lépünk a saját Lelkünkkel való kapcsolódásban, a Lélektől Lélekig való kapcsolódásban, mások Lélek-energiájának érzékelésében, érzékelésünk tágításában és a bizalomban, ami képessé tesz a Lélek-hang követésében.

FONTOS! A folyamat nem ér véget a találkozó végén, találkozóink között folyamatos spirituális gyakorlatok, illetve gyakorlások segítik a révész-gyógyítói rezgésben való megerősödést. Ez mindenképpen elkötelezettséget igényel, de a jó hír az, hogy ez jó tesz neked és a környezetednek is, mert a Lélek folyamatos választása a harcokból a belső békébe és a könnyed áramlásba emel.

A Lélek-Gyógyítói Kurzusról  további információt ide kattintva olvashatsz!

Ha hív téged a lélek-gyógyítói út akkor írj nekem és elküldöm a jelentkezési lapot: kriszta@vereskriszta.com

És lehet-e élni agyatlanul? Lehet-e hinni a mesében? Lehet-e élni a mesét, amire a szíved vágyik. LEHET. És még az erőd is meg van ehhez! Tegnap valaki azt mondta nekem, hogy szerinte mindenkinek van varázsereje, amivel teremteni tud. És ez így is van.

Arató Mónikával VAN Elvonulást tartottunk a nyáron, és most egy újabb közös rendezvénnyel várunk ebben a témában:

VAN – Teremtő Nap
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. október 8. 10:00 – 17:00

Bármi, ami eszünkbe jut, az máris van. A bal-agyféltekés világ embere csak azt fogadja el van-nak, amit máris érinteni, szagolni, hallani, látni tud, azt nevezzük van-nak, ami máris fizikai formába sűrűsödött. Ha elveszünk ebben a hitrendszerben, akkor könnyen beleragadunk a nincs-be. Mert a formába sűrűsödés előtti állapotot nincs-nek érzékeljük, és ez feltámasztja bennünk az ellenállást és a nincs erőszakos, azonnali megváltoztatását.

Ha közben megnyílunk annak a világnak, ami a lehetőség szerint létező, ami éppen a pillanatból íródik, akkor az, amire vágyunk, gyorsabban tud nincs-ből van-ná változni, azaz finomenergiából fizikaiként érzékelhetővé sűrűsödni.

A program:

10:00–11:15 – Volt, van, lesz – Arató Mónika workshopja

11:30-12:45 – Elengedem, megengedem, beengedem – Veres Kriszta előadása

13:00-14:00 – A résztvevők személyes történeteinek, kérdéseinek megbeszélése annak érdekében, hogy az a történet váljon valósággá, amire vágyunk.

15:00-17:00 – Itt és most minden VAN – szertartás, amivel együtt magasabb szintre emeljük a nap során elhangzottakat.

A VAN – Teremtő Napról további információkat ide kattintva találsz!


Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a neved és a címed:
jelentkezem@vereskriszta.com

(A Van – teremtő nap részvételi díja 10 000 Ft.)

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta