2005-ben Kathy Jonesnak tolmácsoltam, miközben ő Anahita Istennőt testesítette meg. Sorban jöttek az emberek, elhozták a kérdéseiket, kitárták a szívüket. Egyikük a félelmeiről beszélt. És akkor ott az Istennőtől, Kathy száján keresztül elhangzott egy mondat, ami megváltoztatta az életemet: „A félelmed mutatja az utat, amerre menned kell.”

És néhány hónappal előtte kaptam Kathytől egy másik sorsfordító mondatot is. Valaki azt kérdezte tőle egy elvonuláson, hogy honnan tudjuk mi az Istennő akarata. És ő így válaszolt: „Az az Istennő akarata, amire vágysz.”

Számolni sem tudom már, hogy hányszor megtapasztaltam ezt azóta. A Lélek szavát, ami minden pillanatban jelez, amely hív a szív vágyain keresztül, és a félelmeket, amik a vágyat övezik, és azt suttogják, hogy ne menjek arra, mert az mégsem jó, mert beláthatatlan következményei lesznek…De jól megjegyeztem, hogy a félelmem az útjelző, és ezért léptem arra, amerre a vágy és félelem mutatott. Az a mondat mindent leegyszerűsített, mert ha láttam, hogy mitől akar eltéríteni a félelem, azzal már arra is megerősítést kaptam, hogy jó irányba megyek, ha a félelem ellenére mégis lépek.

És mindez ismét megerősítést nyert, most egy barátnőm esetén keresztül. Az újév első napján kiderült, hogy a barátnőm egyik testvére rákos. Két napja a barátnőmmel együtt gyógyítottuk távolról, mert már Franciaországban van. Két perc sem telt el a Lélekmagjával kapcsolódás után, és máris pontosan megmutatta a Lelke, hogy mi van a teljesen hirtelen, szinte a semmiből érkező betegség hátterében. Nem teszi azt, amire a Lelke vezeti, mert fél, hogy ezzel ártana a másik testvérüknek.

Barátnőm másik testvére miniszter volt a januárban szélnek eresztett kormányban, és július óta börtönben van. A beteg testvér mindig is ellenzékben volt a Mubarak féle elnyomással kapcsolatban, a foglalkozása ügyvéd. A Lelke arra hívná, hogy képviselje a „forradalmi eszméket”, támogassa nyíltan minden erejével a forradalmat, de nem teszi, mert attól tart, hogy ezzel ártani fog a testvére ügyének. Attól tart, hogy az ő fellépéseit majd a testvére ellen fogja felhasználni a hatalom (amely csak a fejét vesztette el februárban, de amúgy ugyanaz maradt). A testvére iránt érzett szeretet félelmet hív elő belőle, és közben szinte már szétszakad attól, hogy a Lelke folyamatosan cselekvésre hívja. Pont ez volt a célja a hatalomnak. A megfélemlítés. Senki sem érti miért van börtönben az egyik testvér, nincsenek ellene valódi vádak, minden hónapban eljátszanak egy tízperces tárgyalást, ahol nem derül ki semmi, majd újra elnapolják a tárgyalást egy hónappal. Most már tudjuk, azért van börtönben az egyik testvér, hogy ezzel megkössék a másikat, akit most a betegség kivont ebből az ügyből. A félelem itt is az útjelző. Azt mondja, hogy „lépj vissza, ne képviseld azt, amit egész életedben Lelked legmélyéről képviseltél”. És közben pont arra van az út, ahonnan a félelem eddig a beteg testvért eltérítette.

A félelmek nagyon trükkösek, olyan kőkeményen bebetonozott valóságot képesek eléd vetíteni a Lelked útjának követésével kapcsolatban, hogy ha nem vagy éber el is veszel benne. De most az éberség ideje van. Nem veszhetünk el többé a félelmek illúziójában, felébredünk a Valóságra, ami a Szeretet.

Örülj a félelmednek, ha találkozol vele, mert megerősít az útban, amire a Lelked hív. Ne harcolj vele, öleld át inkább szeretettel és megszelídül. Mert a szeretetben minden megszelídül és minden feloldódik. A Lelked ösvénye pedig csak a félelmeid szemüvegén keresztül tűnik rögösnek, amikor rajta lépsz megtart, és támogat.

Ebben segít személyes Lélek-Összekapcsoló Gyógyításom, amire legközelebb január 20. után találkozhatunk. Az időpontokból jelentkezési sorrendben tudsz választani. Január 17-ig azt a részvételi díjat fizetheted a gyógyításra, amit 8000Ft és 13000Ft között most jó szívvel tudsz kifizetni:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

2012. január 25.  17:45-18:45, 19:00-20:00 * 2012. január 30.   17:45-18:45, 19:00-20:00 * 2012. január 31. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30  * 2012. február 2. 13:00-14:00

Jelentkezéshez küldd el nekem a LÉLEK szót, a neved, a telefonszámod, a címed és a választott összeget: jelentkezem@vereskriszta.com

És az a kérésem, hogy attól se félj, hogy elronthatsz valamit azzal, hogyha éppen mégsem a Lelkeddel lépsz. Nincsenek hibák, nincsen olyan tragédia, ami ne tudna meggyógyulni, feloldódni, ha szeretettel öleled át, ha visszaöleled a teljességbe.

Két programot is ajánlok neked a közeljövőben, ahol ezt gyakorolhatod:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. február 7-én

21 nap ­* egy meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés * 3 személyes visszajelzés

A EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 8000Ft, ha MA ÉJFÉLIG (január 10-ig) bejelentkezel! Ha január 10-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben akkor a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT ajándékba kapod.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

 „Teljes Vagyok” – Gyógyító Szertartás az Istennő Templomban

2012. január 31. 19:00-21:30

A “Teljes Vagyok” Gyógyító Szertartás részvételi díja 3 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3000Ft, ha január 20-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tíz főben!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:

http://www.vereskriszta.com/szertartasok/teljes-vagyok-szertartas/

Amúgy éppen egy felforgatott lakás nappalijának közepén ülök, és hihetetlenül boldog vagyok. A lakás felforgatott, mert elkezdődött a festés, a szobámat már halvány-rózsaszínbe varázsolta át a festő, aki nagyon kedves (mert a Szalafik után kinyílt a tér egy másiknak :-)). Forr a világ körülöttem, a napjaim az itteni,  nehezebb élethelyzetben lévő barátaim támogatásával telnek, és mozifilmbe kívánkozó történésekkel. És közben várom vissza a Szerelmemet, akihez a saját mozifilm történések egyes epizódjai kapcsolódnak (nemsokára megírom ezt is, folytatásos lesz :-)).

Tudod valójában mindegy, hogy mi hogy van. Mert az élet csoda, a kedvünkért ruhát öltött, formában megnyilvánuló Isten. Csoda, ami minden pillanatban ölel, és sokszor észre sem vesszük, de amikor felébred a látás, akkor megtölt annyira, hogy szavakkal leírni sem lehet. Hogyan tudnám elmesélni, hogy mitől hallom ennyire szépnek az festő szerszámainak dalát. Hogyan tudnám elmondani, hogy mi tesz ennyire boldoggá. Hiszen nincsen más oka, csak az a SZER-ELEM, amit mindig magunkban hordozunk, mert ez a lényegünk, ebből vagyunk.

Rúmi szebben mondja nálam, de az ő szavai sem tudják visszaadni azt, amiben csak feloldódni lehet: „Azon a napon, amikor a szél tökéletes, a vitorla csak kinyitja magát, és a Világ teli van szépséggel. Ma egy ilyen nap van. A szemeim, mint a nap, ami ígér, ígéri az életet, melyet megtart minden reggel. Az élő szív úgy ad, mint az a világító gömb, mindkettő végtelen gyengédséggel simogatja a földet. És ez a szellő átjárja a Lelket, és ez a szeretet dobon játszik. Kezek mozdulnak körülöttem, és ki tudja magát ilyen szépségben megtartani…”

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta