Olyan szép, ahogy minden összeér. Május elseje körül írtam az ötödik Atlantiszi Angyal érkezéséről. És azt éreztem, hogy a májusi ÚjHoldnál szeretne érkezni a rezgésé idéző meditációs anyag. Megjelent hozzá az is, hogy Egyiptom melyik szakrális pontján készítsem el a hanganyagot. És mennyire nem véletlenül…

Persze tudjuk, hogy véletlenek nincsenek, de akkor is szép ugyanazt az üzenetet másképpen is megkapni.

A szakrális hely, amely megszólított Abu Ghurabban, Kairótól nem messze van, itt állt valaha Ozirisz Nap-Temploma. A Nap Templom ma romos, de gyönyörű fehéren világít a közepén az atlantiszi oltárkő. Az oltárkövet a négy elem atlantiszi angyalai őrzik.Közéjük érkezett meg az ötödik, a Szer-Elem Angyala.

Tegnap egy Facebook levelezés alatt, egyszer csak felfénylett előttem az alabástrom oltárkő gyönyörű Holdként. És körülötte a templomot holdnap1érzékeltem, mint a Napot. Le is írtam ezt a levelezésben, miközben borzongatott a Hold és a Nap egysége.

De azt, hogy az ÚjHolddal együtt napfogyatkozás is történik, nem realizáltam, amíg rám nem talált tegnap éjjel egy kép az eseményről. És az égi esemény gyönyörű üzenete, melyet most lefordítok neked is:

“Ahogy a Nap és a Hold energiái összehangolódnak a szeretetben, megkezdődik alkimista utazásuk egymás lényegéhez, ahol összeölelkeznek a Szent Házasságban.

Isteni szerelmeskedésük alatt a Nap tűzgyűrűbe burkolja a Holdat, melyet az összehangolódásuk kisugárzó rezgése hoz létre, és ez az egyesülésük eredményeként a feltétel-nélküli szeretet hullámait indítja a Föld felé. Ez a kozmikus sugárzás egy olyan hatalmas szeretet-gömbjében éri el csúcspontját, amely mindenkit ledönt a lábáról, aki tudatosan hangolódik erre az energiára.

Képzeld el, hogy a szívcsakrád rózsaszín fényben megnyílik, és ez a belőled kiáradó fény összetalálkozik a Föld felé hullámzó nap-hold energiával”

Ezt a rést különösen imádom, mert a szív rózsaszínje és az égi esemény tüzes színe pont az Ötödik Angyal szín-rezgése, ahogy ezt korábban is írtam: “Tegnap valami megváltozott, az oltárkő áttetsző rózsaszínben kezdett ragyogni. Ma ezt a ragyogást átszőtte egy szintén áttetszőségbe hajló narancs-vörös izzás. Az ötödik Angyal megérkezett.”

A képhez tartozó írás arról is beszélt még, hogy áldott ez az idő arra, hogy Iker-Lángok, Lélek-Társak és Szerelmesek minden szinten egyesüljenek, illetve segítő energiák ezek az IkerLánguk, Szerelmesünk megtalálásában, és önmagunk még teljesebb elfogadásában is.

Csodaszép varázsidőket élünk. Már alig várom az estét és az Abu Ghurabba tett kirándulásunkat, amikor majd az Ötödik Angyal által adott meditációkat is rögzítem. Tegnapig volt a határidő, de mit számítanak ilyen időkben határidők. Írj, ha kéred a meditációkat:

“Az Ötödik Angyal” Meditációk

Három meditációs anyag jelentkezett be eddig. Az első harmonikus ölelkezésbe rendezi benned az elemeket (levegő, víz, tűz, föld), így megnyitva benned a Teret az Ötödik Angyallal való találkozásra, és az oltárkőből áradó angyali szív-dal befogadására.

A második hanganyag abban segít, hogy ezt a szív-dalt, illetve a rezgéseid angyali oktávra emelkedettségével átrezgesd azokat az élethelyzeteidet, ahol érzed, hogy az elméd irányít még, és nem a szíved.

A harmadik hanganyag abban segít, hogy a Szerelmes Társaddal közösen utazzatok el az oltárkőhöz és beengedjétek a angyali szív-dal transzformáló rezgését a kapcsolódásotokba. Figyelem! Ide csak azt viheted magaddal, akivel már nyíltan kimondtátok egymás felé, hogy ti egy pár vagytok. Ha ez még nem történt meg, akkor magadat és a Szerelmet tudod elvinni ebbe az élménybe.

A hanganyagok jelképes díja 1000Ft.

Megrendeléshez ide kattints!

És mélységes hála van bennem azért, hogy ezt a mai estét a Lelkem Másik Felével, az IkerLángommal élhetem át. Mélységes hála van bennem azért, hogy annyi idő után újra egymáshoz vezetődtünk, a kilenc hónapos különlét után újra egymásra találtunk, és együtt élhetjük a Mennyországot a Földön.

Mert a Mennyország teremtése a mi kezünkben van. Ajánlom neked online kurzusomat, ha tennél a párkapcsolati Mennyországért. Ma még kedvezményes áron:

„Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

indul: 2013. május 23.

5 hét * 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat

Most a Kurzust (eredeti ára 6600Ft) és a Hathor Kelyhe Hanganyagot (eredeti ára 2500Ft) kedvezményes, 4900Ft-os áron rendelheted meg, ha május 10-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

Részletekért ide kattints!