“És, most, ahogyan a Férfi lovát dél felé fordította és megtette az első lépéseket a homok-tenger felé a Sivatag Harcosában felizzott a tűz, a szívéből indult a láng, mely végiglobogott minden sejtjén. Finoman melegítő belső bizsergéssel izzott fel benne az öröm. Elkezdődött…A Férfi elindult, hogy Királlyá szentelődjék a sivatagi beavatásban…”

A sorok a készülő regényemből valók és Nagy Sándorról szólnak, aki elindult a sivatagi beavató úton, melyet bejárt egy ideig minden fáraó. Azért, hogy belül is valódi Királlyá szentelődjék.

siwa2016.1A Király bejárta a sivatagi utat, melynek végállomása Siwa és az Orákulum Temploma volt.

A Királynő is bejárta a sivatagi utat, délen, melynek végállomása Abu Simbel, Hathor Msztérium Iskolája volt.

Hogy a bevatás után a Szent Nászban keljenek EGYbe Phileae Szigetén Ízisz Templomában.

Mindkét beavató hely kívül esett az Ősi Egyiptom határain. Az ismert világon kívül kellett lépni a Királynak és Királynőnek.

Siwában a Királyokon kívül járt egy Királynő is: Kleopátra

“És valóban, a lódobogás erősödött minden irányból, a homokdűnék megteltek élettel, Harcosok érkeztek és foglalták el helyüket a tűz körül. Mindegyik hozott valamit, és elkezdtek felkészülni a Királynő fogadására. Ünnepi pillanat volt ez, hiszen ez a sivatag, és ez a Fény-Harcos Rend sosem üdvözölt még Királynőt eddig. Az itteni út a Királyok beavató útja volt. De most a sivatag kinyílt Kleopátra előtt, hogy védelmezze és elvezesse a királynői beavató helyhez, délre, Abu Simbelbe. És megnyílt előtte azért is, hogy általa ébredjen majd fel Antoniuszban annak a bavatásnak a lenyomata, melyet még Alexanderként kapott.”

És eljött ide Ő is, aki szintén Királynő, birodalma a női szívekben van: Mária Magdaléna

“Láttam, ahogyan a Harcosok egyenként odamentek hozzá, és átadták neki a királynői ékszereket. Nyaklánc, fülbevaló, fejdísz, karperecek, gyűrűk. Ékszerek, az Amazigh asszonyok hagyományos díszei, de mégis mások. Ezek az ékszerek neki készültek, a Királynőnek. Több, mint 250 éve dolgoztak már rajta a nép mesteremberei. Azóta gyűjtögették hozzá a szebbnél szebb köveket, kristályokat, mióta Alexander megkapta a beavatását, és az Orákulum Papnői látták azt, hogy Alexander útja Kleopátrával teljesedik majd ki, egy másik testben.

Az ékszerek rásimultak Kleopátra vörös hajára, és egyszerű fehér tunikájára. Nehéz ékszerek voltak, de a fiatal nő királynői tartással viselte a Királynőnek készült ékességeket. Úgy, ahogyan Mária Magdalénaként én is viselni fogom, amikor átlépek a nővé érés kapuján. És ahogyan viselni fogom akkor is, amikor Jézust királyi erejébe avatom a Szent Nász szertartásában.”

Siwa ma is Egyiptom egyik legmisztikusabb helye, más világ, más tér-idő.

Tavaly vittem oda csoportot először, és idén októberben újra indulunk. Várlak Téged, ha elindulnál a beavatás ősi ösvényén, Nagy Sándor, Kleopátra és Mária Magdaléna lépteit követve:

A Sivatag Harcosa és az Orakulum Papnője – Szakrális Utazás Egyiptomban

2017. október 6-14.

KEDVEZMÉNY! Amennyiben bejelentkezel és befizeted a részvételi díj felét július 21-ig, 25000Ft kedvezményt kapsz a részvételi díjból! (Azaz a részvételi díjad 240 000Ft 265 000Ft helyett, és 120 000Ft-ot kell befizetned július 21-ig)

 1. nap   Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába.

2. nap   Utazás Siwa Oázisba, útközben ebéd Marsa Matrouhban, majd hangolódás Kleopátra öblénél, ott ahol a menekülő Kleopátra megértette, hogy eljövendő társában, szerelmében Nagy Sándor lelke tér vissza hozzá. Majd utazás Siwa Oázisába.

3. nap     Látogatás Siwa múzeumába, amely egy tipikus siwai ház, benne az amazighok használati tárgyai, ékszerei, melyeken keresztül mesél a múlt. Majd jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe, ebéd a homokdűnék között, vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, a Sivatag Harcosainak rendjén keresztül.

4. nap    Siwa óvárosának, a Halottak Hegyének, az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjé keresztül.

5. nap    Utazás Alexandriába, Kleopátra városába,  szállás a Földközi tengernél.

6. nap    Délelőtt a tengerparton, kapcsolódás Kleopátrával és Magdalénával. A Szerapeum alagúrendszerének, az egykori Alexandrai könyvtár helyének felkeresése. Délután utazás Kairóba.

7. nap    Napfelkelténél kapcsolódás a Föld torokcsakrájához, kilátással a Szfinxre. Reggeli a Nagy Piramis lábánál, Kairó legszebb szállodájában, az egykori királyi palotában. Gizai fennsík piramisainak felkeresése.

8. nap    Látogatás Dahshour Hold-Piramisaihoz, az Atlantisz Portálhoz, Sakkara gyógyító templomába, és a Szerapeum hatalmas szarkofágjaihoz,

9. nap    Utazás Budapestre

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha pedig a regényemről szeretnél további információt, akkor ide: AMAZIGH HERCEGNŐ