Egy ismerősöm arról mesélt, hogy fiatal katonaként a deszantosokhoz került. A kőkemény fizikai megerőltetésen alapuló képzés azzal volt teletűzdelve, hogy a parancsnok azon kérdésére mit tesznek az ellenséggel ezt kellett kántálniuk: Átharapom a torkát. Egy hónap sem telt belé, és a katonák már csak azt keresték kibe köthetnének bele ellenségként.

Ennyire egyszerű. Minden a fejedben dől el. Ezt a hatalmon lévők pontosan tudják, és ezt a tudást használják arra, hogy minden szinten manipuláljanak.

Mint most ezzel az ítéletidő mizériával. Másról sem szólt a múlt hét csak arról, hogy mennyire szörnyű lesz minden, mert esik a hó. Néha már én is azon kaptam magam, hogy izgulni kezdek, vajon le lesznek-e takarítva a repülőtéri felszállópályák, és vissza tudok-e szerdán utazni Kairóba.

Ha elég ideig ismételnek neked valamit, előbb-utóbb elhiszed. Vagy felébredhetsz arra, hogy TE MAGAD választhatod ki azt, amire az elmédet programozni akarod. Mert állandó programok között élsz, a Mátrix a fejedben van. És a Mátrixból való felébredés az, hogy ezt észreveszed, és ezentúl tudatosan választod a programokat, amivel játszani szeretnél.

Például önkínzás helyett átprogramozhatod magadat arra, hogy ezentúl nyugodtan élvezheted az ételt, mert az nem hizlal, hanem fogyaszt. Furán hangzik? Az miért nem hangzik furán, hogy már az is hizlal, ha az ételre nézel? Csak azért, mert ezt ismételgeti a világ ezen fele ki tudja mióta. Ha szeretnél a testeddel kapcsolatban örömteli programokat írni magadnak, akkor várlak Téged holnap este:

Vágyott Test Work-Shop

2012. február 6. 18:30-21:30

A work-shop részvételi díja 5500Ft. Ha korábban már elvégezted az Online Testsúlyszabályzó Kurzust, és szeretnél frissíteni, megerősödni a rezgéseidben, választ kapni az esetleges kérdéseidre, akkor téged is szeretettel várlak. A te kedvezményes részvételi díjad ebben az esetben csak 1500Ft.

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

És van még egy tömeg-manipuláció, amit elhittünk mindannyian több-kevesebb időre. Vannak, akik még mindig hiszik. Mégpedig az, hogy egy idegen jobban ismeri a saját tested, mint te magad. Elhitted, hogy ne bízz a saját testedben, ne halld meg az üzeneteit és félj attól, hogy valami rosszul mehet vele.

Mi lenne, ha kilépnél ebből a programból, és félelmek helyett szeretettel táplálnád a testedet? Elmondom, mi lenne. Végre az lennél, aki valójában vagy, és a testeden keresztül ragyogna Lényed Fényének teljessége. Mert a tested nem más, mint ez a Fény besűrűsödve.

Február 10-én induló online kurzusomon együtt gyakoroljuk mindezt. Február 7-ig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

EGÉSZ-SÉG Online Kurzus

21 napos kurzus testi és lelki jóllétedért

indul: 2012. február 10-én

21 nap ­* egy meditációs hanganyag * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés * 3 személyes visszajelzés

Ha már megjelent az életedben a betegség, akkor ez a kurzus abban segít, hogy a betegséggel szembeni harcban való elmerülés helyett az EGÉSZ-SÉGEDET válaszd.

Ha nincsen fizikai tüneted, akkor ez a kurzus abban segít, hogy ne is produkálj ilyet, hanem inkább magadévá tegyél egy olyan hozzáállást a testedhez, és az életedhez, amelynek alapja az, hogy TELJES és EGÉSZ vagy Önmagadban.

A kurzust kiegészítheted a saját LÉLEK-ESZENCIÁDAT ERŐSÍTŐ VIZUALIZÁCIÓS HANGANYAGGAL. Ehhez skype címre van szükséged, hogy személyes konzultálni tudjunk, illetve rád hangolódhassak. Ezt követően elküldöm neked a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT, amit bármikor elővehetsz ahhoz, hogy megerősödj Önmagad Teljességében. A hanganyag ára 5000Ft. Ha február 7-ig bejelentkezel, akkor a LÉLEK-ESZENCIÁDBAN MEGERŐSÍTŐ HANGANYAGOT kedvezményes 4000Ft-os áron rendelheted meg.

A EGÉSZ-SÉG Online Kurzus részvételi díja 12000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10 500Ft, ha február 7-ig bejelentkezel!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/egesz-seg-online-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta